שרשור צהריים
והלאה
5/9/11

לונדרון

New member
../images/Emo90.gifשרשור צהריים../images/Emo218.gifוהלאה../images/Emo41.gif5/9/11../images/Emo89.gif

noaxxx

New member
במשהו? אתה מתכוון בונינה במקרה?../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

adiyon2

New member
החיים של ונינה בוילה לא פשוטים

ואתה לא בנמצא לעזור לה: אתמול דניאל נתנה ליוני משימה, לקחת את אחת הבנות שמוצאות חן בעיניו ולרקוד איתה, כמובן לקח את ונינה, נראה שהתבעסה. היום היא היתה במטבח, יוני בא מאחרויה והביא לה חיבוק מעיק. מסכנה. רגע, כנס לוילה ותציל אותה. זו ההזדמנות שלך.

רגע רק רגע

Active member
מוקדם יותר...

היא דיברה עם בן ודווקא ציינה את יוני לטובה. היא אמרה שבין הבנים הוא היחיד שמגלה רצון להכיר ת'בנות החדשות. יכול להיות שהיא התבלבלה בין רצון להכיר ובין חרמנות?
שניה, אני הולך לחפש את שרק. חייבים להציל את פיונה
נ.ב.- תודה על ה-
וה-
. הם עובדים מצוין

adiyon2

New member
המחשב שלי מתחרפן

ככה זה נראה. אבל בחוץ היא תגיד את האמת. כמו ענת שאמרה שהוא חרמן שרודף אחרי כולן

רגע רק רגע

Active member
יכול להיות שאת צודקת.

אני רק מקווה שזה לא יהיה השבוע
עוד לא שבעתי ממנה
דרך אגב, איזה מעצבנת הייתה המסיבה. שעה של ריקודים... ולא זכיתי לראות קלוז-אפ אחד שלה מנענעת. אפילו לא נענועון

קשקשה9

New member
כמה מילים על גב../images/Emo216.gif

בעצם משפט אחד ,לא צריך יותר אמנם הבחור נגמל מסמים אבל..... מכר את נשמתו עבור בצע כסף! לא יודעת מה יותר גרוע מה
אל הפחת......

talibatata

New member
קשקשה, זה לא קשור לסמים, האופי שלו זה הבעיה

בחור נטול קסם אישי, לא נחמד בעליל, קר, יהיר, תחלס פלצן.

קשקשה9

New member
הייתי מוסיפה עוד כמה תארים

אבל נאמר פה כבר הכל על התכשיט משום מה חשבתי שאדם שהגיע לתחתית והצליח לעלות ממנה שתהייה לו החכמה להבחין בין עיקר וטפל בחיים ולבחור את הדרך המספקת נפשית ולא חומרית הוא מכר את עצמו ,והפעם לא נראה לי שהוא יתעורר

noaxxx

New member
כנסי שניה..

לא בטוח שאין לו החכמה להבחין בין עיקר ותפל. אין ספק שלא סתם הוא עובד בתור מדריך לנגמלים. תשימי לב, לפעמים, יש לו יציאות כאלה, על חיזוק הנפש וכו'... את לא יכולה להסיק לגביו בחיים בחוץ על סמך התכנית, מהבחינה הזו. זה שהוא נמצא במשחק והוא רוצה לנצח, לא אומר שהוא מוכר את נפשו/עצמו. הרי לא באמת ציפית שהוא ימצא אהבת אמת כשיש לו מס' כזה מצומצם של בנות לבחור מתוכן. הוא פשוט שחקן, זה הכל.

דיי3

New member
נועה, אם היה רק דלוק על כסף, זו לא בעיה.

העניין הוא בתכונות האישיות שלו. הוא נוכל מקצועי כמעט. מניפולטור בלי טעם וריח, מזלזל בנשים שרוצות אותו, מזלזל בהן בפניהן, הוא סיפר באיזה ראיון שחלק מהקשר זה הצייד, הוא אוהב לכבוש, לא אוהב את אלה שמחזרות אחריו. אמר. אז מה? מן הסתם הוא וקרן הגיעו להסכמה אפילו לא ורבלית שכדאי להם להיות יחד.זו רמאות בעיניי, כי יש שם בנות שבאמת מתעניינות בו (וחבל שכך).

ליאורי13

New member
נוכל, זו בדיוק המילה המתאימה לו

מהתחלה לא סימפטתי אותו, לא ראיתי בו כלום,הוא גם בכלל לא חתיך כמו שאנשים חושבים הפסקתי לעקוב אחר התכנית - משעמם טילים

למעלה