שרשור הערב ה-78
12/9/2011

לואיזה7

New member
קרן סיפרה לליהי שהחברה שלה אמרה לגב :

"קרן מלכה ותתנהג אליה כמו מלכה.....אולי היא לא אומרת לך , אז אני אגיד במקומה". קרן סיפרה עוד, שהיא שאלה את חברתה "אני לא יודעת מה קורה עם חן" , אז חברתה חייכה ואמרה לה : "קרן, זה בסדר, זה בסדר". קרן אמרה לליהי - כי פשוט אני לא יודעת מה קורה עם חן וזה חסם אותי. איזו זוגיות זו, שכל פעם באה מישהי (האמא, החברה) ועושה סדרת חינוך לגב? האם ככה צריכה להיות תחילת זוגיות? כמו שאנחנו רואים, הזוגיות הזו מוזרה, אבל קרן בשלה . עדיין רוצה להיצמד אליו.

goodpink

New member
מסכן גם הוא לא יודע למה נכנס אבל זה מה שקורה

שמהמרים על בחורה רעה שפגע באחרות והוא ידע זאת לפני שנכנס. לא מספיק שהיא מנסה לגרום לו להרגיש אחריות ריגשית עליה מישהו עם צד אמפטי מאוד היא גם יוצרת משברים כל הזמן. שתקח אחריות על המעשים שלה מה באים אליו כל הזמן בטענות שיגדו לה לא להתקרב אליו וזהו עם לא מוצא חן בעינייהם ושתצא החוצה אבל לא הם רוצים את המיליון. והתגובה של החברה לחן היתה גועלית לפי קרן מתנשאת היא אמרה שהחברה התחילה לצחוק לה בפנים ואמרה קרן תעזבי תעזבי. גועל. לא מספיק בחורה עלוקה מתישה הוא צריך לשמוע כל הזמן הטפות מאמא שלה מקרן עם הסחטות הריגשית מהפקה ומהפסיכלוגית. זה מה שקורה שמשחקים עם רוע של בן אדם.

KEEK

Member
עזבי זוגיות.. איזה חברה זאת?

אם הייתי נכנס לשם וקרן היתה חברה שלי לא הייתי מתעסק בכלל בגב. למה חברה שלא לא אמרה לה שתפסיק להפשיל את עצמה?? אני הייתי אומר לה קרן - את מספיק חזקה לבד. גב משפיל אותך ואת לא צריכה אותו לגמר. הוא זה שצריך אותך לפרס. את יכולה לזכות לבד. תגידי לו תודה ולהתראות ותצילי את כבודך.

goodpink

New member
הם רוצים מיליון כמו קרן...והוא לא צריך להפוך

עצמו להתאים עצמו כל כולו ככה שקרן תיהיה מרוצה זה פשוט מגוכך מה רוצים ודורשים ממנו אמא שלה קרן ההפקה הפסיכלוגית. סליחה? תתעסקו בחברה שלכם שהיא גועל של בן אדם ותגידו לה להתרחק עם לא מוצא חן בעינכם אבל לא יותר דואגים למיליון. והוא לא משפיל אותה כמו שאומרים כאן הוא לא חייב לנשק אותה למרות שכבר עושה את זה הוא לא חייב לשכב איתה היא זו שדורשת את זה הוא לא יוזם את זה. הוא פלרטטן זכותו המלאה אף אחת לא הכריח אותה לדבר איתו וליזום דברים איתו. היא זו שצוחקת מכל שטות שהוא עושה וכנראה אוהבת את השטויות והילדותיות שהוא עושה. בצורה שהוא מדבר איתה הוא מדבר עם בנות אחרות מסוימות לא יוצא דופן אליה...היא פשוט מוצאת את זה מצחיק.

goodpink

New member
היא כן צריכה את גב למיליון היא היתה מקום 5

לפני גב הוא זה שעשה אותה חזקה כמובן בעזרת ההפקה והעריכה. זה גם קולות של גב וקולות שלהם כזוג...אם הם הולכים הסיכוי קטן קטן קטן...

NevaEva

New member
../images/Emo45.gif אני לא מבין למה קרן לא מגיעה למסקנה שהיא

לא צריכה בכלל את גב כדי להגיע לגמר ולנצח. היא יכולה להגיע לשם לבד, לקחת את כל המליון, ולא להשאיר חצי לגב. היא הועמדה להדחה רק פעם אחת (ממה שראיתי - נכנסתי באמצע בערך), ברור שאהבת הקהל איתה. יש לה יחסים טובים עם ההפקה, יש מי שישמור עליה. היא גם יכולה לעורר הרבה אמפתיה אם היא 'תחשוף' את מה שגב מעביר אותה - כלומר, תדבר בגלוי על היחס המשפיל שלו. שתיים-שלוש שיחות לילות עם ליהי, שכוללת גם בכי, שבטוח יכנסו למשדר המרכזי (כי זאת קרן), והיא תעורר מספיק אהדת קהל מתוך רחמים, מה שיביא לה מספיק קולות כדי לעקוף את דניאל ואורטל (לא בטוח שהיא לא עוקפת אותן כבר עכשיו), ולקחת את המליון. בשבועיים הקרובים היא יכולה להתרחק ממנו בהדרגה, אפילו לתת לחן ולגב להתקרב, ולהתקרבן בצד, בשיחות עם ליהי ואורטל. ההפקה כבר תדאג שהעריכה תהיה לטובתה, ויראו איך חן "גונבת" לה את הגבר מבין הידיים. לקראת הסוף, כשכבר יודעים מי בגמר, כל מה שנשאר לה לעשות היא שיחה רצינית עם גב, "להפרד" ממנו ולהבהיר לו שהיא לא מעוניינת שיבחר בה, כי היא לא רואה אותם ביחד, תוך כדי סקירה של כל הדברים הרעים שהיא עברה איתו. היא אפילו יכולה להגיד שהסיבה שהיא נקלעה לתוך היחסים איתו הוא המשבר שהיא חוותה עם איתן (ויכול להיות שזה לא כל כך רחוק מהמציאות, למרות שהסיבה האמיתית היא הרצון לזכות בכסף). המכשולים האפשריים - גב חייב לבחור במישהי בגמר, אני חושב, ולכן קרן צריכה לדאוג שחן תהיה בגמר איתה, כדי שהוא יוכל לבחור בה במקומה. אם חן לא תגיע לגמר, הוא יהיה חייב לבחור בקרן. בשביל זה היא צריכה לשכנע אותו להדיח את אתי\ליהי... את ליהי יהיה יותר קל להעיף מהגמר. כשאיתן שאל את בן אם יגיע מצב בו הוא יצטרך לבחור בין ליהי לאורטל, בן וויתר על ליהי לטובת אורטל ואורן. קרן הייתה כל כך מחושבת עד עכשיו, שאני לא מבין איך היא לא רואה שהיא בכלל לא תלויה בגב, והתוכנית כבר מזמן לא שייכת לרווקים. ואולי זה רק כי אני רואה את הדברים מנקודת מבט חיצונית, והדברים נראים אחרת לגמרי בפנים...
(ממש כיף לתכנן תכניות אסטרטגיות
)

ela501

New member
ההפקה לא תיתן לרווקה לנצח

זה יקבור לגמרי את הפורמט

talibatata

New member
את צודקת, באסה שאיתן ודניאל יזכו

אני מעדיפה שאורטל תזכה, כבררת מחדל.

לואיזה7

New member
קרן חייבת גבר לצידה בכל מחיר -

היא ציינה שהיא חסרת ביטחון עצמי, ותמיד יש לה ספקות אם אוהבים אותה. היא ציינה שהיא רוצה להיות תמיד מקום ראשון - להיות במקום כזה בלי בן זוג זה בלתי אפשרי עבורה. האגו שלה יפגע. אין לה כוח פנימי לומר לגב שהיא לא רוצה קשר אתו. ברגע שאיתן התרחק ממנה וגב הגיע - היא מיד נדבקה אליו. דבר נוסף : הנוהג של קרן לשפשף את שפתיה ללא הרף מצביע, לעניות דעתי, על הרבה מתח פנימי. זאת תנועה כפייתית.

talibatata

New member
אם הייתי חברה טובה של קרן, הייתי אומרת לה

חד משמעית לשלוח את גב לקיבינימט.

היה כבר של קרן ואורטל

הפגישה של דניאל כבר התחילה ועדין נמשכת לא מראים את הפגישות. משאירים למשדר המרכזי.

בוףברכה

New member
אז..לא הפסדתי..פנים חדשות בוילה..

..הם נפגשים גם עם שאר הדיירים?... מותר להם.?.

איתן נפגש עם חברה של דניאל

אורן עם חברה של אורטל, אבל הוא נלחץ במפגש. גב נפגש עם חברה של קרן.

webguy

New member
האם אורטל ואורן נפרדו שוב ?

כי הבנתי מקריאה פה שאורן נלחץ מהאחות השמרנית והחברה :)

easternstar

New member
נראה לך?../images/Emo3.gif אחרי שראית איך הוא מתנהל

במשך 3 חודשים? אורן רץ להתנצל ולבכות שהוא לא מבין נשים אבל היא הדבר הנפלא ביותר שקרה לו והוא לא חשב שיכיר אישה כזאת נפלאה בחייו.
הוא אמר שהוא מודה למזלו הטוב שפגש אותה בכל דקה.

למעלה