כאן גם..יש אירוח..של המודחות....
ר רגע רק רגע Active member 21/8/11 #154 אני דורש את לירון ../images/Emo88.gif <אומר בערגה> ז'אוולינה שלי
ר רגע רק רגע Active member 21/8/11 #176 כשאהיה כחול... כתבת שלושה שמות ותהיתי בקול רם - למה אין רביעי? יחד עם הצבע - מגיע גם כאב הראש
K Klayhamn New member 21/8/11 #195 אני פשוט חושב שהיא... באמת כבר היסטוריה רחוקה ממש עם כל החיבה שאני רוכש לה אבל אפשר לנסות
ק קייזר סוזי New member 21/8/11 #229 העם רוצה את איילת באירוח../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif
E efrat800010 New member 21/8/11 #181 כן עכשיו ראיתי למטה אירוח של עדי זה ממש נחמד אבל אם זה לא הפורום הרשמי אלא בוואלה זה הרשמי אז למה המודחות מתארחות פה?
כן עכשיו ראיתי למטה אירוח של עדי זה ממש נחמד אבל אם זה לא הפורום הרשמי אלא בוואלה זה הרשמי אז למה המודחות מתארחות פה?
ק קייזר סוזי New member 21/8/11 #194 גם אני שאלתי את זה אני חושבת שזה לא משהו שצריך להדאיג אותנו, זו בעיה שלהם איפה הוא מתארחים. ובינינו, איזה שפוי יתן למודחים להתארח בפורום הרשמי בוואלה, אחרי כל הגועל שיש שם?
גם אני שאלתי את זה אני חושבת שזה לא משהו שצריך להדאיג אותנו, זו בעיה שלהם איפה הוא מתארחים. ובינינו, איזה שפוי יתן למודחים להתארח בפורום הרשמי בוואלה, אחרי כל הגועל שיש שם?
E ela501 New member 21/8/11 #198 טוב את מי את אוהבת/ לא אוהבת? אנו במתח אני מקווה שאת לא עוד אחת משונאות קרן כי כאלה יש פה די והותר
E efrat800010 New member 21/8/11 #222 אני לא אוהבת את קרן, את כן? לדעתי כל אדם מתחבר למישהו\מישהי בשל סיבות כאלה ואחרות אני בעד שכל אחד יאהב את מי שהוא רוצה אנחנו חיים במדינה דמוקרטית לא?
אני לא אוהבת את קרן, את כן? לדעתי כל אדם מתחבר למישהו\מישהי בשל סיבות כאלה ואחרות אני בעד שכל אחד יאהב את מי שהוא רוצה אנחנו חיים במדינה דמוקרטית לא?