אחותי התגעגעתי איפה נעלמת?
E ela501 New member 25/8/11 #57 תאמת היום היה משעמם אש, הבנות החדשות סתם מעצבנות אותי בדיוק כמו שמכניסים לאח,סתם מושכים עוד זמן. אפילו אתי איכזבה אותי שלא נכנסה באף אחת
תאמת היום היה משעמם אש, הבנות החדשות סתם מעצבנות אותי בדיוק כמו שמכניסים לאח,סתם מושכים עוד זמן. אפילו אתי איכזבה אותי שלא נכנסה באף אחת
D didush100 New member 25/8/11 #83 כן האמת שהן לא משהו בכלל אבל עוד יהיה איתן בלגאן כי הן לא פראייריות.
ע עינת 1 New member 25/8/11 #28 ענבר חושבת שהקהל אוהב אותה כעת היא מתחננת ללבן כדי להישאר בתכנית. על איזה תהליך היא מדברת?
D didush100 New member 25/8/11 #45 כנראה שמישהו אוהב אותה כי היא נשארת באמת שלא ברור לי מי מסמס לה משהו מוזר ביותר. לגבי התהליך שלה שתקח פסיכולוג ותעזוב אותנו בשקט כבר.
כנראה שמישהו אוהב אותה כי היא נשארת באמת שלא ברור לי מי מסמס לה משהו מוזר ביותר. לגבי התהליך שלה שתקח פסיכולוג ותעזוב אותנו בשקט כבר.
פ פונפון32 New member 25/8/11 #73 היא לא רוצה לשלם לפסיכולוג. פה יש לה טיפול חינם. מה הפלא שהיא מתלוננת שלא קוראים לה לשיחות... כל כך מאוסה ובלתי נסבלת.. אני כל כך רוצה שהיא תעוף ביום שלישי הבא..
היא לא רוצה לשלם לפסיכולוג. פה יש לה טיפול חינם. מה הפלא שהיא מתלוננת שלא קוראים לה לשיחות... כל כך מאוסה ובלתי נסבלת.. אני כל כך רוצה שהיא תעוף ביום שלישי הבא..
N noaxxx New member 25/8/11 #30 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תקח אויר, עוד מעט הדרן../images/Emo8.gif
N noaxxx New member 25/8/11 #38 ../images/Emo6.gif הבאתי לך את הדלי../images/Emo64.gif שלא תצטרך לרוץ
ר רגע רק רגע Active member 25/8/11 #46 ../images/Emo6.gif הבאת אותו בול ב.....<סליחה, זה עלה לי> זמן....
ד דקל69 New member 25/8/11 #40 לגמרי סתמי, ויפה שעה אחת קודם. ועכשיו היא אומרת שלא הגיעה למצוא קשר אלא למה??? ושוב פעם איילת, די כבר להזכיר אותה, היא עסוקה באיילת יותר כשהיא איננה מאשר שהיתה.
לגמרי סתמי, ויפה שעה אחת קודם. ועכשיו היא אומרת שלא הגיעה למצוא קשר אלא למה??? ושוב פעם איילת, די כבר להזכיר אותה, היא עסוקה באיילת יותר כשהיא איננה מאשר שהיתה.