שרשור לקראת ערב+ערב
31/8

easternstar

New member
להפקה יש בעיה ש"הרווקים" בוחרים לפי הטעם שלהם

ולא לפי "העלילה" שההפקה תכננה.
נראה שגב לא רוצה את קרן והיו הרבה סימנים אפילו כשלא היו לו הרבה ברירות(כי אורטל לא רוצה לרוץ איתו ואתי וליהיא לא היו מועמדות רציניות) הוא אמר לאיתן שהוא לא בטוח במניעים שלה, הוא לעג לה והקטין אותה, הוא היה אדיש ועזה אותה בלופט, כשהוא הולך לחן והוא מחזר אחרי חן. אופי הוא אופי ונראה מעשים ביצ'יים של קרן אבל היא "תופסת את עצמה" ולדעתי לא נראה את הדברים שראינו בעבר. בעצמה הרבה יותר חלשה כי זה האופי שלה וגם הכוח שלה בבית הוא בערבון מוגבל. הבנים נותים לה גיבוי עד גבול מסויים. חן אינה בחירה גרועה לצורך המיליון. עם הרצה נכונה היא יכולה לצבור קולות מהקהל. היא מפולפלת, כמו שהקהל אוהב, היא לא עושה לגב חיים קלים, היא ישירה ובעלת פיוז קצר והיא סוג של סינדרלה שמגיעה מהעם.
נשאר לראות אם העם יתחבר אליה. אם חן לא תעמוד להדחות ברשימה הבאה גב יחליף את קרן. אם חן תעמוד להדחה כנראה שגב יציל אותה אבל ישקול שוב את קרן. באח הגדול יש 5 וכל פעם נסגרים הקווים ומסמסים לנותרים. נדמה לי שלפעמים מאפסים את הקולות אבל אני לא בטוח מתי. ב5 יש יותר סמסים. אפשר גם לבחור 2 זוגות ו3 בנות. מוקדם לצפות מה יקרה במקרה של 5 בגמר.

easternstar

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif אני צריכים מלאי כובעים וצנצנות../images/Emo6.gif

גייל 7

New member
לא חלפו ימיה כביצ'ית ../images/Emo4.gif

ולא יחלפו. זה חלק מתבנית האופי שלה. רק שהיא ערמומית ולובשת מסכות בהתאם לסיטואציה. ברגע שהיא מורידה את המסכה - מיד נשפרצים לה מהלוע כל דברי הבלע והרשע והנבזות שאיכשהו הצליחה לבלום בעודה משחקת את תפקיד הקשובה/רגישה/אמפאטית/דומעת בלי אף דמעה ... כולה ארטיסטית מירשעת ...

easternstar

New member
היא ביץ' באופיה אבל הפעם היא יודעת

שהקהל רואה וידיח אותה. היא נמצאת שם בתחפושת.
לפעמים מרגישים לזמן קצר ואז היא לובשת את המסיכה שוב.

easternstar

New member
../images/Emo13.gifברור שהאופי לא משתנה

אבל יש לה הרבה פחות כוח והיא יודעת שצריך לשחק לפני הקהל

ליאורי13

New member
ברור שהיא אוהבת

שמעת איך אמא שלה דיברה? היא למדה ממנה אורן אמר לקרן," רק היה חסר שוקר חשמלי שהייתה נותנת לאיתן ולגב, אתה תיזהר" (משהו כזה,לא זוכרת בדיוק)

ליאורי13

New member
נו ברור שהיא תגן עליה, אמא זו אמא

אבל למה הבת שלה לא התעמתה עם גב על הנושא? למה היא המשיכה והשפילה את עצמה ורדפה אחריו? אם היה לה כבוד עצמי היא הייתה חותכת איתו, לא נראה לי שיש מישהי שהייתה מבליגה על אימרות כאלה, עכשיו תחשבי מי זאת קרן קרן הייתה צריכה לומר לגב בצורה שלא משתמעת לשתי פנים, אתה לא תדבר ותתנהג אלי כך !

easternstar

New member
כל בחורה נורמלית היתה זורקת אותו../images/Emo13.gif

הבעיה שקרן לא מתנהגת כמו בחורה רגילה בשום מובן.

adiyon2

New member
ואז איך תנצח במשחק?

אני חושבת שמה שמניע את קרן זה הניצחון, לא הבחור (גם אם היו מכניסים משה מלצר חולון היא היתה רודפת אחריו) ולא המיליון. היא כל הזמן אומרת שנמאס לה להיות מקום שני, היא נכנסה להיות מלכת היופי, מקום ראשון. אם יהיה גם מיליון ו/או בחור, הרוויחה

easternstar

New member
הייתי כמה פעמים. מכיר אותו כמעט בע"פ../images/Emo45.gif

גם הארכיטקטורה שלו מעניינת. הוא היה פעם תחנת רכבת ואז שופץ. מקום מקסים.

sivan513

New member
מה אתם רוצים מאמא של קרן?

לא ראיתי את השיחה אבל לפי ההודעות פה היא אמרה דברים נכונים על שניהם כל הכבוד לה שביקרה אותם, מגיע להם היחס שקרן קיבלה מאיתן, פשוט דוחה ואני מניחה שבשביל אמא לראות את העקיצות של גב כלפי ביתה, זה לא דבר נעים...

sivan513

New member
אולי היא ביקרה אותה?

הראו את הפגישה שלה איתה? לפי מה שהבנתי, קטעו את זה באמצע לא?

למעלה