הי, עושה רושם שגם מי שצפה לא מבין מה הולך שם תרגישי בנוח
N noaxxx New member 21/8/11 #79 תראה מה הולך כאן.. כל הסיפר של אורטל דניאל ואיתן, אף אחד לא מבין מי אמר למי כמה ולמה. מרוב שהיה משעמם, אף אחד לא טרח לראות מה נהיה בוילה
תראה מה הולך כאן.. כל הסיפר של אורטל דניאל ואיתן, אף אחד לא מבין מי אמר למי כמה ולמה. מרוב שהיה משעמם, אף אחד לא טרח לראות מה נהיה בוילה
מ מיצי החתולה5 New member 21/8/11 #68 המשימה הסתיימה היום בערב היה טקס בסוף המשימה. הם הצליחו במשימה, ומחר הבנים יצאו לטיול טרטקרונים. אחרי זה הראו את הבנות יושבות ומנקות את המטבח. ליהי שוב בכתה היום כשהיתה במקלחת.
המשימה הסתיימה היום בערב היה טקס בסוף המשימה. הם הצליחו במשימה, ומחר הבנים יצאו לטיול טרטקרונים. אחרי זה הראו את הבנות יושבות ומנקות את המטבח. ליהי שוב בכתה היום כשהיתה במקלחת.
L Lichy7 New member 21/8/11 #94 אני מניחה שבגלל שהאסטרטגיה שלה נפלה נותרה בלי בן ובלי גב, אין גלגל הצלה מבחינתה להישאר במשחק אחרי שעבדה כ"כ קשה לשם כך
אני מניחה שבגלל שהאסטרטגיה שלה נפלה נותרה בלי בן ובלי גב, אין גלגל הצלה מבחינתה להישאר במשחק אחרי שעבדה כ"כ קשה לשם כך
M meytula New member 21/8/11 #74 ../images/Emo6.gif צריך להעביר את הוילה לכינרת לפחות תהיה תועלת מליהי
מ מיצי החתולה5 New member 21/8/11 #71 וגם היה ליוני ה ../images/Emo233.gif שיחה היום עם ליהי הוא אמר לה שהיא לא תחמנית ושהבנים יודעים שהיא לא עם בן בשביל להשאיר במשחק. ה אומר לכל אחת את מה שהוא רוצה לשמוע. ה יודע שליהי נשארה עם בן בשביל המשחק ופתאום משנה גרסא.
וגם היה ליוני ה ../images/Emo233.gif שיחה היום עם ליהי הוא אמר לה שהיא לא תחמנית ושהבנים יודעים שהיא לא עם בן בשביל להשאיר במשחק. ה אומר לכל אחת את מה שהוא רוצה לשמוע. ה יודע שליהי נשארה עם בן בשביל המשחק ופתאום משנה גרסא.
D didush100 New member 21/8/11 #77 יוני הזה זבל שאין לתאר מניפולטיבי תחמן וצבוע לא מסוגלת לראות ולשמוע אותו
L Lichy7 New member 21/8/11 #89 לילה טוב לכולם ../images/Emo24.gif מישהו יכול לעדכן אותי מה חדש בין קרן לגב, אם בכלל הבנתי שהם שוב היו ביחד היום
לילה טוב לכולם ../images/Emo24.gif מישהו יכול לעדכן אותי מה חדש בין קרן לגב, אם בכלל הבנתי שהם שוב היו ביחד היום
ב בוףברכה New member 21/8/11 #100 העידכונים שבפורום..קצת לא תואמים..לנעשה.בוילה ....אין..להם..כוח..לעימותים...,..הצבע..ייבש..