בעידודו של אורן...
D didush100 New member 25/8/11 #101 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifלגמרי והכי דכאון שאני בכלל רואה את זה
N noaxxx New member 25/8/11 #95 בתכלס אני מסכימה איתך../images/Emo13.gif וקראתי את ההסבר שלך אתמול לגבי קרן ורציתי לומר לך רק דבר אחד, איך את לא רואה את כל המניפולציות שלה והרוע, לא ברור לי.
בתכלס אני מסכימה איתך../images/Emo13.gif וקראתי את ההסבר שלך אתמול לגבי קרן ורציתי לומר לך רק דבר אחד, איך את לא רואה את כל המניפולציות שלה והרוע, לא ברור לי.
פ פונפון32 New member 25/8/11 #137 אחרות יותר גרועות ממנה. אתי שטן לעומתה. חוץ מזה, זה עניין של טעם... אני מעדיפה אותה על ליהיא המשעממת, על ענבר החופרת והמעצבנת, על דניאל הצפונבונית המשתרמטת, על אורטל המטומטמת ועל אתי הגורילה.
אחרות יותר גרועות ממנה. אתי שטן לעומתה. חוץ מזה, זה עניין של טעם... אני מעדיפה אותה על ליהיא המשעממת, על ענבר החופרת והמעצבנת, על דניאל הצפונבונית המשתרמטת, על אורטל המטומטמת ועל אתי הגורילה.
פ פונפון32 New member 25/8/11 #177 דניאל לא פחות כלבה, ומרגע שנכנסה לא הפסיקה להמרח על איתן. חוץ מזה אני יודעת מי זו אמא שלה, והתפוח לא נפל רחוק מהעץ.
דניאל לא פחות כלבה, ומרגע שנכנסה לא הפסיקה להמרח על איתן. חוץ מזה אני יודעת מי זו אמא שלה, והתפוח לא נפל רחוק מהעץ.
A adiyon2 New member 25/8/11 #197 לא הבנתי מה זה קשור? מה הקשר בינה לבין ההורים שלה? ואת יודעת איך אמא של קרן?! ההערה בנוגע להורים מיותרת
לא הבנתי מה זה קשור? מה הקשר בינה לבין ההורים שלה? ואת יודעת איך אמא של קרן?! ההערה בנוגע להורים מיותרת
N noaxxx New member 25/8/11 #180 אני אסכם בזה שהאמת היא בעיני המתבונן ובאמת שעל טעם ועל ריח ... וכל שאר הקלישאות... העיקר שנצליח איכשהו להנות מהתכנית הזו
אני אסכם בזה שהאמת היא בעיני המתבונן ובאמת שעל טעם ועל ריח ... וכל שאר הקלישאות... העיקר שנצליח איכשהו להנות מהתכנית הזו
G goodpink New member 25/8/11 #140 באופן כללי הוא בחור טוב רק לא מתאים לכל בחורה יש לו בעיה להביע רגש לאישה...אבל בתוכו הוא בחור טוב הוא גם נראה יחסית בסדר ומתלבש טוב אבל זה ענין של טעם הוא לא יתאים לכל בחורה ולכל יתאגר כל בחורה מבחינת אופי
באופן כללי הוא בחור טוב רק לא מתאים לכל בחורה יש לו בעיה להביע רגש לאישה...אבל בתוכו הוא בחור טוב הוא גם נראה יחסית בסדר ומתלבש טוב אבל זה ענין של טעם הוא לא יתאים לכל בחורה ולכל יתאגר כל בחורה מבחינת אופי
D didush100 New member 25/8/11 #25 זוועה אי אפשר כבר לשמוע אותה רק המחשבה לשמוע אותה עוד חודש וחצי מבהילה ביותר
ס סיטואציה הזויה New member 25/8/11 #48 ענבר- סתמי! ,והנה הצלצול הגואל בן מחזיר לליהי אס אמ אס קצת שקט מהחפירה שיט ,היא חזרה לחפוררררר.....דיייייייייי!
ענבר- סתמי! ,והנה הצלצול הגואל בן מחזיר לליהי אס אמ אס קצת שקט מהחפירה שיט ,היא חזרה לחפוררררר.....דיייייייייי!