שרשור הערב ה-78
12/9/2011

easternstar

New member
ערב טוב מיטולה../images/Emo24.gifד"ש לדניאל הקטנטנה../images/Emo140.gif

אז אורטל כועסת שהחברה שלה דרשה ממנו רצינות? היא זו שתחקרה אותו? מה שלום הקטנטנה?

meytula

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אורטל כועסת על זה שאורן ישר מתרחק,תאכלס היא צודקת הקטע הזה כי הוא מפחד כמו ילד קטן מכל פיפס.היא מבקשת ממנו לא להתייחס ללחץ זוגיות שעושים להם ולהמשיך להישאר קרוב אליה ולא להתרחק ולפחד כי היא באמת מעוניינת בו. הקטנה בסדר,ישנה,נותנת לאימא שלה קצת מנוחה,מתחשבת

adiyon2

New member
איזה בובה הא, כיף עולמי

איך הולך עם ההנקה? איך ההרגשה להיות אמא?

meytula

New member
הרגשה נהדרתתת../images/Emo9.gif

האמת שלא חשבתי שאתחבר לזה כל כך מהר,די פחדתי שיקח לי זמן.אבל זה הגיע מהרגע הראשון
אני החלטתי לא להניק,עוד חודש חוזרת לעבודה ולא רוצה שיהיו תופעות לוואי כשאפסיק לה את ההנקה פתאום

adiyon2

New member
איזה יפה, מהממת

כיף לא נורמלי. מתה על זה שמלבישים בנות בורוד. לפני שהבת שלי נולדה אמרתי בחיים לא אלביש לה ורוד. ונחשי מי רוקן את שילב ופוקס בייבי מבגדים ורודים? ורוד עושה לי את זה. לא ארצה לך על הנקה, את צריכה לעשות את מה שמתאים לך ולהיות שלמה, כי רק תצליחי להיות אמא ללא יסורי מצפון (לא נראה לי שאפשרי). תעלי תמונות מדי פעם, זה כיף.

meytula

New member
נכוןן../images/Emo6.gif

הכל ורוד,אבל את החדר עיצבנו לה בצבעים צהובים חמים ולא בורוד כמו לכל הבנות
את יכולה להרצות לי בכייף,אני שמחה לשמוע דיעות בנושא

adiyon2

New member
אנחנו עיצבנו חדר בכחול ולא ורוד

אבל בגדים היו ורודים. אין מה להרצות, את לא מניקה. אני הנקתי את הבן שלי ואת הבת לא הצלחתי.

meytula

New member
כן,הבגדים כמעט הכל ורוד צהוב ירוק בייבי ולבן

אבל הורוד הכי שולט
חברה של אימא שלי מקושרת לשילב וקבלתי משם קולקציה שלמה במתנה והכל בורוד ולבן
רק בגלל החזרה לעבודה לא התחלתי,אני חוזרת לעבודה עוד חודש ויש לי עבודה מאוד מאסיבית ואני גם לא אוכל לצאת להניק ולא מקצרת את המשרה כי אני בתפקיד שלא מאפשר לי את זה כרגע.אז החלטתי לא להרגיל אותה ואז כשאצא לעבודה יהיהו כל מיני תופעות מוזרות

adiyon2

New member
החזרה לעבודה ה שלב קשה,

אבל עוברים את זה.הכי חשוב תני לה אהבה והיא תגדל לתוך זה. תגדלי אותה בכיף

meytula

New member
צודקת!!!

בעיקר אהבה והרבה תשומת לב,אבל לא יותר מידי שלא תהייה פינוקי בטוח יהיה לי קשה,כבר יש לי נקיפות מצפון

רגע רק רגע

Active member
בונבונה אמיתית! ../images/Emo140.gif

אני מרגיש שהיא הבת של... כולנו
<052-4674677 אם תצטרכי בייביסיטר. נסתדר על התשלום
>

KEEK

Member
R3 הוצאת לי את המילים...

לגמרי מרגיש שהיא הבת של הפורום
בדור הבא עונה 18 נלווה אותה לבקו"ם כולנו (בע"ה)

למעלה