שרשור ערב שקט - איפה הדם?

ענבר עכשיו מדברת על איילת...

תסתמי כבר, שקרנית. ביום שהיא הלכה את החזקת לה את היד? יא עלובה !!! היא ישבה והושפלה כשחיכתה לדבר איתך. חתיכת דוחה מסריחה.

Klayhamn

New member
והבעיה היא...

שאף אחד לא מודע לזה (מחוץ לפורום)... היחידה ש-"מדברים" עליה ועל הבעייתיות שבה היא אתי. שמעת מישהו בחוץ מדבר על קרן או על ענבר?

אני לא מדברת על התוכנית הזו חוץ מהפורום

אז אני לא יודעת. אבל זה מדהים, פשוט מדהים. אני מקווה שדנה (זו הייתה דנה איתה?) ידעה וקלטה שהיא משקרת.

Klayhamn

New member
זו הייתה ונינה

ואני לא בטוח אם היא יודעת או לא מה שכן, עכשיו היה תאקל נוסף בין חן ובין הותיקות : אתי אמרה שהיא שמעה את חן אומרת שעשו על מישהי עליהום. חן אישרה. אתי אמרה: "אז דיברת עלי" חן: "דיברת על כל הבית, על אווירה כללית". אתי: "אז דיברת עלי". ליהי: "זה לא משנה, כי בכל מקרה לא היית פה" חן: "נכון, לא הייתי פה, יכול להיות שאני לא יודעת הכל אבל..." ליהי: "אז זו דעה לא אמיתית, כי את לא יודעת מה היה פה". חן: "אוקי, בגלל זה קוראים לזה דעה." ליהי: "אבל אוקיי זו דעה לא אמיתית". חן: "זו הדעה שלי, את לא יכולה להגיד לי שהיא לא אמיתית כי זו דעתי". ליהי: "בסדר אבל..." אתי (מסבירה למור המבולבלת): "ליז, היא בחורה מקסימה, אבל היא באה מהבית עם איזשהו מרמור מסויים, והיא לא הצליחה לצאת מזה..."

הן אשכרה מפגרות

הן לא קלטו עוד שהבנות האלו באו מבחוץ?? ועוד ליהי מתווכחת איתה על דעה? חחחחחח

Klayhamn

New member
הן החליטו

שמה שרואים בחוץ זה לא מה שרואים מבפנים, ושמבפנים רואים יותר זו הדרך שלהן להתמודד עם העובדה שכולם יודעים הכל על מה שהן עשו

ברור שמבפנים רואים יותר..

יש להן ראיית X-RAY ושמיעת סופר על .. כדי לראות הכל ולשמוע הכל בכל זמן נתון. באארור!

adiyon2

New member
ליהיא מתווכחת?!

חשבתי שהיא יודעת רק לבככות. לא ידעתי שהיא יודעת גם לדבר

goodpink

New member
ליהי תשתקי חן הוציאה אותה אפסית כמו שהיא

הטון גם שהיא מתווכת מעצבן חן מגעילה מבחינת אופי אבל לפחות היא יודעת להתמודד עם הדברים האלה והיא לא בדיוק טיפשה...

goodpink

New member
לא מראים את זה בשידור המרכזי וגם עכשיו למה לא

להראות לנו איך ענבר פועלת על אנשים איך היא מנסה לרכך אותם עם הBABYFACE שלה שלכאורה לא מאיימת ובחורה טובה ולהוציא מהם שהם יכולים לבטוח בה ולפני רגע ריכלה על ונינה ... זה המודוס אופרנדי של ענבר השיחות האלה אחד על אחד עם היו מראים לנו את כולם ברצץ היו קולטים אותה מאוד מהר אבל תמיד מעבירים שהיא מתחילה ללכלך ועם מניפולציות שלה. איך אנשים אמורים לדעת אם מראים רק את הצד שמעורר אמפטיה אצל ענבר עם עריכה ולא בהקשר הנכון.... גם ביום ראשון יראו אותה בוכה ובספק רב עם יראו את הריכולים שלה על החדשות ומה שאמרה על ונינה ואיך התנהגה בשיחה זה הבעות פנים שלה ואיך היא גאה בעצמה...

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifדוחה ברמות

חן מאוד בקיאה בתוכנית,אולי היא הגואל .. עכשיו היא אמרה שעשו עליהום על ליז ואתי וליהי ישר תקפו אותה אז היא הגיבה להם''זאת דעתי''

meytula

New member
אתי היא אמנית האשליות../images/Emo6.gif

מרב שהיא חיה בשקרים היא כבר מאמינה בהם

didush100

New member
דנה התחילה לעבוד היא אצל הבנים על ההליכון

היא ללא ספק הפייבוריטית שלהן מהחדשות

דנה הצהירה שהיא בעניין של איתן

אמרה את זה גם לבן וגם לחן היום.......לא נראה לי שאיתן בכלל בכיוון שלה, מקוה שלא אתבדה. אחרי שסיימו לאפות, איתן ודניאל מבשלים ארוחת ערב ביחד, כבר שעות הם במטבח...

למעלה