שרשור צהריים יום שישי
2/9

ליאורי13

New member
לטעמי אורטל בונה את הקשר לאט ובטוח

היא לא נזרקת על אורן, מה שמשאיר טעם של עוד, קשר נחמד

noaxxx

New member
אני גם חושבת.

ויפה שדווקא שניהם התחברו, לדעתי הוא הכי נורמלי מהבנים והיא הכי נורמלית מהבנות, כך מתברר בשבוע האחרון.

dindan84

New member
2 האיכותיים של התכנית ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

talibatata

New member
אין שום איכות באורטל, היא לא יודעת לנהל שיחה.

בכל השיחות שלה אף פעם לא הבנתי מה היא רוצה בדיוק, הידע שלה מאוד מצומצם, צדק אורן כשאמר לבנים שהוא נמשך אליה פיזית, ןלא אינלקטואלית. אני גם לא חושבת שהיא יפה. אולי חמודה.

אורטל יודעת לנהל שיחה יפה ויופי בעיניי

המתבונן, אורטל מיוחדת מאוד בעיניי ובעייני רבים.

talibatata

New member
אחלה, כל אחד והטעם שלו, אין לי בעיה עם זה.

רק הבעתי את דעתי.

webguy

New member
את טועה ..

ראשית יתכן והיא באמת לא יודעת במדויק מה היא מרגיש כלפי אורן ומבולבלת זה עעושה אותה חסרת ידע ? גם אורן לא סגור ומבולבל .. עובדה שהוא כן חושב עליה ומדבר עליה אוצמרת שהיא כן מענינת אותו . שיחה היא כן יודעת לנהל , עובדה שהיה שם שיחה ושיחה נחמדה ..!! היה גם מגע של חיבה בניהם .. סך הכל זו גישושים התחלה וגם הסביבה בעיתית לקשירת קשר מאחר ואורן מוקף חברים קשקשנים ..!!

noaxxx

New member
לגבי השיחות שלה,

אני גם לא תמיד הבנתי מה היא רוצה, והיה לי קשה להחליט לגביה, אם היא אסטרטגית או תמימה. אבל השיחות שלה לאחרונה הפכו למאוד ברורות, והתמונה מתבהרת לגביה והיא פשוט תמימה.

talibatata

New member
אני בספק עם היא תמימה, במשך חודשיים אני עוקבת

אחריה ומה שצלחתי להבין שאורטל שחקנית לא קטנה וקשה לי להאמין לה. ניסתי להתחבר אליה ולצערי אני לא מצליחה, משהו אצלה לא מסתדר לי.

noaxxx

New member
../images/Emo13.gifזה מה שנראה לי כרגע, אני ממשיכה לתצפת עליה

ונראה מה יוליד יום. מקווה שאני לא אצטרך לחפש כובע...

goodpink

New member
כנראה חשוב לו...ומה הוא כועס על חן מובן שהיא

כועסת עליו הוא התעלם ממנה אתמול נכנס עם קרן בידיים שלובות...התעלם ממנה היום...מה הוא ציפה שהיא תבוא אליו ותחנחן אליו אחרי כל זה... תראה יחס אתה פגעת בה יצאת עם מישהי אחרת ויותר מזה אמרת לה שתקח אותה לדייט אם יהיה לך ופעלת בניגוד למה שאמרת אז אם מישהו צריך לפנות למישהו זה גב לחן אם היא כועסת מובן ואנושי ביותר זה הרגשות שלה והיא נפגעה האם היא בכלל יודעת למה הוא הולך? וזה גם לא כל כך משנה היא לא יכולה לשלוט ברגשות שלה בנושא הזה אחרי איך שהוא התנהג אתמול והיום

היא אומרת לו דוגרי בפנים

הוא די מגמגם לה, ועוד אומר לה שזה מרחיק אותו מה שהיא אומרת. היא אמרה שזה גם מרחיק אותה, והוא מבקש ממנה שלא תקפוץ למסקנות. מעצבן אותה שהוא לא מתייחס אליה כמו לקרן.. בצדק. ולכן היא בטח תתרחק ממנו מעכשיו, אלא אם כן הוא ישנה דעתו.

רינתי77

Active member
הוא גם אומר לה, כביכול מתוך דאגה, שאולי

היא לא בנויה לזה...הוא פשוט מנסה לנפנף אותה..לא ממש בעדינות..

קשקשה9

New member
הבעיה שהוא לא דוגרי איתה

הוא מסובב מילים ולא אומר חד משמעית כלום-פחדן איכס פשוט איכס מזמן הייתי מעיפה לו אחת והולכת

למעלה