שרשור עדכונים בוקר
שבת 20/8/11

האמת?בזכות גב איתן מקבל אצלי המון נקודות זכות

כאילו משהו ירד מהכתפיים של איתן הוא אפילו נראה בעיני יותר יפה, מחייך יותר, חברתי יותר.. גב נכנס כאילו עם ארסנל של נושאים לשיחה שנגמרו לו הרבה יותר מהר ממה שחשב ועכשיו הוא נראה ממש לא הלהיט שציפו לו וגם הרייטניג מראה שהליהוק שלו לא ממש עזר עוד 50.000 ... בזבוז

Klayhamn

New member
אני ת'כלס לא מבין מה זה הפחד הזה מ...

בחורים אנונימיים? צריך לשלם להם פחות כסף - והם פחות פרימדונות... הם מצד אחד יותר בלתי-צפויים (כי הקהל לא מכיר אותם) ומצד שני יש "מבחר הרבה יותר גדול" של כאלה מאשר של סלבז, מה שמאפשר לבחור תכונות-רצויות או מראה-חיצוני-רצוי עם פינצטה... הם באמת חושבים שאנשים מעדיפים לראות "ריאליטי" עם סלבז מאשר עם אנשים מן הישוב?

klapim

New member
5חחחכל סלב מתחיל מאיש מהישוב

גם גב לא שמעת עליו לפני שנתיים

רינתי77

Active member
ואולי הסיבה האמיתית לבחירתו של גב

היא בעצם פיצוי על "זכייתה" של אירית רחמים בהשרדות, הזדמנות נוספת לזכות במיליון. אחרי הביזיון של השרדות, זאת אפשרות...

לונדרון

New member
ייתכן

וההחלטה לבחור במישהו מוכר ולא אנונימי לליהוק "הרווק" בתוכנית הזאת הייתה קשורה (ולא רק) לניסיון של הוגי התוכנית להבדילה מהקונצפט הכללי של האח הגדול. נכון שהיתה עונת סלבס של האח הגדול, אבל אז כל המשתתפים היו, פחות או יותר, ידועים בציבור ובמקרה של התוכנית הזאת, רק "הרווק" הוא דמות ציבורית מוכרת. מה גם שעונת האח הגדול סלבס היתה יותר קצרה מהעונות הרגילות כך שיש להבדיל אותה גם משאר העונות של האח הגדול.

easternstar

New member
השאלה היא למה למצוא את גבר החלומות בריאליטי?

לי ברור שהמשימה כעת היא לקחת את המיליון וזהו. אם יכנס לשם אביר החלומות על הסוס הלבן הוא ירצה להתחתן דווקא עם אחת מהבנות שם? היא תשאר איתו אחרי התוכנית? כל הרעיון של מציאת זוגיות בריאליטי הוא מופרך ולטעמי אידיוטי, אבל זה הסיפור שמוכרים לנו, הצופים. בסיפור האידיוטי שמוכרים לנו גם "גב הגיע למצוא אהבה" והבנות "רוצות את גב בגלל האהבה". בשלב זה ההפקה יכולה לתת לאסטרטגיות לפעול..

לונדרון

New member
נכון איסטרן , אבל

להוגי הקונצפט של הדור הבא 24/7, הייתה כוונה ליצור קונצפט יעני חדש, מעין הכלאה בין "האח הגדול" ל"הרווק". לפי מה שהתפתח מזה, אכן היעד של התוכנית הזאת הפך רק ל"מיליון". בעניין זוגיות בריאליטי - מהעונות של הרווק בארה"ב, רוב הזוגות לא החזיקו מעמד זמן רב אם בכלל לאחר התוכנית. אבל, ברמת העיקרון, יש לי הסתייגות. הליך השידוך המסורתי התבסס (וממשיך להתבסס במקומות מסוימים) אפילו על פחות ממה שארגנה ההפקה כאן, וזה לא בהכרח מתכון לכישלון או להצלחה. אני לא רוצה להיכנס לדיון על שיעור הגירושים במדינות מתפתחות, אבל רעיון הבחירה החופשית של בן זוג מתוך אהבה פנטסטית (כמו בסרטים), לא בהכרח מוכיח את תרומתו לשמירה על מסגרת משפחתית יציבה. יש לי הרגשה שהמשימה הזאת לא חביבה עליך במיוחד, אבל ניתן היה להרים אותה, למשל, באמצעות משימה סודית לשתיים מהבנות שבמסגרתה הם יצטרכו להכשיל את הבנים במשימה הכללית ואם עולים עליהן (שיש להן משימה סודית), הבנים לא זוכים. מעבר לכך, הייתי משנה לחלוטין את הפרסים על המשימות, ההשפעה שלהם על התוכנית שולית ועקיפה ולא יעילה.

easternstar

New member
../images/Emo13.gifהאמת שאני חושב שהייתי מסוגל ליצור הכלאה

מוצלחת יותר בין הרווק, האח הגדול והמרוץ למיליון. הם עשו שם את כל השגיאות האפשריות. אני מסכים איתך שגם את המשימה האידיוטית הזאת אפשר היה להרים קצת עם טוויסט כמו שהצעת. הבעיה שההפקה נופלת לכל בור אפשרי.
ממש מדהים.

לונדרון

New member
../images/Emo45.gif וגם

פיצלתי את הדיון שלנו והעברתי אותו לשרשור חצות יום, שיהיה מעניין

whateverOoO

New member
הבעיה של ההפקה היא

שהם לא סגרו על קונספט לפני תחילת התכנית.. היו להם שתי אופציות: 1. תכנית נוטפת סקס - בשביל זה הם היו צריכים להביא גברים יותר צעירים ופחות אינטילגנטים.. ברמה של רוב הבנות שם.. 2. תכנית שבה איתן באמת ימצא אהבה - היו צריכים להכניס רוב של בנות על רמה.. דוגמת ליז ועדי.. ואולי 1-2 ברמת אתי בשביל הצחוקים.. הם עשו עירבוביה שלמה ולא ידעו מה הם באמת רוצים - הכניסו רוב של בנות טיפשות, וככה גם המעט בנות אינטילגנטיות זכו לעלבונות, נכבו ונעלמו.. הבנים שם יחסית אינטילגנטים ולכן לא באמת מוצאים את עצמם שם.. ואם זאת תכנית שקשורה לאהבה - למה אין יותר דייטים ומשימות שקשורות לאהבה? בקיצור - הכשלון הזה זה משהו שרק לערוץ 10 יכול לקרות.. אני בטוחה שאם קשת היו צריכים לבצע את הפורמט הכל היה נראה אחרת..

שכחתם שגב חולה ולוקח אנטיביוטיקה?..

אנטיביוטיקה כידוע מחלישה את הגוף נוסף לזה שיש לו דלקת גרון, בנוסף המשימה מרדימה- אם הבנים יחסית עוד נמצאים בפעילות סנג'רית, הבנות רודומות וחוסר המעש משפיע על האנרגיות והמצב רוח והן גם לבושות ארוך בחום הזה... וגם זה משפיע על הבנים ובינהם גם גב שמקבל יחסית פטור בגלל מחלתו.... בנוסף, בגלל שהבנות לא יכולות לעשות כמעט כלום בלי הבנים הם מאוד מוגבלים בפעילות השותפת בבית... בקיצור, בואו לא נשפוט אותו בתנאים האלה, מה גם שבקרוב מאוד נכנסות בנות חדשות לבית...

goodpink

New member
ליהי צריכה לעוף ASAP הוכחה שכל מה שדואגת זה

להדחה.... בן כזה אפס וסמרטוט ריצפה לא מבין את זה...גם אם כל השטויות שלו הוא נותן לה עוד זמן מסך....... איך הוא לא מבין שכל מה שהיא רצתה זה שהוא יגיד לה שהוא ידאג לה ככל שהוא יכול שהיא לא תודח זה מה שהיא מפחדת וישר עם קרן היא התחילה לדבר על זה .... שתיהיה הדחה ביום ראשון היא צריכה לעוף לא צריכה להיות שם בחורה שמכרה את עצמה כדי להישאר במשחק.... שחלק מציר הרשע...שחקנית שחושבת שאף אחד לא שם לב... אם הבנים יצילו אותה שוב הם אפסים ביותר...........

לונדרון

New member
האם איתן העביר בעקיפין ביקורת על החלטת ההפקה?

פנקס איתן שאל, כבדרך אגב, את גב' אתי על כך שהושם לב שכשאשר הודיעו שנכנס רווק חדש היא התלהבה, אבל כשהיא הבינה שזה גב היא, בוא נאמר, כבר לא התלהבה כל כך. האם לא ניתן לראות בכך עקיצה מצד איתן כלפי הבחירה של ההפקה בגב?

למעלה