שרשור לקראת ערב+ערב
31/8

KEEK

Member
זה רק אני או שדניאל נראת ממש ממש עצבנית

מהשיחה של אמא של קרן עם איתן?

andy181

New member
אני דווקא לא התרשמתי שהיא עצבנית

אולי היא מרגישה לא נעים כי היא רואה שלאיתן לא נעים בסיטואציה הזו כי אמא של קרן שואלת שאלות מאוד נוקבות.

zinzun

New member
אין ספק שאמא של קרן סירסה אותו !

הוא לא יעז לעשות שום צעד עם קרן.. מי רוצה חמה כזאת שטוחנתתתתתתתתתתת

ואיי ואיי גם אני חשבתי ככה!

לגמרי ייבשה לו את הצורה.... כמו קרן בדיוק... לא נותנת לאף אחד בסביבתה לדבר... מרוכזת בעצמה... ואם רצתה לעזור לבת שלה הרי שהשיגה בדיוק ההפך, כי היא מאד חופרת ומלחימה.... אשה דעתנית ולא נעימה.

ela501

New member
כל מה שהיא אמרה היה נכון היא ממש כמו פסיכולוג

היא העבירה את הכל ברגישות ועדינות שאפו

easternstar

New member
גב שיחק בקרן והשפיל אותה. לאמא זה קשה

אנחנו יכולים לא לאהוב את קרן אבל כל אמא מגוננת על הגורה שלה.
גב שאל את קרן שאלות טריויה מתנשאות (והאמת טיפשיות כי זו לא הדרך לנהל דיון אינטלקטואלי..). בסוף הוא קרא לקרן "פריחה פשוטה" וקרא לה ללופט כדי להראות שהיא עדיין רצה אחריו, בשעה שהוא מחזר אחרי חן ברגישות, במחמאות ובלי עלבונות. ברור שגב רוצה את חן ומשתמש בקרן כדי להאדיר את האגו ולהראות לקהל הצופים שהיא רוצה אותו ומוכנה לקבל ממנו כל עלבון ולתרץ אותו. האמת: טבעי שאמא לא תוכל לראות שמשפילים ומשחקים בבת שלה. האמא התחילה במחמאות כאילו היא מקבלת את גב ואז "נתנה לו על הראש" על הציניות והזלזול.. האמא כנראה לא מאמינה שגב רוצה את קרן, למרות שהיא לא אומרת. נראה גם שהיא לא רוצה אותו.

easternstar

New member
גב שאל אותה כהרגלו שאלות טריויה.

"מה את יודעת על קולנוע זר?" "תני לי שם של סרט אוסטרי שאהבת, דני? קוריאני? משהו? אלמודובר אומר לך משהו? ראית סרט שלו?" היא ענתה שהיא לא ראתה סרטי קולנוע זרים ואז הוא אמר:"אז את בעצם פריחה פשוטה" וצחק. זה אחרי שכאשר קרן הגיעה ללופט שלו הוא שאל אותה מה השם הפרטי של הצייר רנואר ומה השם הפרטי של הצייר מאנה. ובסוף כמעט התעלם ממנה. אחרי חן הוא מחזר בדרך אחרת. הוא אף פעם לא שאל אותה על ערי בירה או שמות פרטיים של ציירים או סרטים של אלמודובר. ברור שהוא לא רוצה את קרן ומשחק בה.

easternstar

New member
הם הראו רק את הפנים בבית אבל שמעו

במעורפל שהיא נותנת לו מנה על ציניות וכתבו פה שקראה לו "פרחח" (את זה לא שמעתי)

קשקשה9

New member
היי כוכב ../images/Emo140.gif אתה חושב שאת כל הביקורת

היא צריכה להפנות רק לגב? כי לא שמעתי ממנה אף מילה של הסתייגות מקרן רק מחמאות מכאן ועד סוף העולם אם כבר ביקורת ,אז תהיי הוגנת ותפני גם לבת שלך כמה שאלות

למעלה