שרשור בוקר
יום ד' 31/8

adiyon2

New member
איזה פרץ דמעות אצל ליהיא

נו, אז מה יחליטו הבנות החדשות? שמעתי עכשיו שהן אומרות להייא, אתי והשלילשית הם לא יודעות. אתי עכשיו מייחצנת את קרן, היא תתמוטט, קרן עוברת תקופה קשה, זה יתן לה מצברים וכח. הם כנראה רצו אורטל ואתי אומרת שאורטל יותר חזקה מקרן. ונינה אומרת לאתי, את בטוח. עכשיו הן יושבות להחליט. נראה אם ילכו עם הלב או יכנעו לשכנועים.

andy181

New member
כרגע מסתמן : אתי, קרן וליהי

את הבחירה של אתי אני יכולה להבין- כל הסיפור שלה קרן- בגלל כל מה שעברה שם.. ליהי- מצטערת לא מובן לי, היא עברה שם פחות טראומה מבנות אחרות..זה שהיא קרובה לאמא שלה והכל זה יפה אבל לא נראה זה אמור להוות את השיקול המרכזי.

andy181

New member
לאתי מגיע הכל תמיד. מה שיותר עצוב שהיא גם

מחליטה שקרן וליהי יקבלו את זה כי דני ואורטל חזקות יותר. מי היא שתחליט דברים כאלו? מה היא מתערבת בכלל? שתגיד תודה שאמא שלה באה ותשתוק!

adiyon2

New member
ואת יודעת מה מכעיס אותי יותר?

שזה מה שיקרה בסוף. היא כל כך מצליחה להכריח אנשים לעשות את מה שהיא רוצה, שזה מרגיז.

adiyon2

New member
מה הסיכוי שזה היה קורה?

אין לאף אחד ביצים לחפף אותה משם.

webguy

New member
אם אורטל לא תבחר זה יהיה לא הוגן ..!!

שוב אתי מתערבת ..? גם את השיחת טלפון לקחה לה .. יש 3 בנות בלי קשר עם בנים ולכן מגיע להם ללהיאי יש את המקלחת עם בן ..!!

adiyon2

New member
זה כל כך מכעיס

אתי מבטיחה לליהיא שהיא תפגוש את האמא שלה. היא אומרת שאמרה לבנות שהיא אתי, ליהיא וקרן צריכות לפגוש את האמהות. אורטל חזקה מאוד. איזה כלבה, זה מכעיס אותי ברמות. למה ליהיא כן ואורטל לא? אני ממש לא מבינה כלום.

adiyon2

New member
מראים את גב והבנים

גב בלחץ מהמפגש עם האמהות. גב שואל את יוני: אתה היית מסכים שהבת שלך תצא עם מסומם לשעבר? יוני עונה: אתה גב שראינו בהמון מקומות, אין סיבה שלא. גב ממש חסר ביטחון.

niva99

New member
הוא צודק בחששות שלו

אף אמא לא הייתה רוצה עבור הבת שלה ג'נקי לשעבר- ולא משנה כמה שרמנטי שהוא...

adiyon2

New member
מסכימה

גם אני לא הייתי רוצה מסומם לשעבר או אלכוהליסט לשעבר לילדים שלי. הוא גם בטח מדבר בניסיון.

webguy

New member
זו הסיבה שאורטל לא כלכך מתלהבת ממנו ..

היא אמרה לאתי .. מה אני אביא אלי הביתה לאבא שלי מסומם לשעבר ..? בחורה חכמה ..!!

למעלה