שרשור עדכונים בוקר
שבת 20/8/11

ה- ../images/Emo233.gif יוני ואתי מתאימים אחד לשני

מרכלים על כולם מאחורי הגב ואז באים ומתלקקים אליהם. יוני ה-
דואג רק לאינטרסים שלו. ה-
חי בסרט שכל הבנות ישמרו איתו על קשר אחרי התוכנית.

ליאורי13

New member
איך יוני לא יקנא?

כולם שם הרבה יותר טובים ממנו והוא מודע לזה, הוא מנסה להשתכנז,להתיפיף, עצם זה שהוא תמיד בשיחה אחד על אחד מגיע לדבר ולהאדיר את עצמו זה מעיד שהרבה ביטחון עצמי אין לו

דיי3

New member
מה שאני רואה מכאן: גב לא מחבב שם אף אחד. לא

מהבנים ולא מהבנות. מה שאני רואה על פניו, עם כמה שהוא מנסה להסתיר, זה הרגשת מיאוס מצידו. הראש שלו כל הזמן עובד ומנסה לארגן לעצמו את המהלכים הבאים. מה שגם בטוח, שכל האוירה בוילה כולל המשימה משרה עלינו הצופים הרגשת כאוס ושיעמום נוראי.

didush100

New member
הוא מחכה לבנות החדשות

לדעתי הוא יודע בדיוק מי הולך להכנס וכרגע הוא רק מעביר את הזמן.

דיי3

New member
מי אמרה למי:

"קיבלתי תגובה מאוד רעה מהבית" "מברוריה". "הרופא שהיה כאן". בקיצור, בשיחה בין דניאל לקרן, זה מה שדניאל סיפרה לקרן.

טוב, בקטע הטכני אני לא משהו בכלל...

כתבו ביוטיוב: בן ונוי זלץ...יש שם שלושה שירים, שניים מהם הם שרים בוילה כל הזמן.....

NevaEva

New member
אני לא אוהב את הקול שלו, אבל

נראה שהוא יכול להצליח.. בייחוד עכשיו אחרי התוכנית.

webguy

New member
האם איתן מעונין באורטל ..?../images/Emo202.gif

http://dor.walla.co.il/?w=//1852296/@vod לפי הקטע למעשה איתן לא מתעלם מאורטל ..היא עוקצת אותו אולי כצורה של חיזור ..? והוא לא מתעלם אלא מגיב .. איתן רגיל בתור אדם מפורסם שבחורות יחזרו אחריו אורטל בניגוד לזה ממש לא מתאמצת ..וכאילו רומזת רוצה בוא ותחזר ..? למשל דניאל ממש עגבה על איתן ..!! ולכן אולי איתן כועס על אורטל כי היא פשוט לא חוששת ממנו ..?? ואין לה בעיה לעקוץ אותו מה שאחרות לא עושות ..

ברור שאיתן מעוניין, הרי לא הוא סיים את הקשר

ביניהם, אלא היא. עכשיו יש שם תסבוכת שלמה. אורן מעוניין בה. איתן מעוניין בה. היא מעוניינת לעשות טיזינג לכולם. עושה עיניים לאיתן, מתחתנת לאורן. לדעתי, איתן היה מת להיות איתה, אבל הוא לא סומך עליה, זה לא אומר שהוא לא נמשך אליה...אמר מההתחלה שהיא מושכת אותו...החיבור עם דניאל טוב ויפה, אבל יש עניין של כיבוש... וצייד... בכל מקרה, לא נראה לי שיהיה שם משהו חוץ מפיצוץ של אורטל ודניאל כשאתי בוחשת בקדירה שום דבר טוב לא יכול לצאת מזה..

למעלה