שרשור צהריים
והלאה
5/9/11

רינתי77

Active member
זאת בדיוק הבעיה: שהוא לא שחקן!

הוא מתנהל בצורה כל כך מגושמת, לא זורמת, מעוררת אנטגוניזם, ממש כאילו הוא מוכן לעשות כל דבר, רק לא להתקרב פיזית למישהי מהבנות...איפה הקסם של שחקן חלקלק ואסטרטג?

קשקשה9

New member
רינתי,למה כאילו? ../images/Emo9.gif

הוא מוכן לעשות כל דבר!!! אם זה לא למכור אז מה כן? אגב ,גם גבר יכול להיות זו&% לעת מצוא וכרגע עם כמה שזה נשמע חמור ומחמיר זה מה שהוא (בעיני)

קשקשה9

New member
וואו זה פשוט...חייבת לצטט

היו לי פעם עקרונות...מכרתי את כולם
שתף: אני שוכב לי על הגב מביט על התקרה רואה כיצד חולפים ימי בבטלה גמורה אני שוכב לי על הגב חושב, חולם, הוזה והחיים יפים, יפים ממש כמו מחזה בלי להיות או לא להיות אני פשוט ישנו בלי שום דבר אשר כדאי למות למענו בלי תקוה ובלי יאוש אני פשוט צופה כמו תייר על העולם והוא כל כך יפה היו לי פעם עקרונות מכרתי את כולם עיסקה מוצלחת בשבילי טובה גם בשבילם עכשיו כשלא נשאר יותר במה להאמין אני שוקע לעיתים בהזיות על מין בלי להיות או לא להיות אני פשוט ישנו בלי שום דבר אשר כדאי למות למענו בלי תקוה ובלי יאוש אני פשוט צופה כמו תייר על העולם והוא כל כך יפה אז אני שוכב לי על הגב

רינתי77

Active member
כנראה את תואמיו באשר הם..הוא תיאר את הטיפוס

באופן מדוייק...

שרי48

Well-known member
ואולי דפקו לו עוד משהו וזו הסיבה לשמירת המרחק

אולי הוא יודע לפלרטט, הוא גבר נאה ביותר ויש לו על החזה תג מחיר (1/2 מהמליון ש"ח, או לפחות הבטחה הישאר במשחק, כי הוא קובע ב- 50%), אז ברור שהוא מוקד משיכה לבנות. הוא שומר מרחק באופן מובהק. מה הסיבה? אני תוהה, אם זה בגלל שהחברה מחכה לו בבית, הוא לא באמת נמשך לאף אחת או ... לעת עתה, רק הוא יודע את התשובה.

goodpink

New member
גילתי שלא אוהבת את החלק התחתון של הגוף שלו

אין לו את הגוף הגברי ביותר החלק התחתון לא סקסי במיוחד. רק העליון. יש לו תחת יחסית למטה לפרופרציות של הגוף שלו. בנוגע להתנהגות שלו יש לי בעיה מאוד גדולה עם אנשים שלא ישירים את עצמם ומוכרים את עצמם והיושרה שלהם למען כסף תהילה וכו'. יכולה להבין את הצניות שלו בהרבה דברים אבל לא ציניות שמלובה בזילזול של הקהל בבית או זילזול באנשים שלא עשו לו כלום. לדוגמא בקרן אין לי בעיה עם הזלזול בה מאחר והיא בחורה רעה וגועלית שפעה במתכוון בנקודות מאוד רגישות לבנות שלא עשו לה כלום. מה הוא עושה במשחק הזה קשה לי לקלוט קשה לקרוא אותו לא ראיתי הישרדות את קשה לי לדעת לא לדעת התנהגות קודמת שלו. רק לאחר סיום התוכנית כמה שבועות אחרי אפשר יהיה לדעת האם הערכות לגביו היו נכונות או לא. יש דברים שאני מבינה אצלו ....אבל יש דברים שלו...ובכל מקרה לא מקבלת שבחר ללכת עם מישהי רעה למרות שראה את כל הרוע והגועל שלה כדי לנסות לזכות במשחק הזה תוך מכירה של היושר פנימי אם היה לו כזה בהנחה שהיה לו כזה. עם היה הולך עם משהו אמיתי אפילו עם זה לדוגמא בחורה כמו חן שלא אוהבת את האופי שלה אבל זה היה מה שהוא רוצה הייתי אולי מצביעה לו למרות שלא מצביעה יותר להפקה הזו לאחר שדאגה שהפייבורטיות שלו יעופו מאחר והפריעו לפייבורטיות של ההפקה. קשה לקרוא אותו לפי הפייס של אביו והתגובות של חברו הטוב אפילו החברות עם הגברים היא לכאורה צבועה ולא אמיתית כך שקשה לי לקלוט אותו

Fairy Bytch

New member
יכול להיות שהוא באמת בקטע של בנים-ראיתי את

הנשיק עם החבר שלו ותהיתי מה הקשר..... אולי הסמים עשו אותו אנמיני .

למעלה