תודהה רבה היא בובה אמיתית,ילדה מדהימה ושקטה שהכניסה אוירה מדהימה הבייתה
M meytula New member 13/9/11 #193 תודהה רבה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif היא בובה אמיתית,ילדה מדהימה ושקטה שהכניסה אוירה מדהימה הבייתה
תודהה רבה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif היא בובה אמיתית,ילדה מדהימה ושקטה שהכניסה אוירה מדהימה הבייתה
ק קשקשה9 New member 13/9/11 #186 מיטולה ../images/Emo24.gifמה שלומך מתוקה? איזה בובה דניאל ,יפה בורוד שוברת לבבות קטנה
M meytula New member 13/9/11 #204 קשקשהה לאן נעלמת??../images/Emo24.gif שלומי מצויין,כולם הפחידו אותי שיהיה קשה וכו אבל אני מרגישה סבבה יחסית גם היא מאוד רגועה ושלוה וישנה הרבה ,זה מאוד מקל עלי כרגע עם כל הכאבים ,היא משהו...
קשקשהה לאן נעלמת??../images/Emo24.gif שלומי מצויין,כולם הפחידו אותי שיהיה קשה וכו אבל אני מרגישה סבבה יחסית גם היא מאוד רגועה ושלוה וישנה הרבה ,זה מאוד מקל עלי כרגע עם כל הכאבים ,היא משהו...
ק קשקשה9 New member 13/9/11 #213 כבר אמרתי לך שאת חכמה? כמו שאת כותבת אין לי ספק שדניאל זכתה באמא לכן היא רגועה...... בקשר אליי....וול....לא היה לי הרבה מה להוסיף על מה שאמרתי עד עכשיו הדמויות אותן דמויות בלי התפתחות או שינוי(ואם כן אז לרעה ) והיתה לי רעלת הדור הבא אז עשיתי סדנת גמילה וניקוי רעלים וחזרתי
כבר אמרתי לך שאת חכמה? כמו שאת כותבת אין לי ספק שדניאל זכתה באמא לכן היא רגועה...... בקשר אליי....וול....לא היה לי הרבה מה להוסיף על מה שאמרתי עד עכשיו הדמויות אותן דמויות בלי התפתחות או שינוי(ואם כן אז לרעה ) והיתה לי רעלת הדור הבא אז עשיתי סדנת גמילה וניקוי רעלים וחזרתי
M meytula New member 13/9/11 #225 לרעה מאוד../images/Emo6.gif תודה רבה קשקשה,ממש מחמיא לשמוע תאכלס עשית בשכל אם לא דניאל גם אני הייתי פורשת מזמן אף אחד שם כבר לא מעניין אותי במיוחד ואין שום התקדמות בעלילה גם אני אחרי הלידה הייתי בהפוגה קצת מהתוכנית וזה עשה לי רק טוב חחחחחחח לא נשאר עוד הרבה ואם תהייה עונה שניה אני בסק אם אצפה בתוכנית
לרעה מאוד../images/Emo6.gif תודה רבה קשקשה,ממש מחמיא לשמוע תאכלס עשית בשכל אם לא דניאל גם אני הייתי פורשת מזמן אף אחד שם כבר לא מעניין אותי במיוחד ואין שום התקדמות בעלילה גם אני אחרי הלידה הייתי בהפוגה קצת מהתוכנית וזה עשה לי רק טוב חחחחחחח לא נשאר עוד הרבה ואם תהייה עונה שניה אני בסק אם אצפה בתוכנית
ל לונדרון New member 13/9/11 #262 ../images/Emo140.gifמיטל, יש לך דובשנית אמיתית../images/Emo13.gif ובעניין ההנקה, את זוכרת את פרשת הכרוב עם אתי...במקרה הזה זה עובד 100%, בדוק
../images/Emo140.gifמיטל, יש לך דובשנית אמיתית../images/Emo13.gif ובעניין ההנקה, את זוכרת את פרשת הכרוב עם אתי...במקרה הזה זה עובד 100%, בדוק
T thisisme4 New member 13/9/11 #264 היא מושלמת תינוקת יפהפייה. אבל למה לחזור לעבוד כל כך מהר? אין לך שלושה חודשים מהממשלה?
ח חני 57 New member 13/9/11 #255 אורטל לא לכלכה על איילת ,אורטל חיבבה את איילת ורצתה לעזור לה ,היא היחידה שעשתה שיחה עם ענבר ואמרה לה שהשתן עלה לה לראש וההתנהגות שלה לאיילת לא חברית !
אורטל לא לכלכה על איילת ,אורטל חיבבה את איילת ורצתה לעזור לה ,היא היחידה שעשתה שיחה עם ענבר ואמרה לה שהשתן עלה לה לראש וההתנהגות שלה לאיילת לא חברית !
M meytula New member 12/9/11 #89 גם אני תהיתי לגבי הזקט הזה../images/Emo6.gif המכנס יפה הגופיה סבבה אבל מה זה הג'קט הזה??
צ צליל לא מכוון1 New member 12/9/11 #113 לעומת קרן וליהי, דניאל מתלבשת בצורה קלאסית ופחות צעירה. כנראה בגלל שהיא בחברת אנשים מבוגרים כל הזמן והמקצוע דורש לבוש הולם. הגיזרה של הג'קט דווקא סבבה, רק השחור לבן הזה... טוב, יש לה יתרונות אחרים
לעומת קרן וליהי, דניאל מתלבשת בצורה קלאסית ופחות צעירה. כנראה בגלל שהיא בחברת אנשים מבוגרים כל הזמן והמקצוע דורש לבוש הולם. הגיזרה של הג'קט דווקא סבבה, רק השחור לבן הזה... טוב, יש לה יתרונות אחרים
ה הקרנף הוורוד New member 12/9/11 #114 יש לה טעם נוראי בבגדים. ושום דבר לא נראה עליה טוב. לי היא מזכירה גמל.
G goodpink New member 12/9/11 #102 ההפקה כזו צפויה הסדר של הפגישה עם החברות קודם כל הבנות החזקות הרבה זמן כדי להכניס לפרק. אח"כ יתנו אולי כמה דקות לבנות האחרות.
ההפקה כזו צפויה הסדר של הפגישה עם החברות קודם כל הבנות החזקות הרבה זמן כדי להכניס לפרק. אח"כ יתנו אולי כמה דקות לבנות האחרות.