בכל השיחות שלה אף פעם לא הבנתי מה היא רוצה בדיוק, הידע שלה מאוד מצומצם, צדק אורן כשאמר לבנים שהוא נמשך אליה פיזית, ןלא אינלקטואלית. אני גם לא חושבת שהיא יפה. אולי חמודה.
ראשית יתכן והיא באמת לא יודעת במדויק מה היא מרגיש כלפי אורן ומבולבלת זה עעושה אותה חסרת ידע ? גם אורן לא סגור ומבולבל .. עובדה שהוא כן חושב עליה ומדבר עליה אוצמרת שהיא כן מענינת אותו . שיחה היא כן יודעת לנהל , עובדה שהיה שם שיחה ושיחה נחמדה ..!! היה גם מגע של חיבה בניהם .. סך הכל זו גישושים התחלה וגם הסביבה בעיתית לקשירת קשר מאחר ואורן מוקף חברים קשקשנים ..!!
אני גם לא תמיד הבנתי מה היא רוצה, והיה לי קשה להחליט לגביה, אם היא אסטרטגית או תמימה. אבל השיחות שלה לאחרונה הפכו למאוד ברורות, והתמונה מתבהרת לגביה והיא פשוט תמימה.
כועסת עליו הוא התעלם ממנה אתמול נכנס עם קרן בידיים שלובות...התעלם ממנה היום...מה הוא ציפה שהיא תבוא אליו ותחנחן אליו אחרי כל זה... תראה יחס אתה פגעת בה יצאת עם מישהי אחרת ויותר מזה אמרת לה שתקח אותה לדייט אם יהיה לך ופעלת בניגוד למה שאמרת אז אם מישהו צריך לפנות למישהו זה גב לחן אם היא כועסת מובן ואנושי ביותר זה הרגשות שלה והיא נפגעה האם היא בכלל יודעת למה הוא הולך? וזה גם לא כל כך משנה היא לא יכולה לשלוט ברגשות שלה בנושא הזה אחרי איך שהוא התנהג אתמול והיום
הוא די מגמגם לה, ועוד אומר לה שזה מרחיק אותו מה שהיא אומרת. היא אמרה שזה גם מרחיק אותה, והוא מבקש ממנה שלא תקפוץ למסקנות. מעצבן אותה שהוא לא מתייחס אליה כמו לקרן.. בצדק. ולכן היא בטח תתרחק ממנו מעכשיו, אלא אם כן הוא ישנה דעתו.