שרשור צהריים
ואחריהם

goodpink

New member
לא. עובדה מה דניאל עושה עם ונינה

דניאל אומרת את הדברים האלה כל עוד לא משחקים עם הצעצוע שלה ומה שהיא חושבת שמגיע לה ושלה. כזו גישה של מגיע לי יש לה כמו שהראתה אתמול את שיא הגועל במשימה של הבנות החדשות . מה זאת אומרת חוסר פירגון של ההפקה ומגיע לה? זו תוכנית ריאלטי אף אחד לא חייב לך כלום מעבר לחוזה שלך. מתנהגת כמו תינוקת מפונקת שלקחו לה את הצעצוע או לא נתנו לה. בנוגע לונינה היא מרגישה מאויימת היא לא מנסה להכיר את ונינה לא נותנת הזדמנות לונינה אומרת לענבר לונינה בעניין של איתן (למרות שלפי הפרומו נראה שהיא בעניין של גב על עף שיש לה כימיה עם איתן ואין לה עם גב) ואמרה לאיתן שונינה עושה לה פרצופים לא מאמינה לה ובמידה וזה נכון לה היא צריכה לספר את זה לאיתן היא מנסה להציג את עצמה כבוגרת ויכולה להתמודד עם הבנות למה יש לה צורך להגיד דבר כזה לאיתן. מריגשה מאוייימת. היא מרגישה בנוח רק עם בנות שלא מאיימות עליה בנוגע לאיתן

meytula

New member
אוייש

אני רוצה לראות את כל הגיבורים הגדולים פה שמשהי תנסה להתחיל עם הבן או בת זוג שלהם מול עינהם.אף אחד פה לא ישאר אדיש אז די לדבר דברים חסרי הגיון.בנתיים למרות הכל ולרות כל מה שהיא עברה עם קרן אורטל ואיילת שהיו דלוקות על התחת של איתן דניאל לא ליכלכה ולא פגעה.אז חלאס

goodpink

New member
היא ליכלכה על ונינה לאיתן הכי גרוע שיכול

להיות. ועם איתן הבן זוג המוצהר שלה שיצאו בהצהרות לכל הצופים ויגידו את זה בגלוי כך שנדע שאיתן לא במשחק אין טעם שהוא יצא לדייטים אין טעם שיתתפף במשימות וכו. העובדה היא שהיא מציגה עצמה כחזקה יכולה להתמודד עם הבנות אבל מה עשתה עם וננינה שהיא מרגישה מאויימת ממנה כי ונינה יותר בוגרת ממנה נראית טוב ולאיתן יש כימיה איתה ואיתן כן מגלה התעניינות... מה היא עשתה הלכה וליכלכה עליה עם איתן בחורה חדשה...זה גועל כל מי שמאיימת עליה לגבי איתן היא מתנהגת בגועל אליהם ומרכלת עליהם ונינה לא הבחורה הראשונה שהיא לככלכה עליה היא לכלכה גם על ענת אורטל ואיילת אז מספיק להיתמם. וכל זאת ללא שהיא יודעת מה ונינה מרגישה לפי הפרומו ונינה בכלל בעניין של גב אבל היא מרגישה ורואה את הכימיה של ונינה ואיתן ומריגשה שאיתן אולי מתעניין ויכול להיות אופציה במצב מסויים ולכן מלכלכת

meytula

New member
אויש

אין לי כח להגיב על עיוותוי מציאות הכי מוגזמים שאנשים יכולים לכתוב סחטיין על הדמיון..

KEEK

Member
יש משהו במה שאתה אומר..

אני מת על דניאל וההתנהלות שלה אבל היא נמצאת במקום כל כך נוח כרגע אז לא הוגן לשפוט את ההתנהגות שלה. אין לי ספק שאם המירוץ על איתן היה פתוח ומור היתה מצטרפת, היא לא היתה אומרת את אותם דברים. כבר אי אפשר להשוות בין ההתנהגות של דניאל לבין שאר הבנות, כי זה לא פייר. המקום זה דניאל כבר בטוח, איתן כבר הצהיר שהוא בטוח במקום שלו לצידה וזה done deal. האחרות עדיין נלחמות על מקום במשחק ולגיטימי שיצא מהן צד יותר מכוער..

meytula

New member
איממא יש לכם זיכרון ממש קצר

שכחתם את המשבר של דניאל כשאיתן היה בדייט עם קרן ועם אורטל ושהוא התנשק איתן ושכחתם שהיא הרבה זמן הייתה במקום הכי לא נח ויפה ועדיין עדיין לא התנהגה בצורה מכוערת ,לא ליכלכה,לא פגעה באף אחת. רק לפני שבוע איתן וקרן נפרדו,בנתיים לאף אחד לא היה נח

KEEK

Member
אני מדבר ספציפית עכשיו על השיחה עם קרן

שהחמאת לה עליה לדעתי אין מה להחמיא כי זה לא חוכמה להיות במקום שהיא נמצאת ולדבר כך כך יפה אין לי ספק שאם היא היתה במקום קרן, הדיבור למור היה קצת שונה. וכן אני זוכר היטב את ההתנהלות הכללית של דניאל במשחק. היא אישיות נהדרת שכיף לראות, וללא ספק הכי פחות התלכלכה בבית. היא גם הפייבוריטית שלי באופן אישי, ובגדול אני מאוד מחבב אותה ונהנה לצפות בה. אבל אני גם זוכר את הפה שפתחה על אורטל, שאורטל התחילה בקשר עם איתן, וגם זוכר את האובססיה של לאיתן בימים הראשונים שהתחיל הקשר בינהם כולנו פה דיברנו על זה ועל כמה שהיא חונקת למזלה, היא "ניצחה" את המשחק מוקדם מהצפוי ועכשיו הכל עובר לידה, היא לא צריכה לחשוב ולתכנן יותר מידי. אי אפשר לדעת איזו דניאל היתה יוצאת אם הקשרים של איתן היו נמשכים עוד קצת זמן.. לא חוכמה גדולה להיות במקום בטוח, לזכות ברווק, להרוויח מקום בטוח בגמר, ואז להתנהג יפה לכל הבנות ולהיות כזאת open minded לכל הבנות.. ועם כל זה אני עדיין חושב שדניאל הכי הבחורה הכי הכי
בבית

meytula

New member
עדיין,גם כשהיא לא הייתה במקום נח היא הייתה

אחלה. נכון שהיו לה ירידות,אבל למי אין?.במיטוחד כשיש רגשות .אבל תאכלס להשוות אותם לאיכס שיש בבית הזה היא פשוט יוצאת מלאכית
חוץ מזה אני לגמרי איתך.אין עליה

efrat800010

New member
אם מור(או כל אחת אחרת) היתה מגלה התעניינות ב

באיתן הייתם רואים את דניאל ממצב של
למצב של

נייס נייס נייס

חבל שלא היית פה בלילה, היית צריכה לשמוע את כל השיחה הארוכה של דניאל וענבר, ואח"כ שקרן הצטרפה אליהן.

מאוד מעניינת.

אני מאוד ממליצה לך לקרוא את שרשור ציפורי לילה מאתמול. יש שם עדכונים חיים, אני פשוט לא רוצה לספר לך פה על רגל אחת.

meytula

New member
שטות גמורה וההוכחה הכי גדולה שהיא לא כזאת

זה איילת. זה לא קשור בכלל לאיתן,זה האופי שלה פשוט

sunflower11

New member
היא כל הזמן חשדה באיילת ורצתה להעמיד אותה

להדחה, ורק כשאיילת אמרה לה שהיא לא רוצה יותר את איתן, שהיא מבינה שהוא לא רוצה אותה, אז דניאל שינתה את דעתה ולא העמידה אותה להדחה.

meytula

New member
ממש לא נכון.איזה עיוות של המציאות עכשיו עשית

דניאל רצתה להדיח את איילתצ כי לא התחברה,כי איילת שמה עליה פס ונדבקה לתחת של קרן ועשתה על דניאל סוג של חרם.

sunflower11

New member
כן, נזכרתי. דניאל נטרה לה טינה על זה שהיא

הצביעה שקרן תהיה בסוויטה עם איתן. בכול מקרה, לא משנה למה היא רצתה להעמיד אותה, העניין הוא שהיא שינתה את דעתה כשאיילת שוחחה איתה ודניאל הבינה ממנה שהיא כבר לא איום עליה בכל מה שקשור לאיתן.

למעלה