נכון - אני מסכים
הקידום של קרן נעשה למטרת העלילה וכנראה לא בגלל "פרוטקציה" (למרות שהבאתה לתכנית, כמו גם אגב הבאתו של איתן וכנראה אחרים - כן הייתה פרוטקציה). לגבי התיאור של קרן כ-"משנית" לעומת חן - אני חושב שזה מתאים יותר לתיאור של המצב בפועל, ולא לתיאור של העלילה שההפקה ציירה (וממשיכה לנסות לצייר). מהמשדר האחרון זה ממש לא נראה כך. אני לא יודע על מה אתה מתבסס כשאתה קובע שקרן לא מתקרבת לאהדה שיש לאורטל? אם אתה מתבסס על אגוז - אז קרן עקפה כבר את אורטל מזמן. ואני לא מבין איך הצבה "לעומתית" מחזקת דווקא את קרן? במקום מי הצביעו לה? אתה טוען שאנשים הצביעו לקרן כדי להחליש את אתי? אני בספק... כך בחשבון שרוב הצופים והמצביעים הם ילדים, והם גם ממש לא מתוחכמים מספיק כדי להצביע למישהו שהם לא אוהבים רק כדי שמישהו אחר יעוף. הם מצביעים למי שהם אוהבים --- נקודה. אני מסכים שהמודחות הבאות יהיו חדשות בלבד, היחידות שיש להן אולי סיכוי הן מור וחן, כשכרגע נראה שלחן יש פור רציני.... אני מסכים איתך ש-"קרן פוחדת לצאת ביצ'ית" אבל אני לא מסכים איתך שזה מונע ממנה בפועל להיות ביצ'ית. היא ביצ'ית גם כעת, היא הייתה ביצ'ית ברגע שהבנות החדשות נכנסו, והמשיכה להיות ביצ'ית לאחר מכן... לא חל שום שינוי משמעותי בהתנהגות שלה. היא אפילו עשתה בהתחלה כמה "פרלמאתי" במתכונת הישנה (רק שהפעם כאילו גם דניאל ואורטל בלוּפ שלה). אני גם לא בטוח שבאמת יהיו רק 3 מתחרות על המליון ולא יותר (תושבי הוילה בטוחים שיש 5, אבל אולי זה בגלל שהם מקוים שגם הם יהיו בגמר...). אם זה אכן המצב, אז ההימור שלי נשאר כשהיה: קרן, אורטל ודניאל. אני לא מאמין שחן תצליח להעיף את קרן מהתמונה (גם בגלל שאין לכך תקדים, וגם בגלל שהדינמיקה בבית פועלת לרעתה... גב אולי נמשך אליה, אבל כל היתר כמעט אומרים לו "קרן"... אפילו אמא שלה (של חן) בערך אמרה לו "קרן" - ממה שהבנתי). רק אציין שאשמח מאוד לאכול את הכובע - כי אני מאוד מקווה שמה שאתה חוזה יתרחש (לא הייתי מתנגד גם שמור תהיה במקום אורטל).