שרשור בין ערביים

poseidon111

Active member
לא חושב כך.בהנחה די מבוססת

שליהיא אינה מרגישה מאומה אל בן (קבס לא נחשב),הרי היא הפאתטית מכולן. בחורה שהושפלה לעיני כל, ותיזכר לדיראון הריאליטי לדורותיו, כזו אשר אונסה בריש גלי ועבור מה?אין לה שום ביטחון להמשך.מעתה יהיה הביטוי "עשה בה מעשה ליהיא" ביטוי שגור כדי לתאר את העובדה שמכרת את ערכיךתמורת נזיד עדשים. היא הפאתטית מכולן.

רינתי77

Active member
איזה עדשים...זה הרבה יותר גרוע מזה..

היא מוכנה למכור את עצמה ואין קונה..ההשפלה של הלייף..

ענבר חוששת מהדחה, ולא מספיקה לחפור במוח

לבנות על זה. כל הזמן אומרת שהיא רוצה לעבור תהליך ושהיא רוצה להשאר בבית. תעשה גם שיחות לבנים ותחזור על אותם הדברים כמו שעשתה בשיחה עם בן. מתחילה לחפור על זה שתעמוד להדחה, בלי זה שהיא עדין לא יודעת אם תעמוד להדחה או לא תעמוד להדחה.

billc

New member
הבחורה שאני הכי רוצה להעיף זה ענבר, אבל

מבחינה טאקטית אם יש אפשרות להעיף את אתי, חייבים ללכת על זה אחרי זה הבנות החדשות יהיו גם מועמדות ולכן אתי הסיכוי שלה להשאר עד הסוף גבוהים נקווה שאיתן למד לקח

goodpink

New member
גב ודניאל בשיחה במטפאורות על מי מתאים לגב

דיברו על המכסה המתאים ביותר לגב דניאל אומרת לו קרן גב אומר לדניאל יש לו ניסיון במטבח דניאל אומרת לא חולקת עליך גב אומרת צריך להוציא את הסוכרים לבצל לא הבנתי את הסוף הוא בדיוק בישל נראה לי גזר אבל יכול להיות בצל האם זה היה פשוטו כמשמעו או האם גם זה היה מטאפורה ואם כן למה הוא התכוון לא הבנתי

andy181

New member
חח שום מטאפורה, הם היו באמצע בישול

הם לא כאלו מתוחכמים. דניאל לא הסכימה להגיד את שאר הסירים והמכסים.

goodpink

New member
חחחח לא יודעת. אוהבת יותר תאורטית ענת

לא יודעת נראה כאילו הם לא התכוונו לבישול לפחות בהתחלה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אי אפשר לדעת. עם כל הקלישאה של לכל סיר יש מכסה אהבתי מה שענת אמרה שהיא מאמינה שזה יותר ענין של חיבור יכול להיות לכל בן אדם מספר אנשים שיתאימו לו אבל עם כל אחד יוצרים חיבור אחר שמקרין על בני הזוג אחרת זה לא אומר שחיבור אחד בהרכח יותר טוב מהשני רק חיבור אחר.

ענבר

"תסתמי!""תסתמי!""תסתמי!""תסתמי!" "תסתמי!""תסתמי!""תסתמי!""תסתמי!" "תסתמי!""תסתמי!""תסתמי!""תסתמי!" "תסתמי!""תסתמי!""תסתמי!""תסתמי!" "תסתמי!""תסתמי!""תסתמי!""תסתמי!" "תסתמי!""תסתמי!""תסתמי!""תסתמי!" "תסתמי!""תסתמי!""תסתמי!""תסתמי!" "תסתמי!""תסתמי!""תסתמי!""תסתמי!" "תסתמי!""תסתמי!""תסתמי!""תסתמי!"

אני אפרט

ענבר: תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי תסתמי ת'פה שלך כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poseidon111

Active member
אה.הבנתי עכשיו.בהתחלה חשבתי שהתכוונת

סתמי את הג'ורה שלך.עכשיו אני מבין שהתכוונת בעצם לפה.

רינתי77

Active member
בואי סוזי'לה הולכים../images/Emo67.gif../images/Emo123.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

למעלה