שרשור צהריים יום שישי
2/9

sivan1237

New member
../images/Emo124.gif קרן וגב התנשקו? משהו?

לא ראיתי מאתמול וכותבים פה שהם זוג..
האם סוף סוף מישהו רוצה אותה?

לא ראינו נשיקה, אבל כל היום הוא סביבה

ולא בקרבתה של חן, אז אני מניחה שהדייט יצר קרבה חדשה ביניהם.

KEEK

Member
לא ידוע על נשיקה, אבל

אתמול שהם חזרו מהדייט הוא אחז את ידה וגב כבר אמר לפני מס' ימים שיש מצב גדול שהוא לא יתנשק במשחק הזה אז כנראה זה הכי רחוק שהוא מוכן ללכת וקרן, היא מבחינתה הבת זוג שלו מהיום השני שהוא נכנס עוד לפני שקיבלה חיבוק ככה זה נראה שמתחברים רק בשביל ה

דיי3

New member
לא יודעת עם מישהו שמע. גב אמר לאורן שנורא

קשה לו עם חזה מסיליקון. הוא אמר "אני מעדיף אפילו שטוח ולא סיליקון" הוא אמר שעם קרן זה עושה לו TURN OFF

goodpink

New member
הוא חזר עם קרן בידיים שלובות...התעלם מחן

שהוא חזר מהדייט הוא חזר ביידים שלובות עם קרן למרות שידע שחן יכלה לראות את זה ולהיפגע. יותר מאוחר הם היו בחצר עם עוד כמה אנשים חן ישבה מול גב וקרן משמאלו הוא התעלם מחן לחלוטין בזמן שסיפר משהו רק פנה לקרן ולאנשים אחרים ולחן בכלל לא הסתכל למרות שישבה מולו והגיבה על מה שהוא אמר הוא לא הסתכל עליה בכלל. כאילו ניסה להתחמק מלהסתכל עליה שהיא לא תרגיש מה קורה. מאוכזבת מגב לחלוטין לא להאמין שהוא בחר בקרן אחרי כל מה שהוא ראה גועל. מבחינתי הוא איבד את המיליון. אדם שלא אמיתי והולך עם גועל ורשע כמו קרן אומר הרבה עליו. נראה אם יהיה לו אומץ להגיד לחן מה קורה או היא תצטרך לשאול אותו למרות שאמר לה שהוא יספר לה אם יקרה משהו ... כל היום הוא היה בסביבת קרן לא היה בסביבת חן בכלל

sivan1237

New member
מאכזב שבחר בקרן אבל באמת חשבת

שחן זה ריאלי..? זו הייתה משיכה פרופר.. בחורה לסקס בלבד.. מספיק לראות את החברה הקודמת שלו בשביל להבין איזה בחורות הוא יביא הבייתה. חן לא הייתה אופציה מלכתחילה כך גם כל החדשות שכבר הוכח שאם את לא בגיל 25 ומטה אין סיכוי למשהו רומנטי במקום הזה..הזוי

KEEK

Member
אבל אי אפשר להתעלם שחן מאוד מדליקה אותו

באופן אישי אני גם לא מבין מאיפה זה נבע חן חמודה ואני לא רואה שום דבר מעבר אבל משהו בה ממש עורר את גב (דיבר עם הבנים על אימפוטנציה בוילה) השיחות איתה הרבה יותר זורמות ברמה של פלירטוט וכן היה שם משהו הדדי עם קרן הכל יבש ומאולץ מידי. כאילו הכריח את עצמו שהוא צריך לבחור בה. אני חושב שאם היה הולך על חן, אפילו רק כדי לספק את היצר המיני זה היה מתקבל בסדר. יכול להיות שגם העובדה שהיא קצת שכונתית מרתיעה אותו הוא לחלוטין הולך נגד עצמו שהוא עם קרן

sivan1237

New member
היא הדליקה אותו

וזה עבר לו אחרת היה לו קשה להסתיר את זה. ברגע שעובר לגבר כ"כ מהר זה כנראה לא היה אמיתי. היא סוג של אתי.. הזוי לדמיין אותם ביחד.. קרן הייתה אופציהעבורו עוד לפני שהוא נכנס. ההפקה הכניסה אותו בשבילה ועכשיו הוא דיי מעביר איתה את הזמן כדי לספק את ההפקה.. כמו שחקן בהצגה. אבל אף אחת היא לא הטייפ שלו, אולי ליהי/דניאל אבל הן לא פונקציה

goodpink

New member
הוא אמר שהאקסיות שלו היו שונות אחד מהשניה

כך שאפשרי מאוד שהוא נמשך לחן והיא לא בדיוק טיפשה על אף שגם לא הכי חכמה...אבל הוא אהב את הפלירטוט בינהם וזה זרם והיה אמיתי ולא מאולץ לא חשבתי שהם יכולים להיות זוג מחוץ לווילה מעצם מי שגב לא נראה שיש להם הרבה במשותף וזה הסיבה העיקרית... אותה סיבה תקפה גם לקרן רק שפה גב יוצא מגעיל בגלל שהוא ראה את הגועל שלה את הרוע שלה את המניפולטיביות השקרים וכו ובכל זאת בחר ללכת במסלול הזה במסלול שלא להיות אמיתי במסלול של להיות יחד עם ההפקה ומה שהיא רוצה... בסופו של דבר הוא יצטרך לחיות עם זה עם הרוע של קרן עם זה שקרן מתישה עם זה שהיא NEEDY הוא יצטרך לסבול את זה ואם יקשרו אותם מחוץ לוילה זה יהיה הרבה יותר קשה לו הוא בחור עמוק...זקוק לגב TIME עם הרבה משקעים מעברו... והלך עם בחורה שלא יכולה להבין את הדברים האלה בחורה NEEDY ... לא יכולה לסבול אותה אומרת לו בטון הקבוע שלה ....גב לאן נעלמת...גב מה אתה חושב....גב....גב... זה כל כל מעצבן לשמוע את זה...היא לא יודעת איך לגשת לבחור כזה ובמצב כזה... לשהות שלו בווילה חן יכלה להיות אופציה נהדרת מסיבה עיקרית שזה היה אמיתי...ובסוף אם זה משהו אמיתי הצופים יקבלו את זה ולהפקה לא היתה אפשרות אחרת אלא להראות אותם...לדניאל ואיתן אין יתרון ענק מאחר והם לא משדרים רגש וגם לא מראים אותם הרבה במשדר המרכזי לכן משהו אמיתי עם רגש יכל להביא לו הרבה נקודות מבינתי אכזבה ענקית הרבה דברים שהתגלו על גב ההתנהלות שלו בכלל בווילה אבל יותר מאוחר ההצמדות לקרן והבחירה בקרן בניגוד למשהו אמיתי ולמי שהוא

קשקשה9

New member
מי החברה הקודמת?ומה זה אומר על

סוג הבחורות שיביא הביתה? אין לי שמץ....

קשקשה9

New member
אגב אני חושבת שהוא עדיין עם החברה

ושהוא מחוייב/סגור רגשית אליה מה שהוא עושה עכשיו זה עבודה/משחק בשביל ה
שחקן חיזוק של ההפקה

sunflower11

New member
חן לא אופציה מבחינתו בגלל שהוא מאמין שהוא לא

יוכל לזכות איתה במליון (או בגלל שהוא לא יכול, כלומר ההפקה בחרה עבורו). בכול מקרה, בקרן הוא מעוניין רק מבחינה אסטרטגית.

לואיזה7

New member
כנראה , מאמציה של קרן נשאו פרי -

הם היו כמה שעות בדייט, וכנראה שם היא הכניעה אותו סופית.

שרי48

Well-known member
ברח לי, סליחה. יכול להיות שבדייט הם תיכננו

ביחד איך לזכות בכסף כזוג. עם קרן אפשר לתכנן, כי היא אסטרטגית ושחקנית. עם חן - זאת בעיה, כי היא באמת מקנאה לו וגם לא מתוחכמת מספיק כדי לשחק בשביל המליון. קרן היא בדיוק הפרטנרית לזה. ניראה לי שזה מתאים גם לגב, גם לקרן, (גם לאמא של קרן) וגם להפקה - לאפשר לגב וקרן הן לקבל פידבק מהחבר של גב והן - פרטיות, לתכנן את המשך המשחק לעצמם. זה ההסבר שלי לזה שהוא לא ניסה לשכנע את חן להישאר, למרות המשיכה אליה. היא פשוט מפריעה לו בתוכנית.

השיחה בין אורטל לאורן נהדרת בעיני.

היא לאט לאט לאט שובה את תשומת ליבי ומאד מוצאת חן בעיני. ואורן בחור הרבה יותר חכם ממה שנשמע כשהוא מתנסח בכבדות. אחלה שיחה מתרחשת כרגע.

sivan1237

New member
הגלגל עוד עלול להסתובב

היא תיפול שבי לרגליו (כי הוא הורס אין לאן לברוח) והוא לא ישים עליה.. עולם הפוך שכזה

למעלה