שרשור ערב שקט - איפה הדם?

didush100

New member
גב כזה זייפן שמישהו יסתום לו את הפה

הוא הורס כל שיר עדיף שישתוק

sunflower11

New member
אני רואה שגב מנסה לעשות צעדים לכיוון אורטל.

הוא החמיא לה כמה פעמים על העוגה, וגם עכשיו ניסה לפתח איתה שיחה. (גב הרי יודע שאורטל פייבוריטית). יכול להיות שהקשר עם קרן הוא הסוואה למה שהוא באמת רוצה - אורטל.

meytula

New member
עכשיו פתאום הן נזכרו בה??צבועותת!!

כשהן חשו בטוב שכחו מי זאת בכלל

נזכרו להגיד שהן מתגעגעות אליהן, רק כאשר הגיעו

החדשות. וענבר בכלל לא הזכירה את החברה שלה ענת ונשמע מכך שהחברות שלה עם ענת לא עניין אותה. מה שעניין אותה להשאר במשחק.

meytula

New member
|../images/Emo5.gif ממש ככה!אף אחד לא מעניין את ענבר

גם אם קרן תודח זה לא יזיז לה ,ההפך היא רק תתפוס עוד יותר תחת האשם העיקרי בתחת שצמח לענבר זה איתן,למרות שעכשיו הוא מראה לה שהוא לא מחבב אותה זה כבר לא משנה,את התחת היא תפסה כבר..

וגם היא לא תעמוד להדחה השבוע, יש לה סיכוי

גדול להגיע לגמר. אז היא תרגיש עוד יותר בעננים.

meytula

New member
אני מקווה ,מאוד מקווה שהיא כן.כי אז היא תצא

מצידי שבן ולהי ישלימו ויתחתנו,העיקר שענבר תודח

goodpink

New member
ענבר לא היתה בסביבה במקרה הזה. רק אתי וקרן

היא אמרה בשיחה לא זוכרת עם מי שהיה קשה לה עם העזיבה של ענת... אבל גם היא לא מזכירה יותר מידי רואים שהיא אדם סתלגן היא לא נשקרת יותר מידי אם היא ככה למשפחה שלה אז די מובן שהיא ככה גם אם חברות. האמת היא שאם העזיבה של ענת היא הפכה למייעצת בלבד ואשת סוד של קרן אבל אין לה מישהו באמת לשפוך את הדברים הכאבים שלה וכו אבל היא מתחילה לעשות את זה עם גב לפי מה שאני רואה

goodpink

New member
אתי ממשיכה להראות את הרוע שלה כלפי ענת ולגבי

איילת על מי היא מנסה לעבוד כל הזמן התלוננה שאיילת בדאון והיא לא יכולה להיות לידיה התלוננה שאיילת מסוכנת וכו וכו כאילו מתי היא היתה ליד איילת רק היתה מלכלכת עליה. רפש האישה הזו

adiyon2

New member
בטח הן היו חברות מאוד מאוד טובות

חחחח הצחקתי תעצמי

רותי167

Well-known member
דידוש,ענבר מתחילה עם העבודה לפני ההדחה

עכשיו אין את איילת להפיל עליה את כל התסכולים שלה בפני כל הדיירים אז היא עושה לעצמה יחסי ציבור התחילה עם גב אחר כך אורן ועכשיו ונינה,מחר היא תמשיך עם יוני ובן. בחורה דוחה!

למעלה