vcb,h avcbho husgho
A adiyon2 New member 5/9/11 #139 כן זה מה שוקרה שלא קוראים לפני שלוחצים על שלח ליאורי, אני חושבת שהבנים יודעים כי גב סיפר להם. כך מישהו כתב כאן.
כן זה מה שוקרה שלא קוראים לפני שלוחצים על שלח ליאורי, אני חושבת שהבנים יודעים כי גב סיפר להם. כך מישהו כתב כאן.
T talibatata New member 5/9/11 #118 הנה החפירות והליקוקים של המועמדות להדחה לבנים, הראשונה ונינה. די אין לי כח אני פורשת לעת עתה.
ל לונדרון New member 5/9/11 #134 ../images/Emo243.gifמשרשור זה נמחקו תגובות../images/Emo243.gif שמפירות את תקנון האתר, אנא כבדו ושימדו עליו. המשך גלישה נעימה.
../images/Emo243.gifמשרשור זה נמחקו תגובות../images/Emo243.gif שמפירות את תקנון האתר, אנא כבדו ושימדו עליו. המשך גלישה נעימה.
ר רגע רק רגע Active member 5/9/11 #159 ../images/Emo197.gif חזרתי בתשובה ../images/Emo3.gif כמו שבעבר הדיון על הימורים לא עניין אותי, כך גם היום.
../images/Emo197.gif חזרתי בתשובה ../images/Emo3.gif כמו שבעבר הדיון על הימורים לא עניין אותי, כך גם היום.
ר רגע רק רגע Active member 5/9/11 #161 יוני רוצה את דנה בוילה. טוען בפני איתן שדנה כיפית ושמחה וזה יעשה לו טוב אם תישאר. גם על חן דיבר באותה צורה. ציין את המשיכה הפיזית שיש לו כלפי ונינה < >, אך את חוסר התקשורת איתה. איתן אמר שבכל אחת יש משהו לטובתה <לא ציטוט מדויק>, אך הוא עדיין לא החליט ושהוא צריך להתדיין עם גב < >.
יוני רוצה את דנה בוילה. טוען בפני איתן שדנה כיפית ושמחה וזה יעשה לו טוב אם תישאר. גם על חן דיבר באותה צורה. ציין את המשיכה הפיזית שיש לו כלפי ונינה < >, אך את חוסר התקשורת איתה. איתן אמר שבכל אחת יש משהו לטובתה <לא ציטוט מדויק>, אך הוא עדיין לא החליט ושהוא צריך להתדיין עם גב < >.
G goodpink New member 5/9/11 #163 מסכנה ונינה שיוני נמשך אליה איתן גם נמשך אליה כך שלא נראה לי שיש לה יותר מידי מה לדאוג בנוגע להדחה השבוע. אבל כן יש לה לדאוג בנוגע לעובדה שיוני נמשך אליה. מסוכן ביותר. איך איתן הגיב לכך שיוני אמר את זה?
מסכנה ונינה שיוני נמשך אליה איתן גם נמשך אליה כך שלא נראה לי שיש לה יותר מידי מה לדאוג בנוגע להדחה השבוע. אבל כן יש לה לדאוג בנוגע לעובדה שיוני נמשך אליה. מסוכן ביותר. איך איתן הגיב לכך שיוני אמר את זה?
ט טלומרז New member 5/9/11 #164 ליוני אין רחמים כלפי בנות שלא נמשכות אליו הוא מסוגל לעשות מהלך אצל ונינה, ואם לא תתמסר אליו היא בחוץ. ככה הבנאדם עובד.
ליוני אין רחמים כלפי בנות שלא נמשכות אליו הוא מסוגל לעשות מהלך אצל ונינה, ואם לא תתמסר אליו היא בחוץ. ככה הבנאדם עובד.
ל לונדרון New member 5/9/11 #188 ../images/Emo13.gif../images/Emo244.gifנפתח שרשור הערב../images/Emo60.gif../images/Emo244.gif