ההתנהגות היא לומדת? איך בדיוק הן מברמנות במיוחד קרן שמספרת שעובדת עד מאוחר ואף פעם לא דיברה על לימודי התקשורת לכאורה שלה במכללה למינהל? היא וליהי שנה ראשונה נכון? בדר"כ השנה הקשה ביותר שנת ההסתגלות. אף לא דיברה לא על תקופת מבחנים לא על חוויות מהלימודים כלום אפילו לא עם ענת שיש לה תואר בתקשורת. השנה החלה בנובמבר-אוקטובר תקופת מבחנים בפברואר-מרץ זאת אומרת סמסטר אחד לפחות עשתה לכאורה ואף לא מילה. קשה לי להאמין. ליהי לימודי המדעי ההתנהגות לפחות מדברת על זה מידי פעם אבל שוב זה לא המקצוע של החכמים ביותר יתרה מכך במכללה... והכוונה שהדרישות הן ממש לא גבוהות הן באוניברסיטה (להבדיל מפסיכולוגיה לא מדובר בפסיכולוגיה) והן במכללה. בווילה היא רק מראה עד כמה היא לא חכמה או ויי. מאוד משונה אפילו הפרט הזה נראה לא אמיתי.
תואר שני.תואר ראשון הוא במדעי ההתנהגות.בניגוד למה שאת כותבת,הדרישות הן גבוהות.לא רחוק מהדרישות לרפואה.לתואר שני מתקבלים בממוצע 40 תלמידים מבין 400 שנרשמים.לפסיכולוגיה קלינית מתקבלים בממוצע 1.5%.כדאי שתלמדי את הנושא.
שלפסיכולוגיה הדרישות גבוהות במיוחד גם באוניברסיטה. השנה היא הפעם הראשונה נראה לי שיש במכללה למינהל לימודי פסיכולוגיה באמת הפתיע אותי שאיפשרו ללמוד את זה במכללה. פסיכולוגיה נופלת תחת הפקולטה למדעי ההתנהגות אבל התואר עצמו נראה לי זה בפסיכולוגיה וזה גם תואר ראשון. לא חושבת שהיה אפשר ללמוד ברייכמן ובמכללה למינהל פסיכולוגיה עד השנה האחרונה אם אני לא טועה קל וחומר במכללות אחרות. לא ציינתי אחרת לגבי פסיכולוגיה. התייחסתי למדעי ההתנהגות שבדר"כ זה סוציולוגיה רק משתמשים בשם תואר יותר יפה.
וכמו שאמרתי בהודעת התגובה פסיכלוגיה זה גם תואר ראשון. התייחסות שלי היתה לגבי מכללה ומה זה אומר מדעי התנהגות במכללה לא לגבי אוניברסיטה. שזה פסיכולוגיה אז התואר הוא בפסיכולוגיה. מדעי התנהגות לרוב זה סוציולוגיה ואנתרופולוגיה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק יצאה מהפסיכולוגית ומתחיל לדבר על מה שכולם אומרים והיתה השיחה כמעט בכל הפורמים? חשוד חשוד זה לא מילה . ההפקה הזו בזויה ביותר ומכורה מראש.