שרשור צהריים
והלאה
5/9/11

רותי167

Well-known member
צהריים טובים,אורן אמר שלאיתן אין מצב רוח

ודניאל כמו ספוג סופגת את מצב רוחו ,לכן היא בלי מצב רוח. הם כאלה מתוקים,אוהבת אותם.

andy181

New member
רואים אותם במצלמה 5 עכשיו, כמובן בלי

סאונד.. כמה סובלנות דניאל צריכה, איתן הוא בנאדם מאוד קשה..

KEEK

Member
איתן בנאדם מאוד קשה, נכון..

ולכן אני לא חושב שהזוגיות הזאת תחזיק מעמד לאורך זמן אחרי התוכנית אני כן חושב שדניאל התאהבה בו ברמה מסויימת וגם אצלו מתפתח רגש אבל אני בטוח שיש במעמד שלו ובכלל המשחק הזה אפקט נוסף שגרם להתאהבות אחרי המשחק שתצטרך לחיות איתו לבד, בלי התחרות וכל ההילה שמסביב, עם האגו העצום שלו בנוסף לאופי הבעייתי, אני לא יודע כמה זמן זה יחזיק מעמד. היא גם בחורה צעירה שאוהבת לבלות ועדיין לא מצתה את כל הקטע של המסיבות והבילויים הוא כבר הרבה אחרי זה (הבחור הולך לישון בחצות כל לילה וחייב שנ"צ..) אני חושב שלמרות הרגש שמתפתח אצלהם, בחוץ לא בטוח שתהיה התאמה.

sivan513

New member
גם אני לא חושבת שהיא באמת מאוהבת בו

כמו שהיא כל פעם טורחת להזכיר בטוח יש פה את אפקט התחרות, הניצחון והפרס הכספי אולי אפילו ההצהרה הזאתי של "אני מאוהבת, מאוהבת" מהיום השני שהתנשקו בערך, זה סוג של אסטרטגיה ליצור אהדה כלפיה אם הוא לא היה הרווק או אם הם היו נפגשים בחוץ, לא בטוח שהייתה לה אותה התלהבות כלפיו וזה נכון, בחוץ אולי זה לא יחזיק..

survivorUS

New member
אני גם חושב כך

בעיקר בגלל הפרש הגילאים . איתן כבר בן 34 .. ילדים, משפחה .. והיא רק בת 24 , לא צריכה לחשוב על העיניינים האלה .

יאאללה איזו כוסית הליהי הזו, איזה כיף לבן

עושה אותה כל לילה, בחוץ היא לא הייתה מסתכלת עליו אבל מה לא עושים כדי להישאר בוילה שווה להיות חבר של איתן!!!

maid1

New member
אל תגידו לי זה לא יקרה

אתמול בלילה בשביל להירדם אז התחברתי לערוץ הדור הבה באינטרנט במחשב ניד וראיתי עד שנירדמתי וזה הכן הצליח כמו כל לילה שזה עוזר לי מאוד להירדם . וכאשר שקמתי פתחתי תעניים בטעות ראיתי את ליהי ועוד היא חיכה חיוך כזה גדול כמו תמיד ומזה ניבהלתי תחשבו מזה אתה קם והדבר הראשון שאתה רואה שאתה פוקח את העניים זה את החיוך שלה המפחיד הזה. ישר קמתי בבהלה מהמיטה. אני למדתי תלקח שלי אני לא נירדם יותר אם הערוץ הזה ... שכול אחד יעשה את השיכולים שלו ואל תגידו לי זה לא יקרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ליאורי13

New member
חן

חבל לי עליה שהיא חושבת שגב וקרן כועסים אחד על השני (ברוגז) היא לא יודעת על המשחק שלהם, לא נראה לי שמישהו שם יודע

goodpink

New member
מסכנה מרחמת עליה היא אמיתית ברגשות שלה. הבנים

יודעים וליהי יודעת. כל השאר לא נראה לי.

רגע רק רגע

Active member
אתמול...

כשחן נכנסה לחדר של גב כדי לשוחח איתו, לא יכולתי להמשיך לצפות והתנתקתי מהשידור. עד כדי כך הייתי עצבני על ההתנהגות המזויעה, המגעילה, המבחילה, המצחינה, המסריחה, המתועבת והמעוררת שאט נפש. במחשבה שניה... העצבים לא עברו לי

adiyon2

New member
רגע, אין אתה גבר החלומות../images/Emo23.gif

היכן ישנם עוד גברים כמוך? נכניס אותם לוילה לעונה שניה. אבל במחשבה שניה, אתה לא גבר אתה חמור... עכשיו הכל ברור

למעלה