שרשור עדכוני לילה
20/8/2011

ela501

New member
ברוכה הבאה מותק! גם פה היה קן הקוקיה אבל נרגע

בזכות המנהלים החמודים שלנו שהשליטו סדר וגרמו לכל הטרוים להעלם

לא נכון!

גם בעידן טרום המנהלים, קן הקוקיה בטח שלא היה פה, בוודאי שאין קשר בין החומר האנושי שם לבין זה שפה. הבדל שמים וארץ ואפילו יותר.

מסבירה את מה?

לא דיברתי על הניהול שלכם. היא פשוט הציגה את זה כאילו הפורום היה פה כמו הפורום בוואלה, ואני מוחה, זה לא התקרב בכלל. החומר פה יותר איכותי ותמיד היה.

Klayhamn

New member
חח ../images/Emo9.gif

איך את מסבירה את מה שכתבת, כמובן: גם בעידן טרום המנהלים, קן הקוקיה בטח שלא היה פה, בוודאי שאין קשר בין החומר האנושי שם לבין זה שפה. הבדל שמים וארץ ואפילו יותר. לזה התכוונתי איך את מסבירה שפה יש חומר אנושי איכותי ושם לא? יכול להיות שגם אין לך הסבר, גם זה בסדר

אהההההה פפפ

אין לי מושג. אולי שם יש יותר אסופת ילדים זבי חוטם? (ואני לא מתכוונת רק לגיל הכרונולוגי) תשמע.. האמת? שהייתי בטוחה שהפורום הזה יהיה כמו האח הגדול פה, ברמת הזוהמה שלו ובכמות הריבים שלו. אבל כנראה בגלל ששם זה באמת פיצוץ של אנשים, סביר להניח שיש יותר סיכויים שיהיו יותר בהמות. פה, כאילו התקבצו להם יחסית מעט גולשים קבועים, ולכן יותר נחמד פה, יותר איכותי, יותר רגוע, פעיל מאוד אבל רגוע וטוב.

noaxxx

New member
../images/Emo45.gif

באח היה זוועה, הם לא הצליחו להשתלט על הכאוס. כאן זה סיפור אחר לגמרי.

אני הגעתי לפורום רשמית

אולי שבועיים שלוש אחרי שהתוכנית התחילה. אני לא יודעת מה היה לפני, אבל מתי שהצצתי לא ראיתי קללות. ואחרי שכבר הייתי פה קבוע, עדיין לא ראיתי קללות. בואי נגיד שמתוך 100 אחוז הודעות,אולי אחוז אחד היה בעייתי בעיניי. והאחוז הזה לאט נעלם מרגע הכנסם של מנהלים פעילים. פשוט, את השוות את הפורום פה לוואלה, וזה ממש לא מתקרב.

למעלה