שרשור עדכונים - בחצות היום

נעמה8080

New member
גם אני העברתי ערוץ ואין ספק שאחרי המשימה

הזאת, הגיוני שרייטינג הם לא יקבלו השבוע. מתי יש השבוע שידור? אם בשלישי אז מכבי חיפה יקחו את הרייטינג ואם בחמישי אז מאסטר שף. היה סוף שבוע משעמם במיוחד, כשמתחיל אקשן הם מעבירים. ולא היה כלום, אני רואה שניה ומעבירה. הצוות שעובדים בתכנית נראים לי חובבנים. איפה הם ואיפה האח הגדול?!

JasPoint

New member
מזמן הגענו למסקנה שלהפקה הזאת אין מושג

לא יודעים ללהק פורמט בעייתי לא מראים דברים מעניינים פרומואים בערוץ שבתשלום אפשר לסלוח על דברים שהתפקששו, בכל זאת זה פורמט חדש ועונה ראשונה. אני לא מוכן לקבל את העובדה שמצנזרים כל הזמן ומונעים מאיתנו לראות התרחשויות מעניינות. הפרומו שקוטע את השידור הוא גם יריקה בפרצוף של הצופים. כשמסתכלים על כל הדברים פשוט לא מגיע להם להצליח.

נעמה8080

New member
איך הם לא ידעו שהפורמט לא יצליח?!

אני רק ששמעתי על זה ידעתי שזה כישלון, אז זה אומר שאני מבינה יותר מהם?! יכול להיות. הפורמט כישלון, הליהוק של הבנים כישלון והכל בגדול כישלון ושיעמום אחד גדול. לא מראים לנו דברים מעניינים, משתיקים...... די כבר! הם רוצים שהמעט שיש להם יברחו גם?! אין מה לראות, אין!!!!!!

LIMORMON7

New member
שלום לכולם, אני חדשה בלכתוב פה אבל לא מלקרוא

אני די נהנת מלקרוא את מה שאתם חושבים, אני מנקודת הראיה שלי, דניאל, שחקנית, הציבה לעצמה מטרה ולא זזה ממנה, לכן היא ניראת לכם אמינה, למרות שהיו לה פה ושם נפילות קטנות שגב, קובי ונירו נכנסו, נדבקה ופלירטטה עם גב בלי הפסקה. אורטל, למרות כל מה שחושבים עליה בתוך הוילה היא ביישנית, מפחדת שההורים שלה יראו אותה במצבים שבחיים הרגילים הם לא ראו אותה, כי היא לא שיתפה אותם בכלום ועשתה מה שהיא רוצה, אבל היא מאד אמיתית לדעת, פשוט עושה צעד ומתחרטת, אבל זה נובע מזה שהיא פוחדת ללכת עם דברים עד הסוף, היא היחידה שאומרת מה שהיא חושבת באמת וכל העניין שקרן והחברות שלה יפיצו עלייה שהיא שחקנית ולא אמינה, הוריד לה את הביטחון. היא מאד רגישה ולוקחת ללב . איתן, אם שמתם לב בזמן האחרון, איתן התחיל לפלרטט עם אורטל, שהיא עוברת הוא ישר מסובב את הראש, עוקץ אותה, מחמיא לה, אל תשכחו שבהתחלה הוא אמר שהיא הכי הרבה מכל הבנות שמושכת אותו. ליהי, פשוט מגעילה אותי, הדבר היחיד שמעסיק אותה, לא ללכת הבייתה והיא תעשה הכל כדי ללא ללכת, נגררת, ריכלה על בנות אחרות בלי סוף, כאילו היא מושלמת ועוד שבהתחלת התוכנית בכתה לכל הבנות שהיא כמו גבר שלא רואה דברים ולא מרכלת, מפחדת להתנשק בטלבזיה אבל לשבת עם בגד-ים או מכנס מאד קצר ברגלים פתוחות היא לא מתביישת. פשוט דוחה. ענבר, מכת מצרים, מההתחלה קלטתי אותה, כל הזמן מתבכיינת, גם הדיבור הזה החצי בוכה כבר מעצבן, ההתמודדות עם איילת פשוט גועלית, בן אדם נאלח שתתדרוס כל מי שלידה בגלל הקנאה ובגלל שרוצה לקבל יותר פוקוס. חבל לי שענת הלכה, עמוקה יותר, לא בכיינית, אנושית יותר וגם יכלה לפתח מערכת יחסים עם גב. קרן, גם אותה קלטתי ישר, הבחורה של הברים, זאת שמדקלמת את כל הראליטי בעל פה, מנסה להשתמש בכל מה שראתה, רכלנית ברמות של זקנה, תעשה הכל כדי להשיג את מה שהיא רוצה, גם עם צריך לדרוס כמה, גם אם היא תמכור את עצמה. רבאק לצופים מכרת שאת מאוהבת באיתן וכל הדמעות הסרק שבכית, שכבת איתו, איפה הכבוד שלך, אפילו בזה שאת אומרת שאת לא פוסלת את גב, מדלגת כאילו אין מחר, הלו את בטלבזיה לא בחוץ שאת יכולה לעשות מה שבא לך, אין לך הורים, אחים משהו. פשוט מגעילה אותי שחקנית גרועה, הבכי מזוייף, מנסה להצחיק בכח על כל הפרצופים שהיא עושה, מאד גברית, גסה נורא, ואל תגידו לי שהצופים אוהבים אותה, כל מי שאני מכירה, עבודה,משפחה,שכנים, מקומות שאני נמצאת בהם, לא אוהבים אותה, ההפקה די מרימה אותה בכל התוכניות בכח בכדי שתשאר, לא הוגן. אתי , זה רק כדי לשעשע את הצופים ולא יותר, אחרי שהכושי יעשה את שלו, ימהרו להוציא אותה מהתוכנית. יכול להיות שאחת הבנות שיכניסו תחליף אותה באותה דמות או שתתנגח איתה. קצת על גב, גב מאד מתוחכם ולא תמים כמו איתן, הוא כבר בונה את כל המהלכים שלו בראש, הוא רק יתעשת והוא יתחיל לעשות בלאגן, לדעתי הוא מחכה לראות הם החדשות מוצאות חן בעיניו. גב מאד חכם, חתיך, איש שיחה מעניין. ואולי בשביל שהוא ינצח, סידרו לו בחורה מראש שתכנס והם יעשו הצגה טובה לצופים בבית ויראו כמה הם מאוהבים, הכל יכול להיות בתוכנית המשעממת הזאת. מצטערת שזה ארוך, זה בסדר אם אתם לא חושבים כמוני, זאת רק המחשבה שלי. מה אתם אומרים?

noaxxx

New member
../images/Emo140.gifקודם כל ברוכה הבאה... ../images/Emo13.gif

אני אתייחס למה שכתבת על איתן, איפה ראית אותו מפלרטט עם אורטל? יש לך דוגמאות? אחרי שגב נכנס, איתן הראה התעניינות רק בדניאל, ועכשיו, בגלל המשימה, הוא טורח להתייחס גם לבנות האחרות. ולעניין גב, אני חושבת שאת מייחסת לו קצת מעבר למה שהוא מסוגל לתת. אבל אני אשמח לאכול את הכובע, אם אני טועה. (אם את קוראת כאן, את בטח יודעת שיש לנו כבר מסורת בעניין הזה..)

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חופשי.. ../images/Emo8.gif

ועניתי לך בקצרה למעלה..

JasPoint

New member
ברוכה הבאה, נהניתי לקרוא

לא שמתי לב לפלירטוטים בין איתן לאורטל אבל כמעט לא ראיתי את הערוץ בימים האחרונים. אני מחבב את אורטל, הרבה דברים שהיא אומרת הם נכונים, רק כל הקטע של הביישנות לא נראה לי אמין. לא יודע אם דניאל משחקת. זה נכון שהיא נתנה יחס חם לגב, נירו וקובי אבל ככה היא גם עם החברים של איתן. זה לא אומר שהיא לא אמיתית בקשר שלה איתו. ענבר בלי ספק אכזבת העונה. אתי כבר מיצתה את עצמה.

חני 57

New member
יכול להיות שמכניסים את החברה של גב

כביכול האקסית שלו!!!ואז שניהם יזכו במיליון!!!

אורקנט

New member
אכן משעמם איפה העריכה השוטפת של האח הגדול

שגרמה לנו להיצמד למסך י מים שלמים פה אני מתעדכנת דרך הפורום בלבד לא שורדת את הצפייה בתוכנית השוטפת

הלן 36

New member
להפקה משעממממממממממם סגרו כבר את התוכנית

לא גב ולא אף אחד יעזור לתוכנית ולהפקה החובבנית הזאת.

אם היו יכולים... אם עם גב הגיעו ל-8% רייטיניג

וקראתי באיזה מקום שיש דיבורים על עונה שנייה. איךךךך????

נעמה8080

New member
מתי היה להם 8%?

עונה שניה?????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח

לא ברור מה הם חשבו לעצמם

מבינה שניסו לעשות שידוך בין הרווק לאח הגדול. אבל, שכחו שני מרכיבים עיקריים.. באח הגדול כל העניין והמתח הוא - התקציב. המשימות הן סביב זה, האינטריגות הן סביב זה וזה מה שעושה את התוכנית למעניינת, לרוב הבית מתחלק לשתי קבוצות והקהל מזדהה עם אחת מהן. ברווק כל העניין הוא הליהוק. עכשיו, הבעיה במישמש שהם עשו הוא קודם כל הליהוק - איתן באמת בחור על רמה, חכם, יפה וחתיך...אממה...הוא מוסרי מדיי, הוא , בצדק, לא היה מסוגל לנהל מערכות יחסים מקבילות, אינטימיות עם שלוש בנות שהוא פוגש בכל בוקר וערב מול הפרצוף. הבעיה השניה, ברגע שהוא פיתח רגשות, הוא לא מסוגל, כבחור ערכי, להמשיך להוליך שולל את הבנות הנותרות....ראינו איך היה מתעלם מקרן בהפגנתיות, כיוון שזה באמת בלתי אפשרי. כשהסיפור הזה הסתיים, ככל הנראה טרם זמנו, אבל זה לא יכל היה להיות אחרת, המשחק נגמר ועכשיו מה? אין אינטריגות, אין סכסוכים, אין בעיות תקציב, אין עניין, יש שיעמום. עכשיו נשארו עם האח הגדול והעייף.......מינוס רווק לוהט, פלוס רווק מנומנם....וואלה אישי.

noaxxx

New member
אני רק רוצה לציין ש..

גם באח, הגיע השלב שכולם מסתדרים אחד עם השני, וזה בדר"כ קורה אחרי פרק זמן ארוך שבעקבותיו מגיע מיצוי וקבלה של כל אחד את האחר כפי שהוא. גם שם זה היה קורה בדר"כ לפני שהחדשים נכנסו. אם יש משהו אחד שאפשר ללמוד מכך על הדינמיקה האנושית היא, שלא משנה כמה סכסוכים יש, בסופו של דבר מתרגלים להכל ולכולם, וזו הסיבה שבגללה יש בכלל את הקונספט של דיירים חדשים באמצע עונה, כדי לשבור את האיזון שהדיירים מגיעים אליו.

למעלה