שרשור נדודי שינה עם הבנות החדשות

madteacher

New member
״התהפוך אתי עורה

וקרן חברבורותיה״? מה שהיה הוא שיהיה ...

efrat800010

New member
היתה הדחקה של../images/Emo228.gif והן חזרו לעצמן,ברגע ש

החדשות הגיעו הדחקה זמנית מאוד

efrat800010

New member
../images/Emo2.gifאתי "אני מפחדתתתתתתתת" התחילה

ללכלך על הבנות על מור "היא נחש קוברה" "הן משחקות משחק" "הביאו לנו מקוחות" קרן "וואי מה הכניסו לנו,וועלינו," אני אתן לה שתי סטירות"(על מור) אורטל "הכול בסדר ממשיכים רגיל... אנחנו לא טיפשות...אנחנו עם יד על הדופק"

efrat800010

New member
זה ברמת הפראנויה ,ביומיים האחרונים הן

לא הפסיקו לדבר עליהן הבנות רק כמה שעות שם והן סימנו אותן כמטרה

meytula

New member
אירוע תופת בין אתי למור ודנה

אחרי שדנה סיפרה לדניאל שהייתה בחתונה של הדר ומכירה את אימא שלה ,דניאל קיבלה התקף געגועים ונכנסה לחדר דומעת. מסתבר שתוך כדי שדניאל ואתי מדברות נכנסו לחדר דנה ומור לפי דברי אתי ''זאת עם החולצה הכחולה(מור)נכנסה לפה יחד עם דנה,דנה אמרה לה שהיא סך הכל שיתפה את דניאל ולא ידעה שזה יגרום לה לקחת את זה קשה ומור אמרה לה שהן עוד לא קלטו אותן ובלה בלה בלה'' מור כבר זכתה לכינוי חדש ''נחש קוברה'' כמובן טקס הענקת שמות החיבה נעשה על ידי אתי כמובן אתי קראה לקרן והן פתחו פה על כולן

פונפון32

New member
אני קוראת להפקה להחרים את הגיטרה - נמאס

מבן שמנסה להחדיר את השירים שלו לתודעה בכוח - מזכיר את יואב הבתול המאוס מהאח הגדול שלא הפסיק לשיר את השירים שלו !

goodpink

New member
מור מגעילה ממה שאני זוכרת מהתוכנית שהשתתפה בה

וגם מהגישה שלה עד עכשיו בתוכנית. יש לה גישה מתנשאת. לא אוהבת שהיא מתעסקת בטארות ומיסטיקה . ובלי איפור היא ממש לא נראית טוב. כנראה מה שהיא היתה באולפן זה היה עם איפור למרות שלא נראה שהיה עם איפור ונינה הבחורה היחידה המוצלחת מכל החדשות

פונפון32

New member
אני תוהה אם מור סטרייטית. יש בה יותר מדי

גבריות, אגרסיביות וכוחניות. וואו, היא מפוצצת ברגשי נחיתות ומרירות. יש לה פנים רעות. תשימו לב.

יאללה, חן הפייבוריטית של. גו חן! (ולו רק בגלל

שהיא כרגע האנדרדוג) ומור מתחילה באמת קצת לעצבן... דנה התחילה לפניה. ונינה נראית בסדר.

goodpink

New member
ונינה ממש חמודה נראה לי יש לי פייבורטית ברירת

מחדל מאחר והפייבוריטיות שלי כבר לא בוילה. ווינה ממש חמודה וסקסית יש לה את החן של ארגנטנאים ובארץ אוהבים ארגנטאים יש לה סיכוי טוב שאנשים יואהבו אותה עם תכנס לסיפור אהבה עם מישהו לא נראה לי שהיא בחורה של ריבים וכו אבל יש בה אש בפנים... נראה לי שהיא ואיתן יכולים להתאים היא וגב לא נראה לי. היא גם בוגרת ורואים את הבגרות שלה לעומת דניאל היא יותר מתאימה לאיתן מאשר דניאל. מור אם זו השחקנית שאני מכירה מהוט מתנשאת פשוט מגעילה והקלפי טארות ואסטרולוגיה הוריד ממנה גם העובדה שמוכרת ציורי שמן בגילה. לא אוהבת את הגישה שלה כפי שהיתה בתוכנית ההיא לגבי גברים מערכות יחסים ובכלל. חן גועל היא יכולה ללכת כבר הבית הראשונה שתצא מהחדשות נראה לי בחורה שאין לה רגישות להפרעות אכילה אין לי כבוד אליה היא נחש כבר רואים מרחוק דנה אגרסיבית ופלפלית אבל לא תעשה כלום גברים לא אוהבים נשים כאלה בדר"כ לא רואה איפה היא תמצא את מקומו בווילה אולי תיהיה חברה של יוני

למעלה