שרשור
דמדומים

Klayhamn

New member
../images/Emo90.gif שרשור ../images/Emo216.gif דמדומים ../images/Emo89.gif

merilue

Well-known member
תגובה שנרשמת בפעם השנייה כי היא חובה עדכון

בן מודיע לליהי אם היא לא תועמד להדחה שבוע הבא,אז הם ידעו שסצנת המקלחת צלחה ---ואז מוסיף הגולם ואומר שאם תהיה מועמדת,הכל פתוח וליהי מוסיפה ואומרת ננסה דברים אחרים,אזיקים???????????? לא יאומן,הם קורצו מאותו חומר מניפולטיבי ושחקני,שקרני ודוחה-מסתבר שלבן לא מזיז בכלל אם ליהי לא בעיניין שלו כל עוד תצתרף ל"רעיונות" המגניבים שלו להעלות את הרייטינג,ולדאוג שהקהל ישאיר את ליהי ולו יהיה סקס בבית בעעעע ממש מבחיל,שני סוטים אלה

דקל69

New member
כתבתי על זה בשרשור הקודם והעתקתי לפה

זה היה כזה דוחה. מסתבר שבן בכלל לא מוטרד מהעובדה שבחורה מעניקה לו שרותי מין בשביל להשאר בוילה, זה מקובל עליו ודי רצוי לו הענין. זה נשמע כמו תכנון של שניהם בשביל לגרום לליהיא להתחזק ובכדי לייצר עניין סלבי כשיצאו. שני דוחים, מגעילים. שמישהו יספר לו שהוא מגעיל אותה וכנראה גבר לא נעים למגע.

adiyon2

New member
אולי לא תעמוד השבוע להדחה

אבל תעמוד שבוע אחרי זה. כרגע יש מספיק חדשות להדיח, גם הן יגמרו.

didush100

New member
שטוית במיץ!!! שמעתי את כל השיחה

זה נאמר בציניות ובהומור ושניהם צחקו על ואחד על השניה. צאו מהסרט שלכם!!!

sunflower11

New member
אז מסתבר שבן לא כזה מטומטם ושיש כאן

אסטרטגיה משותפת. כמו גב וקרן

דקל69

New member
מעתיקה את ההודעה מהשרשור הקודם:

שמעתם את שיחת האסטרטגיה בין בין וליהיא? הם מדברים על המועמדות להדחה, בן אומר לה שאם השבוע היא לא מועמדת להדחה זה בגלל המקלחת וליהיא הוסיפה שאם היא כן מועמדת כנראה היא צריכה לעשות דברים אחרים בוילה. פתאום כל זה נשמע מתוכנן ביניהם. הוא גם אמר לה שהם יראו הכל בחוץ וידברו על זה בחוץ. כאילו יש הסכמה ביניהם שהם יתחברו בשביל לשדרג את מעמדה של ליהיא בוילה ובן כנראה בשביל להעיף את האגו שלו לשמיים. היתה שיחה ממש מוזרה, ועוד יותר מוזר שהם מדברים על ההדחות כבר ביום חמישי. נראה לי שהדבר מציק לבן בגלל שהוא חושב שהזוגיות עם ליהיא משדרגת אותו אך ברגע שליהיא מועמדת להדחה זה גם מוריד מערכו אוטומטית. וסליחה בוף אם בטעות אני ראשונה, לא בא לי שתעשו עליי ליהום, לא רוצה להיות בדאונט בגלל זה.

merilue

Well-known member
כן כן כן גם אני שמעתי!!!!

מה יהיה ??מה אפשר לעשות כדי להעיף משם את החוגלה הזאת??העינוי סיני לא נגמר!!!!!!

דקל69

New member
נשבעת לכם. הם עמדו במטבח והמצלמה צילמה

את היושבים בחוץ. לפתע פתאום המצלמה קפצה עליהם וחשבתי שזאת סתם שיחה שגרתית ומסתבר שהם חשבו ודיברו על ההדחה הקרובה. בן הביע חשש ופליאה שאם לאחר קטע האמבטיה ליהיא תועמד להדחה (כנראה שיצרו את הסצנה בשביל הקהל או בשביל התוכנית) ואמר שהשבוע היא בטוח לא תועמד בעקבות ההתפתחות החדשה ביניהם (או משהו כזה) וליהיא ציינה שגם אם זה לא יעזור לה להמנע מהדחה כנראה הגיע הזמן שתעשה ותנסה דברים אחרים בשביל להגיע לקהל ולא לעמוד להדחה. אח"כ בן אמר שהם כבר ידברו בחוץ על הכל (כנראה שניהם מודעים שכרגע הם בזוג בשביל לשדרג את המעמד של שניהם ולהתבלט ובחוץ בן עוד מפנטז שליהיא בכל זאת התאהבה ותשאר איתו), וליהיא אמרה כן יהיה לנו הרבה זמן לדבר בחוץ כרגע נתרכז בדברים פה ונראה למה זה יגרום. כל השיחות שלהם ברובם הם סביב ההדחות ומסתבר שבן מאוד רוצה להתפרסם וכנראה שהבין שהוא לא הרווק הוא מחפש כותרות ודרך להתבלט בצורה אחרת ע"י חבירה לליהיא השווה. זאת היתה שיחה דוחה שבה בן הביע הסכמה לניצול בשביל לשדרג את מעמדו. שיחה קצרה של 3-4 דקות אך מימנה הכל הובן שבן מודע לכך שהוא וליהיא כנראה יותר חזקים כזוג. בן הפטאת רוצה להיות סלאב וונאבי ואולי להתפרסם בזכות שיריו, הקשר עם ליהיא רק מחזק לו את האגו והבטחון - עכשיו אני מבינה למה לא הפנים את דבריו של אחיו ופעל כנגדם. הם בפרוש הזכירו את סמנת המקלחת והיו מודעים לכך ששידרו אותה.

KEEK

Member
דקל, את חושבת שיש סיכוי שבעצם לא קרה

כלום במקלחת? נתנו לכולם לחשוב כאילו קורה שם משהו? והסיפור הזה הזוי.. הזוי ודוחה 2 עלובים !

דקל69

New member
לא הבנת אותי, כן קרה ועוד איך והם מודעים

לכך שהמצלמה תפסה את זה והם תקוה ששידרו לכולם את הזוגיות המופלאה "והאמיתי" בכדי שזה יגרום לליהיא לא לעמוד להדחה. בעצם השיחה הזאת היתה הודאה שהם יעשו הכל בשביל לתפוס מעמד והכרה בקרב הקהל. הם אף רמזו שירחיקו לכת יותר מכך באם הטריק הזה לא יתפוס אצל הקהל וחלילה ליהיא תהיה מועמדת להדחה. ההכרה בעצמם מיוצגרת רק ע"י הצבעת הקהל, בן משדרג ותופס את מעמדו רק לפי כמות ההצבעה לליהיא כי הוא הרי לא מועמדת להדחה. באם בחורה חדשה תחוסם ע"י הקהל על חשבון ליהיא הם יתרסקו מזה. זאת היתה שיחה שברור בה היה שלבן לא מעניין אם ליהיא רוצה אותו באמת או לא העיקר שהם יתפסו אצל הקהל הכרה ואהבה. בפורום הזה לא מקליטים כלום (בניגוד אצל האח) אם היית רואה את השיחה והוייבים שנבעו מימנה היית נדחה, זה היה עלוב, קטן, והכי גרוע שהם היו בטוחים שהם אלופים ביצירת המהלך הזה. טיפת כבוד, מוסר ויושר אין בהם.

KEEK

Member
תודה על העידכון, דקל

אכן נשמע עלוב ומזעזע מקווה שמישהו הקליט את זה

adiyon2

New member
בטח הם פגשו כל כך הרבה אורחים מבחוץ

בטח שמישהו יגיד משהו על זה כי זה מזעזע.

פונפון32

New member
השירים שלו שווים לתחת, והוא מנגן חרא. שימשיך

לפנטז. אגב אני לא חושבת בכלל שליהי כוסית - היא סתם מקל גמלוני עם לסת של סוס. אני לא רואה בה שום יופי ושום קסם. על קרן אפשר להגיד שהיא כוסית. אבל על ליהי??

למעלה