שרשור צהריים
והלאה
11/9/11

goodpink

New member
ונינה וחן אומרות את האמת על ליהי חחחח

היא ילדה תינוקת WAHT EVER לא המילים המדוייקות לא יודעת להתמודד.

goodpink

New member
קרן באמת סטודנטית לתקשורת? ליהי מה במדעי

ההתנהגות היא לומדת? איך בדיוק הן מברמנות במיוחד קרן שמספרת שעובדת עד מאוחר ואף פעם לא דיברה על לימודי התקשורת לכאורה שלה במכללה למינהל? היא וליהי שנה ראשונה נכון? בדר"כ השנה הקשה ביותר שנת ההסתגלות. אף לא דיברה לא על תקופת מבחנים לא על חוויות מהלימודים כלום אפילו לא עם ענת שיש לה תואר בתקשורת. השנה החלה בנובמבר-אוקטובר תקופת מבחנים בפברואר-מרץ זאת אומרת סמסטר אחד לפחות עשתה לכאורה ואף לא מילה. קשה לי להאמין. ליהי לימודי המדעי ההתנהגות לפחות מדברת על זה מידי פעם אבל שוב זה לא המקצוע של החכמים ביותר יתרה מכך במכללה... והכוונה שהדרישות הן ממש לא גבוהות הן באוניברסיטה (להבדיל מפסיכולוגיה לא מדובר בפסיכולוגיה) והן במכללה. בווילה היא רק מראה עד כמה היא לא חכמה או ויי. מאוד משונה אפילו הפרט הזה נראה לא אמיתי.

poseidon111

Active member
היה רצוי שתדעי שפסיכולוגיה היא

תואר שני.תואר ראשון הוא במדעי ההתנהגות.בניגוד למה שאת כותבת,הדרישות הן גבוהות.לא רחוק מהדרישות לרפואה.לתואר שני מתקבלים בממוצע 40 תלמידים מבין 400 שנרשמים.לפסיכולוגיה קלינית מתקבלים בממוצע 1.5%.כדאי שתלמדי את הנושא.

goodpink

New member
אני יודעת שפסיכולוגיה הדרישות גבוהות רשמתי גם

שלפסיכולוגיה הדרישות גבוהות במיוחד גם באוניברסיטה. השנה היא הפעם הראשונה נראה לי שיש במכללה למינהל לימודי פסיכולוגיה באמת הפתיע אותי שאיפשרו ללמוד את זה במכללה. פסיכולוגיה נופלת תחת הפקולטה למדעי ההתנהגות אבל התואר עצמו נראה לי זה בפסיכולוגיה וזה גם תואר ראשון. לא חושבת שהיה אפשר ללמוד ברייכמן ובמכללה למינהל פסיכולוגיה עד השנה האחרונה אם אני לא טועה קל וחומר במכללות אחרות. לא ציינתי אחרת לגבי פסיכולוגיה. התייחסתי למדעי ההתנהגות שבדר"כ זה סוציולוגיה רק משתמשים בשם תואר יותר יפה.

goodpink

New member
ההודעה שלי למעלה וציינתי בפרוש על פסיכולוגיה

וכמו שאמרתי בהודעת התגובה פסיכלוגיה זה גם תואר ראשון. התייחסות שלי היתה לגבי מכללה ומה זה אומר מדעי התנהגות במכללה לא לגבי אוניברסיטה. שזה פסיכולוגיה אז התואר הוא בפסיכולוגיה. מדעי התנהגות לרוב זה סוציולוגיה ואנתרופולוגיה.

פסיכולוגיה יש גם תואר ראשון

לא צריך לתקוף ולהיות יהיר, במיוחד כשהמידע שלך לא נכון. אמנם קשה להתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה, אבל יש ועוד איך תואר ראשון בפסיכולוגיה.

goodpink

New member
זה לא נשמע לי הגיוני לא יודעת למה היא טוענת

שכן או שכתבו בפרומו שלה.

שן22

New member
שימו ../images/Emo23.gif גב בחצר שוב משפיל את קרן בהתחלה הוא

אומרת לה שהוא רוצה לסיים את זה היא שואלת אותו באמת? הוא עונה לה לא.... וממשיך חחחח היא לא מבינה רמז

צרצרה1

New member
שוב גב האפנדי שוכב, קרן מכינה לו קפה

ומצחקקת על כל שטות שלו. מביך שחבל"ז. היא לא מבינה את הכוונות שלו - אבל מצחקקת.

שן22

New member
תסתכלו איך גב מערבל אותה היא סוף סוף מתחילה

לצייץ שהקשר לא הדדי באותה מידה והוא לא מפסיק לשאול אותה שאלות והיא מגמגמת... פשוט מופת השיחה הזאת

goodpink

New member
גב יצא מאיריס עם הנחיות מההפקה שוב פעם?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק יצאה מהפסיכולוגית ומתחיל לדבר על מה שכולם אומרים והיתה השיחה כמעט בכל הפורמים? חשוד חשוד זה לא מילה . ההפקה הזו בזויה ביותר ומכורה מראש.

שן22

New member
פחחחח גב " בחוויה שלי אני נותן לך מלא" קרן

"אני לא אומרת שזה קשור אלייך בכלל" הוא מסובב את הכל עליה גב" קשה לי עם זה שאת מרגישה שחסר לך כי אני לא רוצה"

צרצרה1

New member
היא מסובבת את זה על עצמה בעצמה...

כל כך פוחדת שיגיד לה לעוף ממנו - אז היא מתלבטת במילים, משבחת אותו להראות לו שהוא מבחינתו הכי בסדר - וזה משהו אצלה.. לא אצלו... מושפלת, אמרנו? אמרנו.

שן22

New member
גם האמת שזה קלאסי למרות שהוא אשם היא מצדיקה

אותו ובסוף היא אומרת שהיא לא בסדר זה הזוי לצפות בזה.... איפה אמא שלה?

למעלה