M meytula New member 13/9/11 #185 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מי בכלל יגיע ל18 עם רייטניג כזה זאת העונה היחידה איזה כייף לשמוע
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מי בכלל יגיע ל18 עם רייטניג כזה זאת העונה היחידה איזה כייף לשמוע
A adiyon2 New member 13/9/11 #200 היא אכן הדור הבא אפרופו, רגע הוא לא בדיוק הבייביסיטר המושלם. תסתכלי בתמונת הפרופיל ותביני. אכן כולנו משפחה אחת גדולה לתינוקת הזאת.
היא אכן הדור הבא אפרופו, רגע הוא לא בדיוק הבייביסיטר המושלם. תסתכלי בתמונת הפרופיל ותביני. אכן כולנו משפחה אחת גדולה לתינוקת הזאת.
M meytula New member 13/9/11 #202 LOL ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רגע לשיקולך החלפת התמונה,בכל זאת רושם ראשוני זה חשוב
LOL ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רגע לשיקולך החלפת התמונה,בכל זאת רושם ראשוני זה חשוב
A adiyon2 New member 13/9/11 #218 רק באוזניים? מה לגבי זה שיש לו 4 רגליים ואף לא יד אחת, איך יתן בקבוק, יגיש מוצץ? אני פרקטית, טיפול בתינוק זה עסק רציני.
רק באוזניים? מה לגבי זה שיש לו 4 רגליים ואף לא יד אחת, איך יתן בקבוק, יגיש מוצץ? אני פרקטית, טיפול בתינוק זה עסק רציני.
ר רגע רק רגע Active member 13/9/11 #208 בן-אדם מנסה לחלטר פרנסה... למה להרוס לו? meytula, שעה ראשונה... חינם. הצעה אחרונה!
M meytula New member 13/9/11 #219 אממ....אצטרך לחשוב על זה../images/Emo268.gif גם אתה גובה 40 שקל לשעה??
K KEEK Member 13/9/11 #232 רואים שאת בחורה טובה שעה ראשונה הוא מציע בחינם אני הייתי לוקח אותו לשעה ומפטר
M meytula New member 13/9/11 #238 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואלה איזה תחמנות,תכונה יהודית ביותר עכשיו כשאני חושבת על זה... כשזה בחינם גם לחמורים נותנים לעשות בייביסיטר
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואלה איזה תחמנות,תכונה יהודית ביותר עכשיו כשאני חושבת על זה... כשזה בחינם גם לחמורים נותנים לעשות בייביסיטר
M meytula New member 13/9/11 #187 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תאמין לי לתינוקת כזאת בייביסיטר יצטרכו לשלם לי על השלווה שהיא גורמת להרגיש היא גם ישנה רב היום כך שאין הרבה עבודה יאלה סגור
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תאמין לי לתינוקת כזאת בייביסיטר יצטרכו לשלם לי על השלווה שהיא גורמת להרגיש היא גם ישנה רב היום כך שאין הרבה עבודה יאלה סגור
A adiyon2 New member 13/9/11 #223 טפו טפו כל פעם שאומרים שתינוק ישן טוב, מרפי מגיע להעיר אותו ברגע שהאמא נרדמת, ראי הוזהרת...
M meytula New member 13/9/11 #234 מה פתאום,מי אמר שהיא ישנה?? היא כל היום משגעת אותי,לא עוצמת את העין לרגעית..אני מותשת
K KEEK Member 13/9/11 #168 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif בובה יפהפייה!! איזה דבר... איזה כיף