שרשור צהריים
ואחריהם

izmeral1

New member
מה את אומרים על שרת הביטחון ליהי=

ועכשיו קיבלה אותו.? באהבה עד שהבנים חלק לא היו בבית והחלק השני יצא מחדר הבנים. הפרעה בוטה- של בן וליהי. יוני התעורר ישר למטבח. וליהי עם פנים משופשפות זה האדמת שהיא קיבלה מרוב נשיקות. חח וכאן רואים איך יש מהפך. הולכת כאילו יש לה תורא של שרת.הביטון. על כול הבנות מתעלה. כיאלו שמדובר בגבר מס 1 של הבית ושל הארץ. ואני נותנת לליהי את התורא של חסרת הכבוד. כי המחיר לא שווה. לא יעבוד עלי דבר. וגם והיא ובן ימשכו. בחוץ קצת. הזוי. אז בן משך שבועיים לעג לנשיקת הקופים הוא היה נותן חיקוי איך הם היו הנשיקות של ליהי. ללא הלשון. מעניין מה היה אמש ואיפה היה הלשון.? חחח שבת שלום לכולם. ומה דעתכם על מור העקרב של החדשות. כול השאר הרועשות. אין מה לחשוש? היא תפסה את התחת בענק. מהדייט עם גב. ובאמת הבנות הוותיקות קראו את גב . איך הוא אוהב את הפירטים. שוב שבת מתוקה לכולם.

thisisme4

New member
נראה לי שכתבת את כל התגובה באנגלית ותרגמת

את כל התגובה במתרגם של גוגל. חחחחחחחחחחח או בעצם בצרפתית או רוסית. תענה ברצינות מה פשר ההודעות האלה?

izmeral1

New member
לא הבנתי ? מה לא הבנתה? ולגוגל רק שצריך?=

מה הקשר לגוגל ולי.. יש משהו בדברים שלך. ואמת בשפה הצרפתית. כן היא השפה שלי. נולדתי שם. אבל אני כותבת כאן לחברים? וזורמת.כמה שאפר. התגובות מעלי הם על בן וליהי. ואני רק שיפרתי את התעוד שלי. על פי הבנתי בלבד? ואני היא ולא הוא. עכשיו שרה של הבית היא ליהיא? כך היא מרגישה. בגלל הביטחון שקיבלה מבו. ען הנשיקות . לבן היו הרבה תלונות . כי ליהי היתה נותנת נשיקות. בצורה של נשיקת הקופים. והיא קצת דומה. זה חמוד. -וחמור לגבי אישה. קצת יופי לא מזיק. אז להיא מרחוק יפה" ומקרוב. מחריד. התמות מראות מה דרש בן מליהי. בן חושב את עצמו לבעל הבית. ההפקה מסרה לנו אותו על המסך ללא הפסקה. הרבה יותר מאיתן והשאר. וזה מעוס כמובן. על הדייט של אמש בן גב לאותה מור. החדשה. בעני היא עקרב יודעת לעקוץ. לפני נונת נאום חיוך. -בפנים היא אדם עם כוח וולגרי..מאוד. לא קונה את הנחמדות שלה בגרוש. עוד על גב כתבתי הבנות פשוט קוראות אותו יופי. על הוותיקות הכוונה. הם אמרו. שהוא אוהב .לפרטט. שזה מה שבא. -פלירטים. בטעות כתבתי פרטים. וזה דומה גם הפירטים עושים זאת בגסות רוח.? שבת שלום לךTHISISME4

dindan84

New member
מה שאני אוהבת אצלך איזמרל../images/Emo24.gif כל עונה מחדש

גם כשמתקיפים אותך חדשים בפורום על העברית, תמיד את מסבירה יפה ומסיימת בברכה ופרח כל הכבוד לך

izmeral1

New member
../images/Emo24.gifשבת שלום למלאכית שלי. בתפוז תודה=

אני באמת מנסה. אבל יש כאן הנהלה מאוד לבבית . בגלל זה אני נכנסת גם לת קצת מההומור שלי. לפעמים הוא שחור.? בגלל התוכנית הזו. ואת כאן לפעמים בכלל עושה לי לנו טוב. התגובות שלך לעניין . אז אחד אחת לועגת לי. אני מגוגל. אני מנסה להיות בסדר. עם כולם. חסר לי את אילנה. ועוד כמה. הוא לא יודיע שאני מפילקר. חח. באמת כבוד עושים שם לכול העולם. ואני לומדת יותר כאשר מגיבים לי ? אני הלוכת לאכול. פעם הראונה מאוחר. כיההיתי בהמתנה לחברים. אוהבת אותך תודה חומד. אני רוצה שתצחק
. על התמונה של קופיקו? אני מכבדת חיות אין פה טעות. לא על שניים?" חחח. נו טוב זה הומור שחור. לו ראית את בן איך היה לועג לנשיקות מילהי. שבת שלום ומבורך

קשקשה9

New member
izmeral1 ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifאהבתי שליהי יפה מרחוק אבל

מקרוב מחריד,זה הכי מדוייק שאפשר להגיד עליה

izmeral1

New member
היי קשקשה9 שבת שלום. מה אעשה כך זה=

נראה. גם ליהי לא יפה וגם בן. אולי זוג משמים. כך אומרים הישראלים. צריך רק להגדיש לזה שיר בן טיפות המים. חחחחחחח הם מצחיקים א אולי אהיה כאן מאוחר. עכשיו לאכול מאוחר.לא נורא. כמו בחג גם שבת זה חג. . שבת שלום לך ובורך

thisisme4

New member
כל הכבוד ../images/Emo140.gif

פשוט באמת עניין אותי.... צרפתית זה מגניב. בהצלחה עם השפה, אבל אל תוותרי ותנסי ללמוד תחביר... מושא נשוא... עברית באמת שפה כל כך קשה ללמוד?

רינתי77

Active member
שמע..אתה יכול לומר טרחני..אבל אני חייבת

לציין שמאז שמור נכנסה לוילה, סוף סוף יש שיחות( האלה שבהן היא משתתפת) על משהו אחר מאשר איזה לק לשים, איזו כונפה ההיא, יחסינו לאן, רוצה אבל פוחדת..וכ"ו. סוף סוף שומעים געה של בן אדם על דברים ברומו של עולם..מה רע?

Klayhamn

New member
כן רק חבל שמדובר באוסף של קלישאות

פסאודו-אינטלקטואליות

רינתי77

Active member
ברגע זה בזמן זה משב רענן לעומת השיחות

ממיתות הנוירונים שהיו עד כה.

poseidon111

Active member
לא נראה לי שמי שמצפה לשיחות אינטלקטואליות

צופה ב24-7 או בתכניות ריאליטי ככלל.לשם כך יש את ערוץ אחד.

רגע רק רגע

Active member
מור הביעה דעה...

איתן סתם רצה לצאת חכם. לא כל כך הלך לו. שישאר בהקשבה לדיבורי לק ושאר כונפות. ועוד משהו... הידע שלו באסטרונומיה <התגאה בו לא פעם>, מסתכם בכמה שעות צפייה בערוץ המדע. לא יותר.

Klayhamn

New member
אני חולק עליך

אני לא יודע כמה באמת אינטיליגנט איתן, אבל דווקא מהשיחה הזו לא נכון לנסות להסיק על רמת האינטילגנציה או הידע שלו באסטרונומיה, וזאת מן הטעם הפשוט שאי אפשר לנהל שיחה אמיתית על אסטרונומיה עם קוראת-בקלפי-טארוט / אסטרולוגית, בחצר בבריכה, בתכנית ריאליטי.... גם אם יש לאיתן ידע נרחב באסטרונומיה, הוא לא רלוונטי ממש לשיחה שהם ניהלו, ואפילו היה רלוונטי, זה היה נראה (לך) עוד יותר פלצני אם באמת היה משתף אותה בו. איתן אמר דברים נכונים והראה שדעתה של מור מורכבת מלא יותר מנפנופי ידיים וקלישאות. אני אגב לא חושב שהוא "ניסה לצאת חכם" אלא ניסה באופן אותנטי להתווכח איתה על זה, כי כנראה שזה מפריע לו (כמו שזה מפריע לי) שאנשים מאמינים בדברים כאלה
מדוע אתה חושב שמור לא מנסה "לצאת חכמה" לדוגמא? או, מדוע אתה חושב שאם מור השמיעה דעתה בנושא, אסור לאיתן להשיב לה? או בוא נשאל זאת כך: כיצד היה צריך להשיב איתן כדי שתעשה לו
(בהתחשב בכך שדעותיו הן דעותיו)?

למעלה