שרשור צהריים יום שישי
2/9

אתמול בלילה גיליתי משהו שלא ידעתי על הצופים

גיליתי שמה שמעניין את הצופים זה לצפות בריבים (בהנחה שהפורום מהווה מדגם מייצג של הצופים) אתמול בלילה היתה ממש תשוקה לריב גדול בין כמה שיותר משתתפים
זה הפתיע אותי כי חשבתי שריבים יכולים לגרום לאנשים לקחת צד אבל לא ידעתי שאנשים משתוקקים לריב עצמו אולי זה לא מקרי שהפייבוריטית שלי היא מישהי שלא רבה עם אף אחד (ונינה) באופן אירוני יש בי צד שרוצה שוונינה תודח כבר ביום השלישי הקרוב כדי שלא תהיה לי סיבה לצפות בתוכנית לאחר מכן בימי ראשון אני תמיד מעדיף לצפות ב"צחוק מהעבודה" מאשר לצפות במשדר המרכזי של 24/7 גם "הישרדות" זו תוכנית הרבה יותר מעניינת מאשר 24/7 רק חבל שמוטי רייף המאירי קילקלו את הפורמט אני בכול זאת משתוקק לצפות באיתי שגב ובמשה פרסטר משתתפים בהישרדות סלב

poseidon111

Active member
צחוק מהעבודה?המישדר המרכזי יותר מצחיק

כל מה שההם מנסים לעשות ללא הצלחה במשך שעה וחצי, אתי אחת עושה בעשר דקות.

poseidon111

Active member
מה שרציתי לומר הוא שצחוק מהעבודה

היא תכנית ממש,אבל ממש לא מצחיקה.ולא שהם לא מנסים.

דרך אגב 2

ראיתי פעם ב"גיא פינס" או ב"חדשות הבידור" שליטל שוורץ ועידן קפון נפגשו באיזשהו אירוע ליטל שוורץ לקפון : "יו אתה נראה יותר קטן מאשר בתוכנית. אתה ממש פיצי" עידן קפון לליטל שוורץ "יו את נראת לא יפה בדיוק כמו בטלוויזיה" ליטל שוורץ התעצבנה וקיללה אותו ממש כמו אתי ואחר כך ביקשה שלא יצלמו אותה

התשוקה לריב לא הייתה רק בגלל שזה אקשן

אלא בעיקר כי זה ריב שמגיע שיהיה לקרן וליהי. ריב שחיכינו לו מזמן. ריב שיתן להן כאפה רצינית. רק חבל שזה בא מאתי ולא מאדם מתוחכם יותר שהיה עושה אותן קטנות, גם מבלי לצעוק.

ברור, גם אני

אבל אם זו אני הייתי בבית, לא הייתי מסוגלת להכיל את כל זה, הייתי מתפוצצת ויורה עליהן הכל. בלי קללות אבל :)

izmeral1

New member
באמת גם וגם וגם. זה התמימות או התגובה?

א כול אדם נורמלי..? אוהב לדעת ויותר מדוייק הקרנות. כאן היא התפקיד המרכזי. בכול מצב מה אומרים מה קורה וכמובן מה עלול לקראת.. ועל זה נאמר הסקנות הרגה את החתול. לפעמים מתוך ריב מגיע השלום כי מחייב... והכי אמת מתוך הריב יודעים מהאמת. כמו מי צודק ומי לא. אז גם בצד הזה יש נרבה מהעניין. ואפילו מהתורה ודברי האל. חובה לחשוב כך. אין טוב בלי רע ואין רע בלי טוב. המסקנה- היא כך אנחנו בניים לטוב ולרע.. ואלה הם המריבות של כלל העולם. עד למלחמות הגדולת. שהם אויב.-מר שלא נדע. גם ממלחמה נלקח הלכך. כן מטעיות לומדים. גם כול של ריב .לפעמים אמיתי וכמובן גם מטעות. הטעות . היא שאדם נפגע . ויש גם שבוחר להיפגע. ומזה הטעות מגיעה.? לא תמיד. ובכול שקר יש קצת אמת. גם זה חשוב לדעת. גם השקרים הלבנים הם צעד ועוד צעד. לבנות את הדימיון. אז הריב הוא גם צורה של דברים.שממנם לומדים את הלכך. זה על הריב ומי שמביא את הריב ולמה יש בכלל מריבות? על אתי. שני מלים. היא לא משלימה עם המציאות. היא נתנה רוצה לקבל בחזרה. ובצדק. אבל אין אדם מושלם. ואז יש הערכה על פני הדברים. כאן מדובר בשערת רגשות. לא בדברים חומריים. זו הנתינה ללא תני. אתי באמת בתמימות חשבה שקרן ןליהי חברות לעד. לא היה להם נוח עד שהשיגו. את מתרטתם. זו האמת. ואתי כאן קיבלה בעיטה. היא נלחמה נגד מס 1 בבית למען חרבה" קרן. חיית הטרף של הראליטי שני ציפורים במכה. זה מפחיד מאוד בכלל להיות עם אדם כמו קרן. חשבתם שהם יהיו זוג. לגבי איתן. בגלל מה שעשה איתה. הוא מספר. שהיא חמודה וגם מעניינת. באמת אתם קונים את. אחרי שהוא השתמש בה? מחייב לדבר עליה טוב אחרת איך הוא יכול להמשיך את המהלכים שלו. אז אומר לטרף מס2 גב קרן אין עליה חחחחחחחחחחחח . אתי תרמה לקרן הרבה. אחרת היו רואים הצופים קר עמוד חשמל מהלך הלוך וחזור. בזכות אתי הכול. גם ליהי בזכות אתי. היא מבשלת להם את המרכיבים והם מוכנות. זה מה שעושה. העצה הטובה. שבת שלום ובתיאבון לך
לכולם

למעלה