שרשור צהריים
ואחריהם

זה לא נכון

מן הסתם זה טבעי שהיא לא תרגיש בנוח מול מתחרה שלה, לא מבינה למה זה לא בסדר. השאלה היא איך היא מתמודדת עם זה. יש שם עוד בנות שהיא לא ממש התחברה אליהן, גם כאלו שלא היו קשורות לאיתן.

דקל69

New member
אתם שוכחים דבר אחד - מבחינת דניאל היא ואיתן

זוג. הוא כבר הודיעה רשמית שהם יחד והוא לא יכול להכיל כרגע אף אחת אחרת. דניאל מנטרלת את עניין המשחק מבחינתה, לא אכפת לה שאנשים ימשיכו לשחק בשביל הפרס והתוכנית אבל שלא יגע לה בזוגיות המוצהרת שלה ומבחינתה זה לגיטמי, מי רוצה להיות שותפה בבן הזוג שלה? (גם אם הזוגיות החלה במשחק ריאליטי ואולי לא תשרוד בחוץ). הבעיה של דניאל צריכה להיות מול איתן שהוא עדיין נכנע לתכתיבי הפקה - היום בצהריים דניאל ואיתן ניהלו שיחה עם גב שבו איתן אמר לגב שהוא מבין את הראיה והדרך של דניאל, חבל שהוא לא מתנהג כמוה גם במחיר של לפספס את הפרס. אפשר לשחק רק עד שזה מגיע לענייני הלב והרגש, אותה לא מעניין השיקולים של ההפקה והצורך שלהם בתחרות וענין, היא ואיתן זוג (במצב מאוד מסובך אומנם) וזה לגיטימי מבחינתה שכולם תבנה את זה ולא ידחפו באמצע.

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifועדיין עם כל זה היא נשארת

יציבה לאורך כל בתוכנית וגם ברגעים שהיה לה קשה וקינאה בקרן ואורטל היא לא ירדה מהפסים ולא הגיעה למצב של ליכלוך ורפש כמו אחרות

goodpink

New member
הבנות שהיא ריכלה עליהן ענת ונינה איילת אורטל

מכולן הרגישה מאויימת בנקודה זו אחרת כך שזה לא נכון. היא מלכלכת ולא בוחלת באף אמצעי כדי להשיג את איתן. עם ריכלה עם איתן עליהן או עם ריכלה עם הבנים שידעה שזה יגיע לאיתן. הבנות שהתקרבה אליהן היו בנות שלא הרגישה מאויימת מהן או לא היו בעניין של איתן.

andy181

New member
חחח נו באמת! קרן היא זו שדיברה עם

איתן על אורטל. על איילת היא לא ריכלה אלא איתן זה שבא וסיפר לה שהוא כועס על איילת בגלל כל הקטע עם ההצבעה.. היריבה הכי גדולה שהייתה לה עד כה הייתה קרן ודניאל לא הוציאה עליה אף פעם מילה אחת רעה! זה שאתה לא אוהב את דניאל זה לגיטימי, אבל לפחות אל תעוות את המציאות.

andy181

New member
ועוד משהו אחד קטן בנוגע לאיילת

היא אמרה בראיון שהיה איתה עם הדר לוי שהיא מרגישה שהיא ודני התחברו באמת טוב ביומים האחרונים ושחבל שהן פיספסו אחת את השניה. אתה חושב שאם דני הייתה מרכלת עליה כמו שאת טוען היא הייתה אומרת את זה כמה ימים אחרי שיצאה מהבית ושמעה את ה-כ-ל. אגב, לקרן היא קראה ש-ח-ק-נ-י-ת- אז תבין לבד שאמרו לה הכל על כולם! אם היא הייתה חושבת שדני התנהגה לא בסדר\ הוגן כלפיה היא לא הייתה מרגישה שהקשר שלהן מפוספס.

טולה, קבלי ריכוז עדכונים מאתמול

הראשון השני השלישי את כל מה שנתתי לך, תמשיכי לקרוא את ההודעות שאחרי... כי זה המשך עדכונים. אני נותנת לך 10 דקות. ואח"כ את חוזרת עם תובנות. יאללה צאי לדרך!!!

meytula

New member
זה פותח לי את אותו עמוד ובאף אחד אין שיחה בין

דניאל וענבר
תפוזבל תגידי לי איזה שירשור זה נמצא ואני אכנס לחפש שם

מוזר, אצלי זה עובד

טוב אז תחפשי את השרשור בוקר שפתחתי אתמול.. כתבתי :" כולכם ישנים?" יש שם הודעה די בהתחלה.. "גב אומר לענבר" באותו שרשור .. "איתן על דנה"... בשרשר בין ערביים מאתמול.. הודעה "ענבר ביציאת השנה". וכן הלאה. שרשור ציפורי לילה.. כולו.. או רובו. בשרשור לילה עצבני תחפשי הודעה שלי..: "דיייי, דניאל , למה את נותנת לבהמה הזו במה?!?!" וכן הלאה.

meytula

New member
אחלה.מכינה שקית הקאה(ענבר../images/Emo5.gif)ומחפשת../images/Emo6.gif

meytula

New member
אני בשוק../images/Emo2.gif

מדליקה נרות ומגיבה.הפעם יש לי הרבה להגיב תודה סוזי

meytula

New member
אם לא מדיחים את ענבר אני פותחת עצומה../images/Emo6.gif

וואו ענבר אפילו שברה את השיאים של עצמה בהתנהלות שלה בכל תחום אפשרי אם זה בתחום החברי,בתחום האישי ואני בטוחה שהיו עוד כמה שדלגתי עליהם . השיחה של דניאל וענבר בשיחה כמובן ענבר מנזה לחרטט את דניאל ולנסות לשכנע אותה שהיא בסדר ובלה בלה מה שכן היא שוכחת הרבה דברים 1.ענבר היא זאת שלא אמרה שלום לאיילת בסוף 2.ענבר לא הפסיקה ללכלכך על דניאל גם בתקופה של הדייט וגם בשבועיים האחרונים היא קרן וליהי פשוט תא הפסיקו לרכל וללכלך עליה 3.ענבר טוענת שענת הייתה החברה הראשונה שלה..פחחחח על מי היא עובדת.נו באמת יש גבול לשקרים בעצם אצל ענבר הדוחה אין גבול לשום דבר אנושי 4.ענבר לא מספיקה לחפור על איילת וזה רק מחזק את זה שהיא יודעת שהיא טעתה ובגלל זה היא מוצאת לנכון להצדק כל הזמן. 5.אם אתם זוכרים כשהיו הצבעות לדייט ענבר ניסתה לשכנע את יוני להצביע לקרן ואחרי זה גם הלכה לודא ששאר הבנות מצביעות לה.וקרן שקרנית שהיא משחקת אותה מופתעת,זה היה ברור לקרן שהיא הולכת לקחת את הדייט בהליכה.שתי נחשיות צבועות. 6.כל דיירי הבית מרגישים שענבר היא סוג של נטל,אף אחד שם לא ממש מחובר אליה אפילו לא קרן שכביכול טוענת שהיא חברה שלה אבל אף פעם קרן לא באמת התעניינה בה.כל מה שמעניין את קרן זה הכסף ולא רק הכסף עצם ההגעה לגמר,עוד קצת לאגו.. אני שונאת את ענבר
תכף אנשיך לקרוא את השירשורים ואמשיך להגיב

goodpink

New member
חן בת 28.5 ממש לא נראית. גב בן 28 או 29? גב

נשמך לחן לפי כל מה שהוא אומר וגם נראה ככה למרות שמניחה שעדין מחכה להצבעה הקרובה לראות מי הבחורות החזקות ועם כל מה שעשה עם קרן השפיע והיא לא תיהיה מועמדת. הוא אמר לבן שאמר שקרן חזקה בחוץ הוא אמר לו שלא בטוח ומה שהפך את דניאל לחזקה זה איתן והיחסים עם איתן כך שהוא מודע לכל המצב. חן בת 28.5 לא נראית בכלל יש לה פנים יפות...הופתעתי לפי הפרומו שהיא אולי מעוניינת באיתן אולי היא צריכה מישהו כמותו שלא דומה לה וגם בחור מבית טוב שזה מה שהיא מחפשת עם גב היא מלפרטטת הרבה כך שהופתעתי לשמוע לא חושבת שהיה לה שיחה אחת עם איתן או איזשהו אינטרקציה.

goodpink

New member
אינטרקציה ראשונה אמיתית בין איתן וחן

מעניין מה הוא יחשוב עליה אחר כך. היא היא לא טיפשה האם הוא יסתכל מעבר לסממנים מסויימים כמו הטונציה שלה שמרנות מסויימת וכו שיחה עם הבנים בנוגע אליה תיהיה מעניינת למרות שחושדת שלא נמשך אולי אליה לעומת ונינה שכן נמשך אליה חיצונית וגם פנימית מעיינינת אותו במישור מסויים

למעלה