הרשמי.. דהה.. משם היא באה
K Klayhamn New member 21/8/11 #215 זה לא פורום זה ביוב טקסטואלי, אבל כדי להגיע אליו צריך ללחוץ על קישור שכתוב בו : "פורום" - באתר של התכנית
זה לא פורום זה ביוב טקסטואלי, אבל כדי להגיע אליו צריך ללחוץ על קישור שכתוב בו : "פורום" - באתר של התכנית
E efrat800010 New member 21/8/11 #216 כן אני ידעתי רק על הפורום בוואלה והייתי כותבת שם אבל גיליתי שגם פה יש פורום נכנסתי,קראתי ונרשמתי ועכשיו נראה לי שאני אכתוב פה בעיקר נראה יותר נחמד ונעים
כן אני ידעתי רק על הפורום בוואלה והייתי כותבת שם אבל גיליתי שגם פה יש פורום נכנסתי,קראתי ונרשמתי ועכשיו נראה לי שאני אכתוב פה בעיקר נראה יותר נחמד ונעים
ק קשקשה9 New member 21/8/11 #258 בשבועיים הראשונים כמעט ולא היו גולשים ובטח שלא קללות אלא אם כל גולש קילל את עצמו כי היינו בקושי שתיים וחצי
בשבועיים הראשונים כמעט ולא היו גולשים ובטח שלא קללות אלא אם כל גולש קילל את עצמו כי היינו בקושי שתיים וחצי
ר רגע רק רגע Active member 21/8/11 #261 מודה בפה מלא... זה הייתי אני. הייתי כותב תגובה... קורא אותה... מתעצבן עליה... ומקלל את עצמי
ק קשקשה9 New member 21/8/11 #266 יו גם אני מרוב שיעמום חסמתי את עצמי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
N noaxxx New member 21/8/11 #271 ואני בשבועיים הראשונים, רק קראתי אתכם עד שלא יכולתי להתאפק, והתחלתי לכתוב
N noaxxx New member 21/8/11 #279 החזקתי את עצמי לא להתמכר.. אבל כמו שאת רואה, לא כ"כ הצליח לי. אני פריק של ריאליטי כנראה... האח הישרדות ואהבתי גם את המרוץ למיליון
החזקתי את עצמי לא להתמכר.. אבל כמו שאת רואה, לא כ"כ הצליח לי. אני פריק של ריאליטי כנראה... האח הישרדות ואהבתי גם את המרוץ למיליון
E efrat800010 New member 21/8/11 #170 אה יופי אז המנהלים מוחקים את הקללות והגידופים כי שם לא נראה לי שיש מנהלים בכלל.... זה יותר נעים לכתוב ככה נעים מאוד
אה יופי אז המנהלים מוחקים את הקללות והגידופים כי שם לא נראה לי שיש מנהלים בכלל.... זה יותר נעים לכתוב ככה נעים מאוד
ק קייזר סוזי New member 21/8/11 #237 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הנסיך והנסיכה של הפורום! פחחחח עאלק.
ל לונדרון New member 21/8/11 #247 ../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif