שרשור בוקר
יום ד' 31/8

הקטע עם ונינה ודניאל באמת היה?

בכל מקרה קרן הזאת היא רעל. היא הדביקה את כולם שם חלק זה ברוע, וחלק זה בעיוורון שהיא מושלמת.

adiyon2

New member
זה מה שונינה סיפרה לדנה

אתמול בלילה. שכחתי להוסיף, שונינה אמרה לקרן, אחרי הערות של דניאל, שהיא היתה אחריהן והם סיכמו את זה במקלחת, אז קרן אמרה אני לא מתערבת. מה היה קורה אם זה היה הפוך, קרן לא היתה מתערבת לטובת דניאל?

andy181

New member
הקטע בין דניאל וונינה זה טלפון שבור מי שאשם

באמת זה הבנות ששמעו את וונינה אומרת שהיא בתור ולא טרחו להגיד לדניאל שוונינה באמת אמרה את זה..

את מבינה?

בגלל דברים כאלו,אני שונאת אנשים שלא יודעים לתקשר. משהו הפריע לך? לכי דברי, תגידי!! אולי תגלי שהייתה אי הבנה וזה יחסוך לך הרבה כעס ואת הפגיעה? פפפפפפפ

אני אסביר לך מה הבעיה של דניאל

מרוב שהיא אדם כל כך ישר ונאמן, היא לא יודעת לזהות חוסר יושר וחוסר נאמנות אצל אחרים. ככה היה עם אתי בזמנו. גם היום,היא תצטרך לתפוס את קרן בשקרים או רכילות כדי להפסיק לחבב אותה. ככה זה אנשים טוטאלים, אם היא אוהבת אותה, היא אוהבת אותה עד הסוף ואם היא לא תאמין בה, היא לעולם לא תוכל לתת בה שוב אמון, שוב - מקרה אתי. זה דווקא טוב, בחיים האמיתיים אין מצלמות סביבנו שמראות לנו שיש מי שזומם נגדנו או מרכל עלינו, אנחנו כצופים רואים את כל התמונה, אבל התמונה שלה חסרה המון פרטים וזה המצב הטבעי, אני מאמינה שכמו במקרה אתי, זה יצוף בסופו של דבר והיא תתפכח. (או שתגמר התוכנית ואז למי אכפת?
)

adiyon2

New member
איזה שיר, אחד האהובים עלינו בבית

חזרתי לראות כחול.

לונדרון

New member
../images/Emo243.gifמשרשור זה נמחקו הודעות../images/Emo243.gif

שמפירות את תקנון האתר. כל חברי הפורום מתבקשים לכבד אותו! המשך גלישה נעימה בפורום ויום טוב

רינתי77

Active member
אם אני לא אראה בחיים יותר את הפרצוף

שלה, זה יהיה מוקדם מדי..!! ברוך בפטרנו!

למעלה