שרשור צהריים ואחריהם
K Klayhamn New member 26/8/11 #1 ../images/Emo90.gif שרשור צהריים ../images/Emo42.gif ואחריהם ../images/Emo89.gif
ר רגע רק רגע Active member 26/8/11 #3 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif-D BK איך שראיתי קובץ מצורף... ידעתי שזו תמונה של בן.
ר רגע רק רגע Active member 26/8/11 #6 שעה אני מחכה לך שתשים תגובת פתיחה ../images/Emo6.gif טוב, איתן מטרחן את עצמו. מור מצליחה להוציא ממנו צנוניות יתר.
שעה אני מחכה לך שתשים תגובת פתיחה ../images/Emo6.gif טוב, איתן מטרחן את עצמו. מור מצליחה להוציא ממנו צנוניות יתר.
ע עינת 1 New member 26/8/11 #145 רגע, רגע, רגע, התלוצצתי , לא להתעצבן מור ואיתן דיברו בלהט על כוח ועוצמה לא יודעת של מה.....
ר רגע רק רגע Active member 26/8/11 #155 עינתוש...התלוצצתי עם רופאי ../images/Emo8.gif הבנתי שצחקת והחזרתי לך בדיחה על חשבון איתן... לא עליך פעם ב... יוצאת לי בדיחה טובה. אני מבין שזאת לא הייתה אחת הפעמים
עינתוש...התלוצצתי עם רופאי ../images/Emo8.gif הבנתי שצחקת והחזרתי לך בדיחה על חשבון איתן... לא עליך פעם ב... יוצאת לי בדיחה טובה. אני מבין שזאת לא הייתה אחת הפעמים
ע עינת 1 New member 26/8/11 #169 רגע רגע רגע גם אם הבדיחה על חשבוני....אני מוותרת לך רק בגלל טיב ההודעות שלך... זה בסדר..
ר רגע רק רגע Active member 26/8/11 #191 כן... חיובי ../images/Emo269.gif אני חושב שעלינו שלב ביחסים והגיע הזמן, בשעה טובה, לבנות קיר. את יכולה לקרוא לי - R3
כן... חיובי ../images/Emo269.gif אני חושב שעלינו שלב ביחסים והגיע הזמן, בשעה טובה, לבנות קיר. את יכולה לקרוא לי - R3
ב בוףברכה New member 26/8/11 #10 הלכתי להביא אטמי אוזניים..../images/Emo184.gif בןוליהי..KISS...KISS...באנG...באנG..
N noaxxx New member 26/8/11 #14 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם אני.. ../images/Emo42.gifצהרים טובים לכולם../images/Emo140.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם אני.. ../images/Emo42.gifצהרים טובים לכולם../images/Emo140.gif
ר רגע רק רגע Active member 26/8/11 #20 מה... שמעת באנG הגעת בריצה? בן עדיין בשלב ה- KISS KISS KISS KISS KISS KISS... אין באנG באנG
ב בוףברכה New member 26/8/11 #23 בן...למשל...הגיע לנק' ההתחלה..בתהליך.. התחיל בנשיקות קטנות...רצה..לבלוע..פלט...ו...(?)...ושוב...נשיקות קטנותקטנות... ו..אני..בתהליך שלי.. \ ~~~ ..KISS..BANG.. (תיכף..אני מסיים אותו..ו..מתחיל תהליך ..חדש..
בן...למשל...הגיע לנק' ההתחלה..בתהליך.. התחיל בנשיקות קטנות...רצה..לבלוע..פלט...ו...(?)...ושוב...נשיקות קטנותקטנות... ו..אני..בתהליך שלי.. \ ~~~ ..KISS..BANG.. (תיכף..אני מסיים אותו..ו..מתחיל תהליך ..חדש..
ר רגע רק רגע Active member 26/8/11 #30 בן מתוסכל... איך יכול להיות שלבחורה שלו יש פה כל-כך גדול, אך בכל זאת, הנשיקות... קטנות קטנות. בקצב הזה... בן וליהי יעשו סקס ב- "הדור הבא 24/7 אול-סטארס"
בן מתוסכל... איך יכול להיות שלבחורה שלו יש פה כל-כך גדול, אך בכל זאת, הנשיקות... קטנות קטנות. בקצב הזה... בן וליהי יעשו סקס ב- "הדור הבא 24/7 אול-סטארס"
ר רגע רק רגע Active member 26/8/11 #41 אל תראה ת'תמונה הזו לבן... אנחנו קיבלנו יותר ממנו... ואנחנו אפילו לא התאמצנו בשביל זה