שרשור צהריים
והלאה
5/9/11

goodpink

New member
חחחח קרן לא נראית בחורה זהב היא נראית רעה

וגועל והיא רעה ועוגעלית. קרן מכוערת יש לה פרצוף רע. והיא הוכיחה שהיא בדיוק ככה. שום דבר בה לא ברושם ראשוני ולא שמכירים אותה יותר לא נתן תחושה שהיא בחורה זהב. וכל בחורה לא משנה איך נראית וכל בחור לא משנה איך הוא נראה יכולים להיות רעים ובוגדים בסופו של דבר. המראה לא קובע עם הם טובים או לא. זה מאוד מטעה לפעמים לכך צריך תמיד לראות את האופי. לדוגמא לענבר יש בייבי פייס שמעורר הרבה אמפטיה אבל שמכירים אותה יותר לעומק מגעילים את הגועל שבה בהרבה דברים.

sunflower11

New member
אבל עם גברים היא יודעת לשחק את החמודה,

תראי איך היא לפעמים עם גב, וגם איתן עד לא מזמן היה בטוח שהיא בחורה טובה ומקסימה (התחילה, סוף סוף, לחלחל בו ובאורן תחושה שהיא משחקת).

goodpink

New member
איתן ופמליתו לא מדד הם CLUELESS עם נשים

בנוגע לגב לא יודע מה הוא משחק. קרן לדעתי לא יכולה לשחק עם גברים אולי עם גברים שרוצים סטוצ ללילה למועדון וסה טו. היא לא מסוג הבחורה שירצו להתחתן איתה או להכיר להורים וכו עובדה היא הקשרים שהיתה היתה מספר 2 או הסתירו אותה. כך שלא לדעתי זה מה שהיא חושבת אבל בסופו של דבר הם אלה שמקבלים אולי סקס ולא נותנים הרבה בתמורה. הבנים בוילה הם קלולס אין להם מושג בנשים וגברים איתן בעיה רצינית לא פיתח כישורים חברתיים במיוחד עם נשים לכולם יש חסך ענק עם נשים בן מחפש את הבחורה המקבולת ואחיו אמר שיש לו בעיה עם נשים...יוני כבר ידוע...ואורן בעיה של מגע עם נשים...לקוני בעיה של תקשורת... הם הראו פעם אחר פעם הם לא קולטים אנשים וסיטואציות כך שהם לא מדד לכלום. קרן מה שהיא הראתה עם הבנים האלה זה שהיא יכולה להיות חלק מהחברה שלהם כלומר היא לקחה חלק מהפרנקים והשתוטנקיות שלהם וזה הפך אותה לבחורה טובה בעניהם כי בשבילם חיות של בחורה נמדדת בכך. בחורים פאתטים בגיל שלהם לחשוב על דברים בצורה כזו. ככה הם מדדו את הבנות בוילה. מי יוזמת ומי יודעת לעשות פרנקים זו בחורה טוב בעינהם. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ליאורי13

New member
אורן ואיתן התעוררו מאוחר מידי

חוץ מאורן הם חבורת קוקסינלים ונראה כי גם חסרי ביטחון

goodpink

New member
גבר שנכנס ורואה על המרקע את קרן כל פעם מחדש

אומר איכס איזה מכוערת היא. הכוונה על קרן. הוא לא צופה בתוכנית פשוט לפעמים הטלויזה על הערוץ ורואה לא מכיר אף אחד שם ...כל פעם שנכנס ורואה אותה או את אתי אומר איזה מכוערת. כל פעם זה מצחיק אותי מחדש.

ליאורי13

New member
אני לא סובלת אותה

אבל, לא אשקר ואומר כשעושים עליה קלוז אפ (שזה קורה הרבה מאוד, הרבה יותר מכל הבנות שם) היא נראית יפה

andy181

New member
אני חושבת שהאופי של הבנאדם משפיע על

איך שאנחנו תופסים אותו מבחינה חיצונית לטוב ולרע.

goodpink

New member
חחחח לא ממה שהסיבבה שלי חושבת מכוערת חיצונית

באופן אובייקטיבי מבלי לדעת הרוע הפנימי שלה. שמראים קלוז אפ שלה היא מכוערעת מאודחחחחחחחחחחחחחח היא פשוט בחורה מכוערת לא משנה באיזה זווית יצלמו אותה במיוחד עם איפור היא עוד יותר מכוערת מברגיל ...ככה שלא בסיבבה שלי כנראה יש סטנדרטים אחרים ליופי ומדברת על דברים אובייקטיבים .... למרות של על טעם אי אפשר להתווכח אבל אני יכולה לנטרל פנימיות של בן אדם מחיצוניות ולהגיד אם הם יפים. לדוגמא לא סבלתי את עדי וחשבתי שהיא היתה הבחורה השניה הכי יפה שהיתה בווילה. ענבר תמיד חשבתי שיש לה בייבי פייס לא משנה מה עשתה והוכיחה יותר מאוחר. ליהי מכוערת ברמות. אתי אפילו פחות מכוערת מקרן. עם השמלה של דניאל שלבשו ענת דניאל קרן ואתי לדעתי האישית אתי נראתה הכי טוב עם השמלה הזו האיפור שלה היה במידה והכל. קרן פשוט מכוערת

sunflower11

New member
נכון. ובלי קשר לאופי, קרן היא משהו הזוי,

לפעמים היא נראית מאוד יפה ולפעמים היא נראית מכוערת. היא לא "יפה אמיתית".

goodpink

New member
אף פעם היא לא נראית יפה לטעמי ולסביבתי חחחח

כמו שאמרתי כנראה סטנדרט היופי האובייקטיבי הוא שונה בסיבבתי לעומת אחרים חחחח היא פשוט בחורה לא יפה. יש בחורות אחרות שאני חושבת שהם לא יפות קלאסיות באופן כללי אבל הן חמודות והצורה שהן מחזיקות את עצמן מתלבשות וכו' הופך אותן למאוד יפות בעיני אובייקטיבית ולא נדבר על בחורות נאות אבל הפנמיות שלהם כל כך משפיע על החיצוניות שהם מדהימות... קרן לא נכנסת לאף אחד מהקטגוריות חחחח היא פשוט מכוערת מיהו כתב באיזשהי תגובה שהיא דומה לשחקן החיה של ריאל מדריד פפה חחחח נכון דומה מאוד.

ליאורי13

New member
קרן היא סוג של פריחה

קרן לא קלסית בכלל, לא מעודנת,ללא סטייל שלא לדבר על אופן הלבוש היא כמו רובן שם קורבן אופנה,היא לא מייחדת את עצמה בסיגנון הלבוש שזה מעיד על אופי שיפרה מהאח הגדול,קלסית, מיוחדת, יש לה סגנון וסטייל, היא באמת יפה, היה כיף להסתכל עליה למרות "המעללים" שלה בתכנית

goodpink

New member
מסכימה עם שיפרה בייבי פייס. איילה היתה יפה

למרות האופי הבעיתי שלה. לדעתי הילה היתה יפה בפנים ואהבתי איך שהתלבשה. ליהיא האח הגדול פנים נאות במיוחד עם פן ואם מרזה קצת ולא פותחת את הפה הרבה.

sunflower11

New member
אני גם לא חושבת שהיא יפה, אבל לפעמים היא

נראית (לשנייה חח..) יפה/מרשימה בגלל שהיא רזה וגבוהה ויש לה שיער ארוך ויפה.

ליאורי13

New member
השיער שלה ארוך ובלי צורה

נראית כמו גוש שיער מהלך לא כל מה שארוך יפה

goodpink

New member
חחחח קשה לי עם המילה יפה במשפט אחד עם קרן

קשה מאוד. לא מבחינתי לא יכולה להיות יפה. ויש לה רגליים ארוכות אבל משהו בהליכה או בברכיים משהו לא ישר שם. והצורת הליכה שלה והלבוש וכו לא מרשים בכלל. היא לא יפה כך שלטעמי היא לא יכולה להיות יפה והצורה החזקה שלה את עצמה לבוש איפור וכו עדין היא לא מרשימה יפה. זה כמו שיער ארוך על השחקן של ריאל מדריד פפה זה לא עושה כלום חחחח.

sunflower11

New member
אמרתי "לשנייה" :) זה סוג של הזייה.

אני גם חושבת שיש לה פנים די מכוערות ושהיא לא מושכת בכלל.

sunflower11

New member
זה בדיוק הטיפוס. גם גב אמר בפעם הקודמת כשהיה

בווילה שקרן היא אחת שבחוץ תסובב גברים. (אין ספק שהוא לא היה בוחר בה ממניעים לא אסטרטגיים).

למעלה