שרשור לקראת ערב+ערב
31/8

הפגישה היחידה שנפסקה באמצע היא של אימא של קרן

וזה לא סתם כבר ידוע לרוב הפורום פה שהעריכה ברוב הפרקים לאחרונה נערכת במיוחד באופן שיציג בפן חיובי את קרן. ולכן גם המשימה הזו של ביקור האמהות נערכה במיוחד כדי לשרת את המטרות של קרן ולהעלות את קרנה אימא שלה באה עם כתב משפטי שהוכן מעוד מועד כדי להסביר את כל הטעויות והזגזוגים של הבת שלה. ממתי ריצה אחרי הפרס ואחרי גבר אקראי בשביל בטחון נקראת התאהבות אחרי כמה ימים,הפגישה גם הופסקה באמצע כדי שאימא של קרן תוכל לדבר לגב ללא צנזורה ובעיקר לשדל אותו ללכת בכיוון של הבת שלה צר לי על חן כי בודאי שגב יפנה לה עורף בימים הקרובים או לפחות ישמור מרחק ממנה ההפקה רוצה את קרן כזוכה והיא לא תחסוך באמצעים לא כשרים עבור כך המאירי ורייף מכרים אישים שלה

sivan513

New member
בן המכוער

חושב שהוא איזה רוקסטאר מסתובב בתוך הבית עם משקפיים וחולצה פתוחה מטיח האשמות בכולם למה לא בחרו את ליהי שאפילו לא היה לה דייט ומציין שבגללו, מתלהב עוד קצת שהצליח לשים את חותמו על בחורה כוסית וצעירה ואגב כן היה לה, וגם אחלה דייט- קומזיץ בחוף הים אני מבינה את ליהי, הוא באמת מגעיל

רינתי77

Active member
סתם זורקת קלישאות, נראה שכל מה שמעניין

אותה זה להזהיר את הבת שלה שתשמור על כבוד המשפחה...וכהדגשה טרחה לומר שזה גם המסר של אבא של חן...

למה לא העיפו את אתי למההההההה???????????

גוש רוע סכסכנית רכלנית צבועה, גועל נפש. בא לי להקיא מאנשים כאלו.

גב יגמור את הסיפור שלו עם חן אחרי הפגישה הזו

עם אמא שלה זו כנראה היתה המטרה של המשפחה שלה הם לא אוהבים את הפלירטוטים בינה לבין גב למרות שיש בין השניים מתח מיני גדול אבא שלה שמרן מאוד ואני לא מבין איך בחורה שבאה ממשפחה שמרנית כזו נכנסה בכלל לתכנית הזו חבל כי בין גב לחן יש אש אמיתית ולא משחקית כמו קרן לגב או ליהי לבן בכלל גב מקבל בראש היום שזה חבל על הזמן

webguy

New member
חן אמרה היום שהיא לוקחת כדורים נגד הריון ..

איפה שמרנית ? באוזן .....:)

שמרנית בתכנית טלוויזיה וחוץ מזה מה הקשר?

כל בחורה היום לוקחת גלולות בלי קשר לכך שיש לה בן זוג או לא זה לא מעיד על הפקרות אמא של חן חזרה כמה וכמה פעמים בפני גב שהפלירטוטים המינים שלו עם חן לא מקובלים על המשפחה ושיפסיק עם זה בקיצור סירסה אותו וסירסה לגמרי אין דרך לעלות מכז דבר למרות שנתנה לו פתח קטנטן ולא אמין לדעתי שלא שופטים אותו מראש לדעתי אבא שלה לא מרוצה מהקשר שלה איתו ושוב פעם אני שואל אם כך מדוע הם אישרו לה להכנס במיוחד שהיא גרה בבית ההורים עוד

sunflower11

New member
היא הושפעה מאימא של קרן. היא אמרה "אני שמעתי

את כל האימהות מדברות על זה (על הצורך להתייחס לבת בכבוד).

goodpink

New member
חחחח ענבר בגיא פינס. הציצים חחחח

הראו את ענבר בגיא פינס יוצאת דווקא הוציאו אותה בסדר. הכלבה של ענבר משכה לה את השימלה וראו את כל הציצי בחזיה אבל ראו הכל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לקחה את זה יפה

webguy

New member
אבל למה להקרין את זה עוד פעם ועוד פעם :)

גיא פינס כחול :)

דניאל וליהי חושבות שהחדשות לא היו צריכות לקבל

פגישות עם המשפחות, בגלל שהחדשות נמצאות בקושי שבועים בוילה לעומת הותיקות שנמצאות חודשים בוילה

למעלה