M meytula New member 25/8/11 #113 לא נראה לי שהיא הטעם שלו.אם כבר ונינה מזל שיש אותם,כולם מעצבנים אותי שם ברמות חוץ מאיתן דניאל אורן והחדשות(לבנתיים..)
לא נראה לי שהיא הטעם שלו.אם כבר ונינה מזל שיש אותם,כולם מעצבנים אותי שם ברמות חוץ מאיתן דניאל אורן והחדשות(לבנתיים..)
M meytula New member 25/8/11 #134 לטעמי מאוד אבל הן עדיין חדשות..צריך להמתין עוד שבועיים לפחות... חן היחידה שגלויה בנתיים
L lantora New member 25/8/11 #139 בנתיים חן ודנה נראות דרמהקווינס של בלאגנים וההפקה בטוח רצתה להכניס גם מישהי שתהיה במשחק עצמו ולא רק "הגלים" מסביב..
בנתיים חן ודנה נראות דרמהקווינס של בלאגנים וההפקה בטוח רצתה להכניס גם מישהי שתהיה במשחק עצמו ולא רק "הגלים" מסביב..
L lantora New member 24/8/11 #76 ערב טוב../images/Emo140.gif http://www.youtube.com/watch?v=J7drvhZwPcs
L lantora New member 25/8/11 #111 אני בשלבי סיום של השלמה של השבוע.. איך כל כך הרבה קרה ועדיין משעמם?
K Klayhamn New member 25/8/11 #97 יש מצב טוב בכל מקרה לפחות ליהי הייתה ממש לפני שניה בחצר... אם אפליקציית "ערה?" הייתה עובדת, היינו יודעים אם קרן נניח סימסה לה לבוא או משהו בסגנון
יש מצב טוב בכל מקרה לפחות ליהי הייתה ממש לפני שניה בחצר... אם אפליקציית "ערה?" הייתה עובדת, היינו יודעים אם קרן נניח סימסה לה לבוא או משהו בסגנון
ק קייזר סוזי New member 25/8/11 #112 עאלק אתר וואלה.. כזו תעודת עניות לתפקוד שלהם. וכן, זה פשוט שקוף, שחס וחלילה דנה והדדיים המקפצים לא יהיו ליד הבנים לבד.
עאלק אתר וואלה.. כזו תעודת עניות לתפקוד שלהם. וכן, זה פשוט שקוף, שחס וחלילה דנה והדדיים המקפצים לא יהיו ליד הבנים לבד.
M meytula New member 25/8/11 #108 זה בודאות מקודם אתי אמרה לקרן ''הן משיגות אותנו,חן עם יוני בחצר'' ואז קרן ישר קמה ורצה ליוני ''יוני,יוני..'''
זה בודאות מקודם אתי אמרה לקרן ''הן משיגות אותנו,חן עם יוני בחצר'' ואז קרן ישר קמה ורצה ליוני ''יוני,יוני..'''
ק קייזר סוזי New member 25/8/11 #119 חחחחחח לא!! זה לא אמיתי.. חשבתי כבר ששום דבר שהן יעשו לא יפתיע אותי.. אבל פייר... הן ממשיכות להפתיע.
M meytula New member 25/8/11 #130 ../images/Emo6.gif כנראה ששילוב של פאטיות רע וקינאה לא עושה להן טוב הן קיבלו מנות גדושות של התכונות האלה..
../images/Emo6.gif כנראה ששילוב של פאטיות רע וקינאה לא עושה להן טוב הן קיבלו מנות גדושות של התכונות האלה..
צ צליל לא מכוון1 New member 25/8/11 #103 איפה כל מעריציה של אורטל?? יושבת אתי ומתממת שמעולם לא עשתה "להום" על ליז, זו ליז שגמרה לכולם להתמרמר ...ליז אשמה בכל מה שקרה לה.. אורטל שהאשימה את אתי וקרן לא פעם ולא פעמים, יושבת ושותקת........שפן.
איפה כל מעריציה של אורטל?? יושבת אתי ומתממת שמעולם לא עשתה "להום" על ליז, זו ליז שגמרה לכולם להתמרמר ...ליז אשמה בכל מה שקרה לה.. אורטל שהאשימה את אתי וקרן לא פעם ולא פעמים, יושבת ושותקת........שפן.