חלומות פז אפרת
מ מיצי החתולה5 New member 24/8/11 #129 היא אמרה שבחוץ חושבים שהחיים בוילה הם סוג של נופש ולכן צריכים חופשה אחרי שיצאו מהוילה.
ר רגע רק רגע Active member 24/8/11 #130 לא יכול לשמוע ת'שטויות שלה... דנה- "למה נכנסת?" ענבר - "כי אני צריכה לעבוד על עצמי". WTF?! רוצה לעבוד על עצמה? שתלך לסדנת ויפאסאנה!
לא יכול לשמוע ת'שטויות שלה... דנה- "למה נכנסת?" ענבר - "כי אני צריכה לעבוד על עצמי". WTF?! רוצה לעבוד על עצמה? שתלך לסדנת ויפאסאנה!
A adiyon2 New member 24/8/11 #131 איך אדם יכול להגיד על עצמו לא מבינה למה הקהל אוהב אותי? מה את סתומה. קשקשה, תצעקי עוד פעם כי נראה לי שרגע לא פה.
איך אדם יכול להגיד על עצמו לא מבינה למה הקהל אוהב אותי? מה את סתומה. קשקשה, תצעקי עוד פעם כי נראה לי שרגע לא פה.
L Lichy7 New member 24/8/11 #139 לא עובד ../images/Emo4.gif לפי השיטה הנוכחית, כל פעם שמתחננים שהיא תשתוק היא דווקא נכנסת לטראנס חדש של חפירות אני אומרת שצריך ללכת הפוך על הפוך- להתחנן שתמשיך לדבר כמובן שאם דווקא הפעם היא תחליט להקשיב..
לא עובד ../images/Emo4.gif לפי השיטה הנוכחית, כל פעם שמתחננים שהיא תשתוק היא דווקא נכנסת לטראנס חדש של חפירות אני אומרת שצריך ללכת הפוך על הפוך- להתחנן שתמשיך לדבר כמובן שאם דווקא הפעם היא תחליט להקשיב..
N noaxxx New member 24/8/11 #125 ענבררר דייייייייייייייי../images/Emo46.gif מה עובר על הבחורה הזו? נתקעה לי המקלדת מהעצבים, לפחות שתדבר בטון לא מתבכיין כזה אוף
ענבררר דייייייייייייייי../images/Emo46.gif מה עובר על הבחורה הזו? נתקעה לי המקלדת מהעצבים, לפחות שתדבר בטון לא מתבכיין כזה אוף
ק קשקשה9 New member 24/8/11 #133 כרגע אני לא יודעת מי יותר מגעילה אותי ענבר או ליהי יש מצב להדחה כפולה?......בבקשה?....הפקה,מישהו....
פ פונפון32 New member 24/8/11 #150 הפכתי למזוכיסטית. הצפייה בחבורה המגעילה הזו הפכה מזמן לעינוי - ובכל זאת אני ממשיכה לראות את הזבל הזה.. לא יאמן...
הפכתי למזוכיסטית. הצפייה בחבורה המגעילה הזו הפכה מזמן לעינוי - ובכל זאת אני ממשיכה לראות את הזבל הזה.. לא יאמן...