שרשור ציפורי
לילה טוב

דקל69

New member
כל הרע והעוול שהיא גרמה חוזר אליה בחזרה.

ברור שישנן בנות נוספות שעשו רע אך טרחו להסתיר את זה, אבל היא גם רעה וגם טיפשה וסה"כ מקבלת בחזרה גמול על כל מעשיה. ) רק אותי מבחיל לראות שקרן כמעט אונסת את גב והוא לא מגיב אליה? היא חונקת אותו בנשיקות והבחור כמו פסל לא מגיב, לא יודעת מה היא יותר מושפלת או דוה. אפילו הנשיקה הסתמית של אורן ואורטל נראית יותר סקסית ומרגשת מכיווצי השפתיים שהוא נענה לה בתגובה לנשיקה שלה. שעה היא נתקעה לו במיטה בתקוה שיזוז שם משהו, כולל לטיפות בפניו והצמדות פיסית.

adiyon2

New member
כתבתי על זה למעלה

זה ממש מביך לצפות. היא כל כך פאתטית

שרי48

Well-known member
ואתמול שוב פונתה לבית חולים לכמה שעות וחזרה

רק בערב. היום כשהיא השתוללה על כולם יוני ניסה להרגיע אותה ולשכנע אותה לא לעזוב ואמר לה תשכחי את היום ותחשבי רק על אתמול. תזכרי מה היה אתמול. הוא חזר על זה שוב ושוב. אתי, בכל יציאה שלה, גם כן נחשפת למה שקורה בחוץ ומקבלת פידבקים (חיוביים ושליליים) על התוכנית. הם מקבלים המון מסרים מבחוץ: בן בפגישה עם אחיו, הבנות שניפגשו עם האמהות, גב והדייט עם החבר. והיום - נועה. אבל כלום לא יעזור למי שלא רוצה לעזור לעצמו ולהישתנות, אתי תשאר לעולם אתי וקרן תישאר לעולם קרן,. גם כשהן מתצאנה החוצה - לא ניראה לי שהן תילמדנה משהו על עצמן, כי הן קורצו מהחומר שאף פעם לא אשם, אף פעם לא טועה. שיהיה להן לבריאות.

דקל69

New member
תציצי בשרשורים קודמים (מעט למטה במדרגות)

בקצרה - היתה משימת חסינות בוילה שבו תושבי הוילה נאלצו לענות על שאלות פוגעניות בנוגע לשאר כגון מי הכי רכלנית וסכסנית - אתי זכתה בשתיהן. מכאן היא התפרצה בטענה שאנשים צבועים איתה ובחורות שוכבות את דרכן לגמר, היתה לה התפרצות על איתן ובקשה שידיח אותה אם לדעתו לא מגיע לה להגיע לגמר. כנראה שהיה סוג של התפוצצות גם עם השאר ולאחר מכן היא קיבלה שיחה עם ,איריס (ההפקה) שבה היא נרגעה ומאז היא בסוג של רגיעה.

KEEK

Member
קרן וגב שוכבים ביחד במיטה מחובקים

היא נוגעת בו מנשקת לו את החזה, הכתפיים, הלחי.. מה לא הוא לא זורם.. אבל דיי נרתע ממשיך לישון ולא מתייחס אליה והיא כולה בליטופים ונשיקות...

ela501

New member
לא הראו מה היה לפני שהוא היה מנומנם

נראה לי שכן היה משהו הוא גם היה ער היום מ6 בבוקר הוא מחוק

KEEK

Member
לא ראיתי אותם מתנשקים

אבל ראיתי רק חלק בחלק הזה היא ניסתה בכל הכוח לקבל ממנו איזה מגע נגעה בו ונישקה את גופו בלי סוף הוא לא התייחס אליה בכלל אני חייב לציין שרוב הגברים בסיטואציה כזאת היו זורמים היא ממש מתמסרת אליו אני מתחיל לחשוב שלא רק שהוא לא רוצה אותו, הוא גם נגעל ממנה פיזית. אחרת לא ברור לי איך הוא מצליח להתעלם מכל המגע והליטופים שלה..

KEEK

Member
לא אתפלא

מצד שני, קרן זה הדבר הכי דומה לגבר שיש בוילה..

izmeral1

New member
משפט לך פונפון. יש מצב=

אבל הוא גם וגם. לכי על זה בגדול. מכירה את זה? הכוונה דו-מיני. ואני זוכרת מה שמעתי. עליו ביום שהוא נכנס לבית רק לביקור עם השחקן וקובי פרץ הזמר. היו מילים . וגם טל ברמו זרק משפט. לגבי גב. . למי שיש את ההקלטה של הביקור או המשדר לפני שהם נכנסו. יש קטע על גב ועל העדיפות המניות שלו." לא פריטו בדברים משפט קצר. וגם בשיחות שלו. היה משהו. אבל הוא כן אוהב נשים. וזה הקטע.? לילה טוב. באמת ההפקה שומרת על קרן לא מראים אותה ואיך היא מרגישה.לגבי הקטע שלה טחרי היציאה מהחדר נכנסה לאמבטיה וזהו. מראים את אתי. טמטום.

izmeral1

New member
A KEEK I DONT KIKE WHAT U WRIT TBOUT ME?

לא סתם אבל לא כותבים בכוטרת תגובה וגם וזה במרכאות כפולות או.....מ.... זה נראה נשמע? מכוון אלי. לתוך הנעיין הבנתי שאלה המילים שאמרה נופר מור על ליהיא גרינר. ואתה כאן שיודיע איך זה להביא תגובה טובה או חריפה? """""""""""""""" לא תמיד עוזרים לאמת הדברים? לא נורא אני סוחלת. להבא לא צריך כך. על קרן היא לא אישה במובן המילה. נכון בוגרת של האונברסיטה הזולה לבחורות.. איל לתת לגבר להלעל בהם גם וזה למטרה של המשחק . כסף ובצע כאן יש לנו. לגבי שאלתך אם היו נשיקות לפני. היה יותר. הגבר נוחר. לא הבנתה. מה זה אומר שעה לפני הכול היה בסדר" במיטה . ואחרי הוא נרדם לו וכלא היה הדבר. הבנתה איך הולך כאן בן הגבר הזה לבחורה הזו. הקושי
עשה את שלו.... ולא מבינה אותו. הוא לא מאוהב.ולא קיליק ולא פיק ולא פינק. ניק.שכזה מגעיל כול הסיפור שהוא נמשך כאן. אני מקווה שההפקה תלך לעזזל. למה כי עלינו לא עובדים. רק זוג אחד שם יש. דני ואיתן. לילה טוב לך

KEEK

Member
חחחחחחחחחח

לא חושב שמישהו חשב שזה היה מופנה אליך
זה לא יקרה שנית
לילה טוב גם לך

adiyon2

New member
לא מתנשקים

היא נישקה אותו, והוא זז כמה פעמים ואמר שלא נוח לו. בסוף שלח אותה לישון. אחרי שקמה, הוא זז לצד ששכבה בו, והיא נישקה אותו ואמרה לו לילה טוב ויצאה.

פונפון32

New member
את זה ראיתי. חשבתי שהיה משהו לפני, עכשיו

ברור לי שלא. איזו השפלה, נורא לצפות בזה

דקל69

New member
הוא מכבה אותה. זה כנראה בדיוק סוג הגברים שקרן

נמשכת אליהם משום מה, משפיל אותה, לועג לה, מנסה לחנך אותה ובעיקר מסתיר אותה. אפילו עם איתן (למרות ששכבה אותו בנסיון להשיג אותו) היא לא הגיעה לרמה כזאת של השפלה, ועם כמה שאיתן יצא מניאק איתה הוא לא נהג בה בשפלות כזאת, הסיטואציה היתה לא נעימה לו בגלל שהוא רצה את דניאל אבל לא היה מספיק גבר להגיד לה את זה אלא העדיף להתעלם מימנה אבל לפחות לא המשיך לשחק איתה ולהתעלל בה כמו גב. היא כולה אומרת לו קח אותי כבר, אפילו שיתן לה סימן או מגע קטן והוא דוחה אותה בדרך הכי כואבת ומשפילה - חוסר התייחסות ותגובה מצידו. לפעמים אפילו דחיה או סירוב פחות משפיל מזה.

דקל69

New member
היא מאמינה או רוצה לקוות שלבסוף הוא ירצה

אותה וימשך אליה, אחרת אין סיבה אחרת להתעקשות לחיזורים שלה. זה לא רק ענין המגע אלא כל היחס שלו אליה - ,אני אחנך אותך" אלמד אותך, אשנה אותך וכדומה ועוד עקיצות והשפלות ששולח לעברה. היא באמת חושבת שהוא רוצה אותה לאחר ,שתתוקן" על ידו ותהיה לו לאישה מושלמת.

למעלה