שרשור עדכוני לילה
20/8/2011

Lichy7

New member
בוף ../images/Emo140.gif

אני אקרא את הסטטוסים בוואלה כי קראתי רק שלושה בקושי. סיקרן אותי בעיקר הסיפור שרשמו פה על דניאל ואורטל, ולדעת האם קרן כבר מיהרה לזרועותיו של גב.. חוץ מזה הכל נראה משמים כתמיד

noaxxx

New member
כבר הוצאת אותי מהארון ועכשיו ליצ'י קניבלית?

אני חושבת שאת צריכה כמה נקודות מבוף...

Lichy7

New member
אני לא קניבלית, תפסיקו לרדת עליי ../images/Emo7.gif

אני פשוט לא יכולה לטעום את עצמי, אז ביקשתי מבוף שיזכיר לי מה הטעם

noaxxx

New member
אגב, ליצ'י..

ראית אתמול את הכתבה על כספי? כנראה שלא יבוא לפה בעונה הבאה, נזכרתי בך שאת לא אוהבת אותו, למרות שלא ברור לי למה.

Lichy7

New member
לא

אבל ראיתי באתרי הספורט כתבה שאומרת שכספי מתרחק ממכבי בגלל בעיות המיסוי, ומתקרב לאחת מהאירופאיות למרות שאני מאוד לא אוהבת אותו הוא יכול היה לעזור למכבי מאוד העונה אילו היה חותם, בפרט ביורוליג. אני לא אוהבת אותו בגלל השחצנות הבולטת שלו, והאופי הפוליטיקאי שרוצה לסחוט אהדה מכל הכיוונים, כולל על חשבון מכבי שרק בזכותה הוא קפץ כ"כ גבוה היישר ל nba עם תחילת העונה אנחנו פותחות פורום כחול צהוב משלנו

noaxxx

New member
סבבה, הולך..

אבל יש נבחרת קודם, הבנתי שבספטמבר, מעניין אותך? ראיתי בקיץ שעבר והיה קמפיין מעניין דווקא

רגע רק רגע

Active member
כספי לא ישחק בנבחרת.

פציעה בברך. שומרים לו מקום אם יחלים עד אז<הצפי לחזרה שלו - אמצע הטורניר>

noaxxx

New member
כל הטורניר זה חודש, לא? קצר

על מי אתה יודע שיהיה בנבחרת?

רגע רק רגע

Active member
למעט כמה שמות... אין לי מושג.

פניני, בלו, בורשטיין, אליהו, אוחיון וזהו
מחר יש משחק הכנה נגד פולין... נראה מה יהיה.

Lichy7

New member
פחות..

די נדיר שיוצא לי לראות את משחקי הנבחרת. מכבי לוקחת לי את כל האנרגיה וכל הזמן הפנוי שאין לי.. ועוד העונה בכלל- גם ליגה, גם יורוליג, גם אדריאטית..

noaxxx

New member
היי ליצ'י, מה שלומך ../images/Emo24.gif

לגב יש דלקת בגרון, מאתמול הוא על כדורים. אתמול כל הערב והלילה הוא נח, לא ראו אותו. היום הוא קצת התאושש. אני לא ראיתי אותם יחד, אבל אולי פספסתי

למעלה