שרשור צהריים
והלאה
5/9/11

noaxxx

New member
זו לא רמאות, זו הדרך שלו לשחק. את לא חייבת

לקבל את זה, והדרך שלך להביע את מחאתך היא לא להצביע עבורו בגמר. לגבי אופיו, אין ספק שיש לו התנהגויות שאני לא אוהבת, אבל כך יש גם לדיירים אחרים בוילה. ולא הבנתי מה הבעיה עם זה שהוא לא אוהב שבנות מחזרות אחריו, זכותו.

noaxxx

New member
היי לונדי../images/Emo140.gif לא ראיתי כל היום..

במס' הפעמים הבודדות שקפצתי לשם לראות מה קורה, היו מסיבת בריכה, משחק סנוקר ושירים באמבטיה. בקיצור כלום. גם לפי וואלה עושה רושם שזה אחד הימים החלשים שנראו בוילה. את יודעת על משהו מעניין שהיה?

noaxxx

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo51.gifמקווה שבלילה יהיה יותר עניין../images/Emo249.gif

לונדרון

New member
מיצי ../images/Emo108.gifתודה גם הפעם על הקישור

השיחה הזאת העלתה דברים מעניינים. 6 שנים איתן לא גר עם מישהי? ועכשיו בא לוילה לגור עם כל כך הרבה בנות, משלים מהר את הפער

קשקשה9

New member
נכנסת...נכנסת....

מבחינתי ברגע שהוא בחר להיכנס לתוכנית בתור שחקן חיזוק ועושה דברה של ההפקה -הוא מכר את עצמו כרגע על פי כל ההתנהלות שלו ,גם אם יש לו החכמה להבחין ...עדיין ברגע שהוא בחר בדרך בה בחר הוא בהחלט מנצח-את עצמו בלבד ! הוא איבד את היושרה והאמינות ועל הדרך את הכבוד(גם לאחרים) והערך העצמי בעיניי זה למכור את עצמך BIG TIME

noaxxx

New member
אני לא מסכימה...

הוא קיבל הצעה להרוויח 'קצת' כסף, לקח אותה בשתי ידיים ועכשיו הוא מנסה לספק את הסחורה. זה לא אומר שהוא מכר את עצמו אלא שהוא מנסה להתפרנס :) האופן שבו הוא מספק את הסחורה, האופי שלו וכו', זה כבר דיון אחר. לא לשכוח שהתכנית הזו היא לא באמת על מציאת אהבה, זה רק סיפור המסגרת שמניע את המשחק. בתכלס זה משחק על מיליון שקלים ואי אפשר לבוא אליו בטענות שהוא רוצה לנצח, ועושה מה שהוא צריך, לדעתו, כדי להגיע לזה.

קשקשה9

New member
רק מהמשפט:

מנסה לספק ת'סחורה-ניתן להבין הכל זה הכי צועק,מכרתי לספק למי?ואיזו סחורה? אם בריאליטי אנחנו עוסקים אז בוא תהיה מי שאתהואיך שאתה בלי לשחק דמות מזוייפת שצורמת לעין אלא אם,אין שום דבר מאחורי החזות בזו של האדיש השרמנטי
ברור לי שלאף אחד שם אין ולא היתה כוונה למצוא אהבה(אולי אהבה עצמית
אבל זה לא סותר את הצורך להיות ללא מסיכות ללא משחק מזוייף,פשוט להיות כמו שזה נראה: הוא הבטיח שם לאלו שלמעלה משהו...... אלו שלמעלה גם הבטיחו לו משהו..... ולכן בעיני הוא מכר את עצמו ולא משנה הסכום זה עדיין בזול

noaxxx

New member
אם כבר, הוא לא מכר את עצמו, אלא ההפקה מכרה

אותנו. ובכלל לא בטוח שהם הבטיחו לו משהו מעבר לסכום שקיבל על השתתפותו. לגבי .. אם הוא 'הוא' או לא, אני לא יודעת, לא מצליחה לקרוא אותו. אולי הוא מתנהג ככה גם בחיים הפרטיים שלו. איך את יודעת שהוא מזוייף?

קשקשה9

New member
בהחלט

אין לי ספק בכלל שההפקה מכרה אותנו וגב הוא שליח ההפקה אז ההמשך כבר ברור בואי ,אני אנסה לסכם במשפט את כוונתי הוא מכר את עצמו לעולם השואו ביז'. עצם העובדה שיושבים כאן אנשים אינטליגנטים ולא מצליחים לקרוא אותו מראה בדיוק על הזיגזוגים שלו ועל מאבק פנימי של להיות כך או כך =זיוף אחד גדול זה בסדר נועה אנחנו לא חייבות להסכים בנושא הזה,שגם ככה נראה לי שהקדשתי לו(לגב)יותר מדי זמן ומילים משהוא ראוי בכלל
במיוחד שחוסר ההסכמה מגיע ממישהי שבוחנת ומנתחת (את) להיפך ,זה גורם לי לבחון את דעתי שוב ולראות דברים מנקודת מבט נוספת.

למעלה