שרשור לקראת ערב+ערב
31/8

goodpink

New member
חוצפניות מגעילות מה אפכת להן העיקר שהן מקבלות

מה אפכת להן שגם יהיה שמח לבנות האחרות. המניעים שלהן הן אחרות. איזה גועל מה הבעיה להיות שמחים בשביל אחרים זה לא כאילו זה בא על חשבונן.

goodpink

New member
הן כעסו על כך שמישהו אחר שמח זה גועל

של בן אדם לכעוס שהבנות החדשות שמחות במיוחד שזה לא על חשבונן. הרי הביאו לכולם אז על מה בדיוק הן כועסות שמישהו אחר שמח כמה רע צריך להיות בשביל זה. וגם אם היו כועסות על כך שהן לא בחרו בהן זה גם מגעיל כי הן היו צריכות לבחור במשהי והן לא במרכז העולם זכותן לבחור במי שהן רוצות וראוי לדעתן הן לא חייבות להן כלום ובכל מקרה הן היו צריכות להבין את הסיטואציה. אבל אם זה עוד מובן למרות שגם לא לכעוס שהבנות החדשות שמחות וראו את ההורים שלהן למרות שזה לא בא על חשבון הותיקות כאן הן מראות את הגועל שבהן.

Deacon Frost

New member
אותו דבר אני יכול להגיד על החדשות

הן שיחזרו את אותה סיטואציה עם הדייט של ה-24 שעות. הן בחרו בשלוש בנות שלא נמצאות במערכת זוגית על מנת שלא להרגיש עם עצמן שהן לא שוות בין שווים. אם הן היו הוגנות הן היו צריכות לפחות לתת לדניאל להכנס לפגישה, אבל כנראה שהקנאה בה שאיתן בחר בה עושה את תפקידה.

goodpink

New member
מה הקשר בין הדברים חחחח דניאל וליהי גועל על

כך שהם כועסות שבחורות אחרות שמחות במיוחד שזה לא על חשבון זה גועל מראה את הגועל שבליבן. מה הקשר בבחירה של הבנות החדשות? זכותן לבחור מי שהן רוצות וכמו שדניאל היתה האגוסצטרית בכך שחשבה שהיא היתה צריכה להיבחר לדייט עם איתן היא שוב מראה את זה כאן. מבחינתי כל ההוכחה של דניאל את הבנות שהצביעו לטובת קרן בדיייט הראתה עד כמה אגוסטנטרית היא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה מי היא חושבת את עצמה שהיא חושבת שהן היו צריכות לבחור בה הן עשו את השיקולים שלהן ואמרו לה הן עשו את זה מבחינתן איתן לא התנהג בסדר דניאל לא התנהגה כראוי והן עשו משהו שלדעתן ככה איתן היה צריך להתנהג מההתחלה להיות פתוח ולתת צאנס לכולן ואז גם הבנות היו יותר פתוחות עם הרצונות שלו. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח על כך שהיא חושבת שהיו צריכים לעשות את הבחירה כך שיהיה יותר איזון בקולות מה? על מה את מדברת למי אכפת האיזון בקולות? למה הן צריכות לדאוג לאגו שלך זה היה הכי מגוחך. למי אכפת על מספר הקולות? מראה כמה האגו שלה גדול כמו שהיא כל הזמן אומרת שההפקה צריכה לפרגן לה? ההפקה צריכה להראות לה את החתונה של החברה שלה? היא צריכה לצאת לדייט? מה? לא חייבים לה כלום מעבר לחוזה שלה. כך שתדע טוב את מקומה... היא דמות בתוכנית ריאלטי. כך שהבנות החדשות היו בסדר גמור אפשר לא להסכים אם הבחירה שלהן...אבל לבוא ולאמר שהבנות החדשות לא היו צריכות להיפגש עם האימהות שלהן שבסה"כ זה עושה להן טוב וזה לא על חשבון זה גועל של בן אדם. ומה אתה לא יכול לברוח ואת זה היא אפשר לתרץ.

Klayhamn

New member
../images/Emo70.gif אתר תפוז הוזכר בתכנית ../images/Emo70.gif

אמא של דניאל סיפרה שאבא שלה פתח בלוג באתר תפוז... לא יכלה לספר שגם יש פה פורום???

חחחחחחחחחחחח

הבנות החדשות היו צריכים לבחור 3 בנות מהותיקות שיפגשו את אמא שלהן. הבנות בחרו באורטל,קרן ואתי שיפגשו את האמהות שלהן. לפני ההכרזה של הבנות החדשות של מי שילך לפגוש את האמהות, אתי התחילה לעשות הצגות ליוני ולהתמסכן בפניו. היא אמרה שהיא רוצה לפגוש את אמא שלה והחליטה שגם קרן וליהי צריכות לפגוש את אמא שלהן. לגבי אורטל ודניאל היא אמרה שהן חזקות. אחרי ההכרזה של הבנות החדשות, אתי ויתרה על הפגישה שלה למען דניאל, אבל דניאל לא רצתה להשאר חייבת לאתי. גם היה בבוקר שיחה לאיתן ואתי לגבי הפגישה של האמהות והוא אמר לה שלא רק לה מגיע והיא אמרה לו שהוא אכזב אותה.

כל זה היה בבוקר

והאתי הזאת די חצופה, כי היא חושבת שמגיע לה הכול ולאחרים לא. אחרי שהיא אמרה שלליהי מגיע לפגוש את אמא שלה, אחרי כמה זמן היא ריכלה עליה.

Klayhamn

New member
מצחיק איך...

כל פעם מחדש - כל פעם שיש עניין של פרס שקשור במשפחה, כולם (או יותר נכון אתי, למרות שגם הבנתי שאורטל הפעם אמרה כמה דברים בסגנון של "אני מאוד אכעס אם לא יבחרו בי") עושים רגשי אחד לשני ומתעסקים במי צריך לוותר למי... לא ברור לי בשביל מה נחוצים ה-"ויתורים" האלה... למה אי אפשר פשוט לקבל את זה שיש תחרות/בחירה והמנצח זוכה? מילא אתי נניח היתה מקופחת במיוחד בתכנית, אבל היא כבר קיבלה שיחת טלפון (!) שאפילו לא זכתה בה באמת, רק בגלל שאורטל ויתרה לה -- בעוד שהשאר לא קיבלו כלום. לכן הבחירה של הבנות באתי קצת תמוהה לי (אולי פחדו מהתגובה שלה) הכי מצחיק שאתי בטוחה שהיא "רחמנית וטובה"... יש לה אפס מודעות עצמית.

הם לא רצו להכנס עם אתי למריבות

אחרת אם לה היו בוחרים בה, היא הייתה טוחנת על זה כל הזמן.

izmeral1

New member
אז גם אתה עושה לאתי משפט שכזה? לא יפה.

אני מודה בהתחלה לא הבנתי למה אתי עפ פה תמיד כזה צעקני. וכמובן סוג של אני מבינה הכול? ועובדה גמורה כולם השתמשו באתי לצורך הכלים שלהם. וזה הדדי הם קיבלו היא גם נהנתה.אבל לא תמיד. במיוחד על קרן היא בראש ובראשונה ניצלה את אתי. . בכול מה שאתי יכולה וזה הכלים שוב עובדים. זה לגבי איתן. ולראות שקרן בבית לו.אתי קרן הייתה עפה מזמן. אם תבדקו. קרן רוצה את ראש הצוות את מס 1 ולא פחות. אז היא לא ליהי שתלך על הבנים של המדורה. חח קרן רוצה שוב את הראש מבינים. ועל הניצול.קרן לאתי מה אני אעשה איך אני מתקדמת. והרבה אתי צעזרי. כול זה נשכך ממכן. וכמובן הריב של אתי נגד דניאל ונגד איתן. עד שהיא חשה רע .ולמה כי אתי עשתה מקרן המלכה. ועל כולם ראתה בה כך. הדייט לא צלח. קרן עשתה צעד אחורה. כי אתי הבינה שהיא לא יכולה להילחם באיתן. הוא צעק עליה כמובן. ואתי התחילה לטפל בדניאל בפצעתה הקטנה. דניאל מנצלת זאת.קרן מהקטע הזה ראתה באתי אויב. וליהי וקרן נהלות את החרם על אתי. עד לצעקות שהיו אתי היזהרי. מקרן. והשאר ידוע. אדם במקום כזה מרגיש הרבה יותר מאשר בחוץ כאן פועלים האינטואיציות. ואצל אתי לא חסר. תמיד קולעת בול. וכמובן גם אורטל מנצלת את אתי. פשוט אתי טועה. בדבר אחת לא אומרת ישירות בפנים. את לא בסדר. עושה זאת בצורה הלא נכונה. ומכאן אתי נחשבת לצבועה או המזגזגת. וזה לא נכון. כי בסוף אומרת בפנים הכול. לדוגמה על אורטללמה היא לא מעלה את הנושא. החשוב" לה מדוע אתי סיפרה לדניאל שהיא עדיין מעוניית באיתן. ולא כך הסיפור. יש תיעוד של הקלטה. אתי אומרת וזו שאלה. מה קרורה עם אורן. עונה אורטל עזבי .הוא לא מעניין אני לא נמשכת אליו. ושוב אומרת אורטל לאתי. אל תשכחי שיש שני רווקים בבית. מכאן הבינה אתי שאורטל עדיין חושבת על איתן. וכנ"ל גב.. כן בגלל הטגו המחורבן שלה בגורש. היא לא רוצה משהו עם גב. מה ולמה רוצה את הבלןדיני או כלום הבנתם. זו אורטל והצביעות שלה וזו אתי עם הצביעות " שבה? אתי הרבה יותר נורמלית מכול השאר. ערב לך לכולם.

למעלה