עלה לי הלחץ דם מהם
ל לונדרון New member 24/8/11 #148 ../images/Emo268.gifגם לא הבנתי את ענבר: "יש לי בעיה של דימוי עצמי, יש לי בעיה של הערכה עצמית, אני לא מיציתי, אני לא סיימתי את התהליך"....מה היא מצפה שיצביעו לה בשביל זה?
../images/Emo268.gifגם לא הבנתי את ענבר: "יש לי בעיה של דימוי עצמי, יש לי בעיה של הערכה עצמית, אני לא מיציתי, אני לא סיימתי את התהליך"....מה היא מצפה שיצביעו לה בשביל זה?
N noaxxx New member 24/8/11 #155 היא רק נותנת לנו עוד ועוד סיבות למה לא להצביע לה, שתמשיך ככה, מצויין.
ב בוףברכה New member 24/8/11 #143 אבל...לרונה קינן יש...../images/Emo220.gif../images/Emo220.gifעינייםחולמנ ניות.... גמני חושב..שהיא דומה לה..
אבל...לרונה קינן יש...../images/Emo220.gif../images/Emo220.gifעינייםחולמנ ניות.... גמני חושב..שהיא דומה לה..
א איש העטלף New member 24/8/11 #146 זה מחמאה בשבילה שהיא דומה לה... אני אוהב את הלוק של רונה קינן....
ר רגע רק רגע Active member 24/8/11 #171 ואני מחכה ל... שיחת הועידה של ארבע החדשות. רוצה לראות מה הן חושבות על הותיקות. הן עדיין לא מכירות אחת ת'שניה, אז הן לא "יפתחו" עד הסוף. ובכל זאת, יהיה מעניין לשמוע.
ואני מחכה ל... שיחת הועידה של ארבע החדשות. רוצה לראות מה הן חושבות על הותיקות. הן עדיין לא מכירות אחת ת'שניה, אז הן לא "יפתחו" עד הסוף. ובכל זאת, יהיה מעניין לשמוע.
ר רגע רק רגע Active member 24/8/11 #179 ואני מחכה שתעשה סיפתח לשרשור החדש../images/Emo8.gif יש מצב... כבר שמו ת'ספר בהיכון עם הצבע לשיער. אפילו הביאו משאית של מי-חמצן...
ואני מחכה שתעשה סיפתח לשרשור החדש../images/Emo8.gif יש מצב... כבר שמו ת'ספר בהיכון עם הצבע לשיער. אפילו הביאו משאית של מי-חמצן...