שרשור צהריים
ואחריהם

דקל69

New member
ההבדל הוא בדרך שהן מתנהלות בכדי לנסות

להשיג אותו. כולם שם בשביל הכסף - כולל איתן וגב. ליהיא בשביל הפרסום ובכדי לא להיות מודחת לפני בחורות פחות אטרקטיביות מימנה, עבנר בשביל לקבל תשומת לב, בשביל להרגיש את אהבת הקהל (בדמיונה העשיר) ובכדי להשלים תהליך כלשהוא (התנהליך היחיד שהיא עוברת בעצם הוא תהליך הגעלה ובעיקר צבירת הרבה קילוגרמים מיותרים שיגרמו לה בהמשך חייה לבכות שוב ושוב על מצבה). מלבד 2 אלה שכנראה לא בונות על המליון כולן שם בשבילו. ההבדל הוא הדרך להשיג אותו הוא מה אתה מוכן להקריב בעצמך ואליזה גבול וקוים אדומים תציב לעצמך.

meytula

New member
מה שכתבת על ענבר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כל מלה בסלע!מסכימה איתך לגמרי הדרך של קרן הכי גועלית לדעתי

דקל69

New member
נכון, היא עצמה התוודתה על זה ואף הוסיפה שכרגע

היא רוצה לעמוד בזכות עצמה. מותר לה לעשות תיקון ולבחור בדרך אחרת. את יכולה רק ללעוג לה על עברה ולא על מי שהיא היום ואיך שהיא מתנהלת. לעומת זאת אם אדע שקרן וליהיא היו חסידות עולם בעברן ומלאכיות לא ישנה את הדיעה שלי שהן בזויות, עלובות ובעיקר רעות. אני שופטת כרגע על פי התנהלותן בלבד, וההיפך - אם אורטל רוצה ומנסה לשנות את דרכה והיא מרגישה שטעתה אני לגמרי מפרגנת לזה ומעריכה אותה. בעבר היא התנהלה לפי דפוס מסויים שחשבה שנכון לה (ואולי בגלל נסיבות חייה והדברים שחשבה שחשובים לה בזמנו) והיום היא מתנהלת בדרך שהיא רוצה שתתגאה בה ותשלים אותה.

efrat800010

New member
אורטל ציינה שזה היה פעם והיא עברה

שינוי ולא רוצה לחיות חיים כאלה תראי את הת.ז שלה שוב ....

efrat800010

New member
כל הבנות הגיעו לאותה מטרה-הדרך היא הדבר

הכי חשוב שם ובמקרה של אורטל לא כל האמצעים מקדשים את המטרה(לעומת קרן וליהי)

meytula

New member
אני מתה על דניאלל

היא בן אדם טוב.נקודה! היא אומרת לקרן שצריך לתת לכל אחד היזדמנות שמור היא אדם של תאלכס והיא אוהבת את הגישה שלה וממליצה לקרן לא לקטול אותה

רגע רק רגע

Active member
ונניח...

שמור הייתה מגלה התעניינות באיתן, האם גם אז, לדעתך, דניאל הייתה אומרת את אותם הדברים? האם גם אז הייתה חושבת שצריך לתת לה הזדמנות?

אולי ואולי לא

במחשבה שניה, יש מצב שבסנריו שאתה הצעת, היא אולי הייתה מתרחקת קצת, מתוסכלת, עצובה.. וכו... אבל דניאל היא דניאל. בסופו של דבר גם פה,היא הייתה מכבדת לדעתי. כי לקרן גם אז היא לא עשתה כלום.. הן אולי לא היו ממש קרובות וזה טבעי, אבל לא עשתה כלום.

חני 57

New member
סוזי אבל כשאורטל התקרבה לאיתן

דניאל התנהגה מגעיל אפילו היא הודתה בזה,אפילו אורן אמר לאיתן שבחוץ דניאל לא תתן לו לדבר עם אף אחת אורן קלט את הקנאה האובססיבית של דניאל!!!

meytula

New member
גם כשקרן ואורטל העניינו באיתן דניאל לא ליכלכה

זאת פשוט לא הדרך שלה ולא האופי שלה

דניאל כן לכלכה על אורטל וקראה לה שטן ואף

הוסיפה כל אחת אחרת רק לא אורטל. אורטל היא נקודת התורפה של הבנות בוילה, בשל יופיה והתנהלותה.

meytula

New member
אני חושבת שלא קיים אדם בעולם שלא אומר שטן על

מישהו או מילה אחרת של כעס.אז די די לחפור .מזל שהיא אמרה פעם אחת ,אם אני אספור את הפעמים של האחרים אני אצטרך חודשיים

KEEK

Member
ולמרות הכל, הכל יחסי.

היא לא מלאכית מגן עדן ולא טלית שכולה תכלת היא בסה"כ בנאדם ואם כרגע הדבר הכי נורא שאפשר לומר עליה במשחק הזה, זה המיני חזית שהיתה לה מול אורטל, אז זה יאמר לזכותה כי האחרות הגיעו לרמות כאלה רפש שלא נראו הרבה זמן בטלויזיה (טוב לא כל כך הרבה זמן.. רק מאז פרידה הכט) כמו שאמרתי מקודם, לא כל כך הוגן לשפוט אותה מול האחרות כי מקומה בטוח במשחק ומצד שני, אין מה לעשות, כרגע היא הדבר הכי מתוק ונקי שיש בתוכנית הזאת (בעיקר יחסית לשאר הבנות)

דקל69

New member
מעבר לזה שההתנהלות שלה נקיה וישרה. היא

נופלת רק במצב אחד - ניכוס הזוגיות שלה עם איתן ללא הבנה שהפורמט בנוי על כך שהוא ינסה להתחבר גם עם אחרות למרות שבחר ורצה אותה. אומנם היא כבר הציעה לו שיפרשו, התעמתה איתו שהוא לא בובה ולא חייב להכנע לתכתיבי הפקה אך כל עוד היא בוחרת להשאר העימות שלה אמור להיות איתו ולא מול הבות עצמן שבעצם הגיעו למטרת התוכנית. וכן, היא מקסימה, כנה, חיובית, בעלת שמחת חיים ויכולת להרים עצמה שוב ושוב ממצבים כואבים ומשתדלת להיות הגיונית וישרה בקשר להכל. היא גם לא נכנסת למריבות, לכלוכים, ליהומים למיניהם. לא פוגעת ומשפילה באופן אישי ונמצאת רק במקום שטוב לה ונעים לה. לא חושבת שמה שמנחה אותה הוא מקומה הבטוח במשחק אלא יותר חוסר ההבנה לגבי שאר הבנות שמודעות שאיתן והיא בזוגיות בוילה וסגורים אחד על השני ועדדיין מנסים לשנות את המצב. לא רואה אותה מתלכלכת כמו קרן, לועגת או מבצעת מעשה כמו שענבר ביצעה עם איילת. היא לא נכנסת ללכלוכים ולרוע, גם אם אתי היא מסתדרת נפלא כי אתי לא מנסה ובעיקר לא גורמת לה להגרר למקומות רעים. ובקשר לאורטל, הבעיה שלה זה לא עם אורטל עצמה אלא לעובדה שאורטל הבטיחה לה נאמנות ויושר ואיתן סתר את זה כשהודיע לה שאורטל ניסתה להתקרב אליו שוב, במקום הזה היא שופטת ונרתעת מאורטל כחברה וכאדם לא מהימן כלפיה. ועדיין היא ביחסים טובים איתה ואף פתחה איתה את הנושא בפניה ולא לכלכה עליה ואף יותר מזה הגדילה שנתנה הזדמנות לאורטל מול אתי להצדיק ולטהר את עצמה ולא גרמה למצב שכל הבית ילכלך את אורטל וילעג לה מאחורי גבה. היתה בעיה, היא עמדה מולה ופתרה אותה. היא עדיין מאמינה לאיתן ולא מתקרבת מדי אך לא מנדה אותה או מנסה לגרום לאורטל רע. גם אני וכל אחד אחר היו פועלים ברתיעה אם היינו חושבים שמישהו משקר לנו, לא ישר איתנו ומנסה לחתור תחתינו תוך הצגת תמונה אחרת בפנינו.

efrat800010

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהרכושניות והאובססיביות לאיתן הורסת לה

חני 57

New member
נכון צופה כולן מקנאות באורטל ב

בשל יופיה דניאל וקרן ממש פוחדות הן יודעות שהגברים נמשכים לאורטל כל הזמן הן אומרות איזה יפה היא ושהיא כוסית על!

למעלה