שרשור לקראת ערב+ערב
31/8

לואיזה7

New member
ככה זה נראה - ההפקה לטובת קרן עד הסוף.

לא ככה צריך להיות מפגש של בני משפחה עם הדיירים/דיירות. הם מקבלים הדרכה והרבה אינפורמציה מבחוץ וזה פוגע בתכנית כתכנית ריאליטי.

easternstar

New member
היו צריכים להראות לנו את הדברים

אם כבר אמא של קרן "מורידה" את גב מהבת שלה ולא אכפת לה שתחזור הביתה. היא "נותנת לו על הראש" ומרתיעה אותו מהמשחק בה. היא שולחת אותו לחן.

da26

New member
הכוונה לגב, קרן ואמה ? זה לא נעשה עם 2 הבנות

האחרות ? יש סיכוי שרוצים לתת להם קצת פרטיות, לא ?

zinzun

New member
אמא של קרן קראה לגב פרחח???

לכן הפסיקו את השידור???... זה מה שחן אמרה עכשיו לאתי

easternstar

New member
אכן. כנראה שאמא לא אוהבת לשמוע "פריחה פשוטה"

על הבת שלה כי היא לא יודעת מה השם הפרטי של הצייר רנואר, מה השם הפרטי של הצייר מאנה ולא ראתה סרטים של אלמודובר. גב החליט שבחורה שלא יודעת את הפרטים הללו היא "פריחה פשוטה". כנראה לאמא של קרן היה קשה לראות את גב מסמס לבת שלו לבוא אליו לחדר בלילה ואז לועג לה.

קשקשה9

New member
ולראות את קרן יורדת על בנות אחרות

ומחקה אותן מאחורי הגב היא אוהבת?

noaxxx

New member
../images/Emo45.gifלפחות את זה היא לא ניסתה להסביר/לתרץ בשמה

easternstar

New member
היא עשתה איתה עבודה גרועה מאוד

אבל את זה בד"כ אומרים בבית. הבעיה שבגיל כזה האופי מעוצב מידי וקרן לא יודעת להתנהג.
מאמא אני לא מצפה לעשות "משפט שדה" לבת מול כולם. אפילו בבית משפט במקרים שאינם פשעי תקיפה הורים לא מעידים כנגד ילדיהם. זה אסור משפטית. הורה תמיד יגונן על הילד שלו.

קשקשה9

New member
מישהי גאונה פה כתבה-שיביאו את אמא של ליז

או כל בת אחרת שקרן נהנתה ללעוג לה ואז הן ידברו

גייל 7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אמא של דניאל - כמו דניאל, קלאסה. אמא של קרן - כמו קרן - מוכרת דגים בשוק של רמלה
הצלם מתמקד בדניאל - ו"מלכת הכיתה" תוקעת את הפרצוף שלה לפריים ומדביקה לדניאל ישר לתוך האוזן נשיקות סטייל בן ... אני מקווה שבשידור לא יראו שוב רק את מלכת הלילה ויתעלמו מדניאל ...

easternstar

New member
ימי הביצ'יות של קרן כבר מאחוריה כי

כעת אין לה הרבה כוח. הכוח עובר לידיים אחרות.
גם זמנה של קרן קצוב אם גב לא יעשה פליק פלאק בלתי צפוי לאחור.

Klayhamn

New member
זמנה של קרן לא בהכרח קצוּב

זה נראה (על פניו) די ברור שההפקה מקדמת אותה חזק ואם הנתונים של אגוז נכונים (ו/או אם ההפקה לא מרמה ב-SMS) אז היא גם מקום 2 בהצבעות... היא לא צריכה את גב בכלל, יש לה סיכוי לקחת את המשחק בלי בן זוג אני ממש לא מסכים שאין לה כח --- יש לה את הכי הרבה כח שהיה לה אי פעם במשחק, אפילו יותר מאתי. יש לה את אהבת הבנים, אהבת הותיקות, וכנראה שגם את אהבת (או יראת) החדשות - ומסתבר שגם את אהבת הקהל... הדבר היחיד שאולי אין לה (כרגע) זה את אהבת גב... אבל היא גם לא בהכרח צריכה אותה. יכול להיות שהעובדה שגב לא יבחר בה תעניק לה חצי מליון שקלים חדשים נוספים מעבר למה שהיא תזכה ממילא.

easternstar

New member
ההפקה מקדמת את העלילה ולא את קרן../images/Emo13.gif

ההפקה רוצה את קרן לצורך העלילה שהם אוהבים ליצר. האהובה "הראשית" (אצל גב זו חן) ו"האישה האחרת" (קרן).כמו שהם משתמשים באתי לצורך אתנחתא קומית. קרן לא מתקרבת לאהדה של אורטל ועובדה שבפעם אחת היתה מועמדת להדחה עם ליהיא ואתי. אני חושב שהפעם ההצבעה היתה "לעומתית" כלומר הצבעה של "נגד". היו אג'נדות למסמסמים להוציא החוצה בנות מסוימות. כרגע צפוי שהמודחות הבאות הן החדשות, אם לא יתקרבו מאוד לבנים ויחול מהפך. (פרט לחן, שכב יגן עליה) קרן פוחדת להיות ביצ'ית כי היא חושבת שהקהל העניש אותה במקרה ליז ויעניש אותה שנית, אם יראה ביצ'יות. היא בעצמה אומרת שלמדה את הלקח ורואים שהיא מנסה להופיע ב"תלבושת היידי בת ההרים".
אני צופה שהמתחרים על המיליון יהיו: איתן ודניאל גב וחן אורטל. מה ההימור שלך? יש כובעים במזווה אצל קשקשתא?

Klayhamn

New member
נכון - אני מסכים

הקידום של קרן נעשה למטרת העלילה וכנראה לא בגלל "פרוטקציה" (למרות שהבאתה לתכנית, כמו גם אגב הבאתו של איתן וכנראה אחרים - כן הייתה פרוטקציה). לגבי התיאור של קרן כ-"משנית" לעומת חן - אני חושב שזה מתאים יותר לתיאור של המצב בפועל, ולא לתיאור של העלילה שההפקה ציירה (וממשיכה לנסות לצייר). מהמשדר האחרון זה ממש לא נראה כך. אני לא יודע על מה אתה מתבסס כשאתה קובע שקרן לא מתקרבת לאהדה שיש לאורטל? אם אתה מתבסס על אגוז - אז קרן עקפה כבר את אורטל מזמן. ואני לא מבין איך הצבה "לעומתית" מחזקת דווקא את קרן? במקום מי הצביעו לה? אתה טוען שאנשים הצביעו לקרן כדי להחליש את אתי? אני בספק... כך בחשבון שרוב הצופים והמצביעים הם ילדים, והם גם ממש לא מתוחכמים מספיק כדי להצביע למישהו שהם לא אוהבים רק כדי שמישהו אחר יעוף. הם מצביעים למי שהם אוהבים --- נקודה. אני מסכים שהמודחות הבאות יהיו חדשות בלבד, היחידות שיש להן אולי סיכוי הן מור וחן, כשכרגע נראה שלחן יש פור רציני.... אני מסכים איתך ש-"קרן פוחדת לצאת ביצ'ית" אבל אני לא מסכים איתך שזה מונע ממנה בפועל להיות ביצ'ית. היא ביצ'ית גם כעת, היא הייתה ביצ'ית ברגע שהבנות החדשות נכנסו, והמשיכה להיות ביצ'ית לאחר מכן... לא חל שום שינוי משמעותי בהתנהגות שלה. היא אפילו עשתה בהתחלה כמה "פרלמאתי" במתכונת הישנה (רק שהפעם כאילו גם דניאל ואורטל בלוּפ שלה). אני גם לא בטוח שבאמת יהיו רק 3 מתחרות על המליון ולא יותר (תושבי הוילה בטוחים שיש 5, אבל אולי זה בגלל שהם מקוים שגם הם יהיו בגמר...). אם זה אכן המצב, אז ההימור שלי נשאר כשהיה: קרן, אורטל ודניאל. אני לא מאמין שחן תצליח להעיף את קרן מהתמונה (גם בגלל שאין לכך תקדים, וגם בגלל שהדינמיקה בבית פועלת לרעתה... גב אולי נמשך אליה, אבל כל היתר כמעט אומרים לו "קרן"... אפילו אמא שלה (של חן) בערך אמרה לו "קרן" - ממה שהבנתי). רק אציין שאשמח מאוד לאכול את הכובע - כי אני מאוד מקווה שמה שאתה חוזה יתרחש (לא הייתי מתנגד גם שמור תהיה במקום אורטל).

למעלה