שרשור עדכונים בוקר
שבת 20/8/11

לונדרון

New member
במחשבה שניה,

איתן לא טיפש, אולי בכך ששאל את אתי על גב, הוא ביקש לגרום לה להגיד לנו (הצופים) מה לא בסדר עם הליהוק של גב (המממ).

didush100

New member
ככה זה נראה

הוא ממש ציני ועוקצני כל הזמן במה שקשור אליהם אפשר לחשוב שהם עובדים בשבילו ולא ההפך

no nick 1989

New member
אורטל ממש חידה בעיני.

בדיוק עכשיו ראיתי את הקטע שהיה עליה בגיא פינס,וממש הופתעתי. לפי הקטע הזה היא באה כדי להתפרסם וכו'. אז מה הקטע שלה עכשיו עם אורן לא מובן לי... וגם ההתנהגות הביישנית שלה.. אל מול הצילומים שהראו בגיא פינס. קצת הזוי משהו. בכל מקרה,היא הבחורה שנראית הכי טוב בבית בעיני. ודווקא היה נחמד אם היה קורה משהו בינה לבין אורן,אבל הוא כזה לא יודע מה הוא רוצה מעצמו בכלל.

didush100

New member
הקטע שלה עפ אורן הוא למשחק בלבד!!!

הוא לא מעניין אותה וגם איתן לא היא לא רואה אף אחד בעיניים מלבד המיליון והיא תעשה הכל כדי להגיע לסוף

baggio10

New member
לא מובן הקטע עם אורן אה?

תחזרי ל"קטע" שהיה לי איתו לפני כמה שבועות ואולי תביניו לאן היא מנסה לחתור... הבחורה מזוייפת בכל רמ"ח אבריה (ואני לא מתכוון לניתוח אף, סיליקון בשפתיים, סיליקון בחזה או שאר הניתוחים שהיא עשתה)

webguy

New member
הסיפור כזה ..

אורטל מגיע מבית מאוד שמרני מה שהיא בעצמה הגדירה כפרמטיבי ..!! היא כבר בנעורים מרדה במשפחה והלכה לדרך אחרת של מרידה .. היא בעצמה אמרה עשיתי דברים דווקא ..!! היא התחברה בעבר למה שמוגדר כנערת זוהר .. לפני שנה גישתה השתנתה והבינה שזו לא הדרך כפי שתעודת הזהות מספרת כיום היא רוצה לחזור לקשא יותר טוב עם ההורים לאחר שהקשר התערער ... ומאחר והוריב קראיים דתיים מה שמאפיין אותם זה מסורת ונשיקות בפרסיה זה לא בדיוק מסורת ..:) ולכן היא בבעיה פנימית עם עצמה כיצד לחיות בשתי העולמות של ההורים ושל הקידמה שאותה מיצגת הווילה ..!!

didush100

New member
לא מסוגלת יותר לראות ולשמוע את יוני הנחש!!!!

בנאדם צבוע ודוחה מניפולטיבי וקנאי בטירוף הוא לא מפרגן שפ לאף אחד ומקנא בכולם. אין בו שום אמת כנות ויושר לא סתם הוא נדבק לאתי זה בגלל שהוא המודל הגברי שלה. מתי מתי מתי הן יבינו שהוא משחק בהן ולא שם על אף אחת. ומה נסגר לעזאזל עם כל הליטופים נשיקות וחיבוקים שלו זה דוחה ברמות אחרות איך לא מעיירים לו על זה?

למעלה