שרשור עדכוני לילה
20/8/2011

Lichy7

New member
נועה וקושקושית ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

מה קורה?? תודה על העדכון נועה
לא זוכרת איך בדיוק הבנתי שהם היו יחד. אולי מהססטוסים?
שוב מתברר שלא החמצתי הרבה. מחכים בציפייה לחדשות.. קושקושית איזו ברית?
בכל מקרה תשמרו לי מקום. כשאת ורגע קובעים אני מניחה שכבר הבנתם שליצ'י חייבת לבוא. ולשבת באמצע

דקל69

New member
להיא תמיד בוכה, אין בזה חדש. היא פשוט במצב

מאוד מחורבן. בן די מתרחק מימנה, את גב היא לא ממש הצליחה לתפוס, הבנים לא מבטיחים לה כלום לגבי מעמדה אם כי מנסים להבין אותה ולשדר לה תחושת "הכל כרגיל". ליהיא הכי יכולה להפגע בהדחה הבאה בגלל ההתרחקות שלה מבן. גם העובדה שיש נתק מסוים בינה לבין קרן (אם כי לא כזה שנגלה לעין) מערערת אותה כי קרן תמיד הגנה עליה, שמרה עליה והתוותה לה את דרכה (בעיני ליהיא כמובן). מעמדה התערער בתוך שבוע מבטוח לחלוטין ללא נודע. אם היא וקרן יתקרבו בלילה תהיי בטוחה שיהיו דיבורים לתוך הלילה על ההדחה הקרובה.

noaxxx

New member
צודקת, ומוסיפה ומחזקת..

בן אמר לה מפורשות שהוא מעדיף שהיא לא תהיה בוילה יותר, והיא כמובן מודעת לזה שכולם חושבים שהיא היתה עם בן לצורכי המשחק בלבד וזו הסיבה העיקרית לבכי שלה.

דקל69

New member
מעמדה של ליהיא היה הבטוח משל כולן, היא היתה

מועמדת ודאית לגמר לצד הבחירה של איתן בבת זוג. אפילו קרן/דניאל לא היו בטוחות כמוה אם היה מחליט לבחור את השניה. ליהיא כבת הזוג של בן לא היה ענין להדיח אותה. כרגע משאיתן וגב מחליטים ולבן אין אופציה ובעיקר סיבה לבקש להשאיר אותה מעמדה מעורער. לו אני גב ואיתן וליהיא מועמדת להדחה - אני משאירה אותה, מהסיבה הפשוטה שאין לה סיכוי לזכות במליון על חשבונן ומדיחה בחורה חזקה יותר. הרי המטרה של איתן וגב להתחרות אחד בשני עם בת הזוג ולא לגרום למצב שבחורה לבדה תיקח להם את המליון מתחת לאף (לב זה כבר קרה, היו בטוחים שהוא או רוחן יקחו ובסוף הנצחון נגזל מהם). בגלל שהכל ריגשי שם יש מצב שאיתן וגב לא יעסקו באסטרטגיות ולמען בו ושלוותו ידיחו דוקא את ליהיא. בכל מקרה ליהיא מבינה שאין מי שישמור עליה בוודאות. אם תכננה להגיע לגמר ולהתחרות על הפרס ע"י חבירה לגב התבדתה, ומצד שני אין לבן כבר שום אינטרס וסיבה להשאיר אותה. השאלה אם הבנים יהיו מספיק חכמים להבין שליהיא חלשה אצל הקהל ולהשאיר אותה עד הסוף בכדי שלא תהווה איום, היא שהמלחמה שלהם על המליון היא חזיתית אחד נגד השני והבחירה בבת זוג ולא לוקחים בשיקול את הבחורה השלישית שהקהל יעניק לה בטחון משבוע לשבוע.

didush100

New member
לצערי היא תעוף די מהר

אני חייבת לראות איך היא מגיבה לבנות החדשות לדעתי זה יחרפן אותה לגמרי

דקל69

New member
אם הבנים חכמים ויעשו את השיקול הנכון הדבר

המתבקש הוא להשאיר אותה כמה שיותר כי היא לא מהווה איו מבחינת הפרס. כפי הנראה הם מונעים מבחינה רגשית יותר ובן מהפגיעה וחוסר הנחות שלה לשהותה שם ויפעלו לפי זה. לפי שיקולי עריכה וזמן המסך של ליהיא היא לא בתוכניות שלהם ללכת. הם בונים על סיפור כיסוי משני לזוגות במצב שנוצר עם בן וגב. אולי רק אחרי שיכנסו החדשות והכל ישתנה. לו אני גב ואיתן לא הייתי מדיחה אותה, השאלה היא מה עמדתו של בן בענין וכמה יתחשבו בה.

Lichy7

New member
גב רק נכנס- הוא יודע שליהיא אחרונה בסקרים

כך שלפחות בקטע הזה הוא לא צריך להפעיל ניתוחים מורכבים יתר על המידה. להבדיל מאיתן לגב יש את המידע הזה

Klayhamn

New member
אבל...

דווקא יש יתרון גדול (מאוד) בלהשאיר מישהי שהיא נמוכה בסקרים... בדרך הזו הם יכולים להבטיח לעצמם שיהיה להם סיכוי יותר גדול לזכות בחצי מליון... הבחורה שהכי משתלם להם להדיח זו אורטל, אבל זה כנראה בלתי אפשרי

Lichy7

New member
מסכימה לגמרי

את ההערה שלי רשמתי בהקשר לכך שנאמר בתגובה "השאלה אם הבנים מספיק חכמים כדי להבין שליהיא חלשה בחוץ"- במובן זה ציינתי שגב לא צריך להיות חכם יתר על המידה כדי להסיק זאת היות והוא הגיע מבחוץ רק לפני שבוע, ומצבה של ליהיא בסקרים עקבי לחלוטין- מקום אחרון גם לדעתי הכי חכם מצידם יהיה להדיח את אורטל. השאלה היא איך הולכת שיטת ההדחה כרגע- איתן וגב מחליטים סופית מי תודח, או שהם מחליטים את מי להעמיד והקהל הוא שבוחר?

Klayhamn

New member
ממה שהבנתי ---

כל אחד מהם בוחר מישהי אחת להעניק לה את חסותו ולהגן עליה מהדחה, וכל היתר מועמדות... ואז הקהל כנראה מדיח לכן אמרתי שזה בלתי אפשרי להדיח את אורטל, ומכאן האסטרטגיה ה-"אידיאלית" של גב היא: להעניק חסינות רק לליהי, אבל לתת לאורטל לחזור כל פעם לוילה... ובסוף "לבחור" את אורטל כבת זוג זו הדרך היחידה שלו לזכות בחצי מליון אם אורטל בגמר והוא לא איתה -- אין לו חצי מליון, כנראה השאלה היחידה היא, האם הוא יכול "לבחור אותה" מבלי שהיא תסכים "להיבחר" (הרי מבחינתה הכי עדיף לה להגיע לגמר בודדה, כי אז תזכה במליון ולא בחצי) והשאלה הכי גדולה היא --- האם היא באמת מודעת לכל מה שאנחנו מדברים עליו פה והיא בעצם סוג של נחש, או שהיא מטומטמת?

דקל69

New member
כרגע כמו שהבנתי הבנות מועמדות להדחה ע"י

הקהל, מי שקיבלה את מספר ההצבעות הנמוך אז גב ואיתן מחליטות ביניהן מי תלך. אבל ההפקה רשאית לשנות את הכללים אן תרצה שמישהי תודח ע"י הקהל או לחלופין להגן על מישהי מהבחירה של גב ואיתן. אני מאמינה שגם פה ההפקה תתערב, אומנם גב ואיתן הם הפוסקים אך בל נשכח שלהפקה יש שיקולים משלה לגביי הרצון והצורך בבנות שם. בכל מקרה נראה לי שהשבוע לאא תתבצע הדחה עד הכניסה של החדשות. אפשרות ששבוע הבא תהיה הדחה כפולה והחדשות יהיו חסינות. ירצו אולי לראות את האינטרקציה בין כל החדשות לישנות ואז יראו איך תתבצע ההדחה.

Lichy7

New member
אם כך, ההשערות הללו תלויות בשיטת ההדחה

אם זו השיטה שקליי מציין, אז אני מסכימה לחלוטין עם דעתו לגבי אורטל אם השיטה היא זו שדקל ציינה, אז מבחינתם המצב מבחינתם אומנם יותר פשוט, אך בכל זאת- הם לא יקבלו ככל הנראה את אורטל כאופציה היות ומצבה בסקרים- בין אם מובן לי ובין אם לא, הוא מאוד גבוה וכמובן שנכון שכל זמן שעשוי לקרות משהו שההפקה לא תרצה שיקרה, הכללים ישתנו שוב ושוב. הצעד החכם ביותר מבחינת שניהם הוא ללא ספק להדיח את אורטל ולהשאיר את ליהיא- מהיום הראשון בתכנית היא מעולם לא עלתה משני המקומות האחרונים, ובהתחשב בדעת הקהל לגביה- גם לא תעלה קליי לגבי אורטל- אין פה נאיביות ואין פה תמימות, הבחורה הזו אסטרטגית ופועלת מהשיקולים הכי קרים שיש. הזגזגנות שלה, נובעת גם היא בקביעות משיקולים אלו

didush100

New member
אבל למה שישאירו אותה אם היא חלשה?

יותר הגיוני שיוציאו אותה לא? החזקות במילא לא יעמדו ובין החלשות היא הראשונה ללכת מבחינתם אני אהיה בשוק אם היא תישאר זאת ההדחה הכי צפויה שיש!!!

Klayhamn

New member
למה זה יותר הגיוני שיוציאו חלשות?

בדיוק ההפך... ככל שהם משאירים בגמר בנות יותר פופולאריות, הסיכוי שלהם לזכות במליון יורד כך שיש להם דווקא עכשיו אינטרס גדול מאוד להשאיר את ליהי

דקל69

New member
ישאירו אותה כי היא לא איום על המליון. בעוד

בחורות אחרות כגון אורטל, אתי וקרן יכולות לאיים על המליון ליהיא כבר היתה מועמדת מספר פעמים ע"י הקהל וברור שלא מהווה איום. השאלה אם איתן וגב ילכו ראש בראש עם הבחורות שבחרו בהן ולא ייחסו חשיבות לבחורה השלישית או שיקחו בחשבון תמיד להשאיר בחורה חלשה בכדי שלא תאיים על שניהם בדרך לפרס. השאלה גם אם תהיה להם הזדמנות להדיח בחורה חזקה שהם לא מעוניינים בה. כלומר אם בכלל אורטל/ענבר שמאיימות עליהם כרגע (לפי זה שלא היו מועמדות עד עכשיו) בכלל יהיו מועמדות להדחה ע"י הקהל. זה כבר ברור שעם כניסת גב זה נהיה יותר השרדות אזיור התעשיה בת-ים מאשר הרווק.

למעלה