שרשור
דמדומים

merilue

Well-known member
דקל,לא שמעת על האזיקים?רק אני שמעתי?

כשדיברו על מה יעשו,ואם המקלחת מספיקה,ליהי שאלה "אזיקים?"אבל זה שטויות חוץ מזה,מסכימה עם כל מה שרשמת,זוג לא בריא בהחלט טוב נראה לי מיצינו את עיניין ליהי ובן והאסטרטגיות-רק חשוב להעעלות סרטון ולתת לקהל בבית ופה לשפוט
לילה טוב ,דקל

אכן סצנה מזעזעת, בן, ליהי, קרן, איתן, דניאל ו

אתי יחטפו סטירת לחי, שתגרום להם לברוח לסיביר למשך שנה. איזה בושות הם עשו לעצמם וכל זה בשביל פרסום או מליון בתכנית עלובה. איכס, ניצול מרות מצידם של הבנים, פתיחת רגליים (סליחה על הביטוי) מצידן של הבנות , התבזות, רכלנות קיצונית ועוד. בן המנצל והמנוצל הפך ללעג, הוא יכול לחלום על קריירה ציבורית/פוליטית או על קריירת שירה. ליהיא וקרן בזיון. איתן צנון מגודל חסר אישיות. דניאל דרמטית עד בחילה. ואתי בדיחה מהלכת, מקרה חמור וחסר תקנה.

merilue

Well-known member
לצערי הרב רצינית עד מאוד,לא ראיתי כמה שעות

עסקתי בדברים חיוביים,פתחתי את השדור וזה הגיע-סצנה מהגיהנום-שניהם מתחבקים,וליהי עם הצחוק הדפוק שלה איהיאיהי כמו זוג תחמנים,חיוכי זימה וזדון-שניהם מכירים בזה שכל דבר שיעשו יכנס לשידור ליהי עלתה מדרגה מבחינתי,לזה לא ציפיתי-היא דוחה אותי אבל בייחוד בשל היותה חסרת עמוד שידרה,היום-היום שיניתי דעתי,ליהי יודעת ומודעת לכל דבר שהיא עושה,היא רעה ומניפולטיבית כמו השאר שם בבית לא מעניין אותה הקהל בחוץ,ליהי שם פס על כל המסמסים-היא תהיה בבית על אפינו וחמתנו

פונפון32

New member
אני לא מבינה דבר אחד - היא הרי יודעת שלא

יתנו לה את המיליון, כי היא מועמדת להדחה כל פעם והקהל לא אוהב אותה, אז מה הקטע? מי יזכור אותה ואת הקוף אחרי שהתוכנית תגמר?

קשקשה9

New member
לא ראית איך כשהחברים של איתן יצאו

היא קפצה על בן שיספר לה מה הם אמרו? הבחורה צמאת פירסום באופן פאטתי

merilue

Well-known member
../images/Emo45.gifבדיוק!!!היום לצערי הרב

בקרב הצעירים,הסם הממכר שלהם הוא --פ ר ס ו ם ,לאור זה יצאו כ"כ הרבה תכניות ריאליטי ב4,5 שנים אחרונות הבוסים הגדולים הבינו איך אפשר להתעשר מהר והמון--צעירים חסרי מודעות עצמית קיימים יותר מתמיד,ורוצים לאכול,לישון,לנשום פרסום וכותרות--אפילו יותר מכסף את ליהי לא מעניין המיליון כמו העובדה שהיא בטלויזיה

קשקשה9

New member
היא גם נדבקה אליהם מרגע שנכנסו כאילו

שהם חברי ילדות שלה העיקר להראות שהיא בחברת "סלבס" בעיני היא מסכנה ועלובה

KEEK

Member
היא מקווה להגיע לפחות לגמר

ואז להתפרסם בזכות זה שהגיעה רחוק כמו באח הגדול שכל הפיינליסטים "מבוקשים" בסיום התוכנית. היא יודעת שהיא לא תזכה במיליון, אבל חושבת תזכה בתהילה. אבל כבר אמרנו מוקדם יותר הערב שהיא לא בדיוק חכמה..

KEEK

Member
שמעתי שבתל ברוך על הברזלים התפנתה משרה

לאור הביצועים שלה בתוכנית רק שם יקחו אותה

דקל69

New member
התגובה אולי מכוערת אבל מאוד נכונה, העובדה

הפשוטה היא שליהיא פתחה רגליים בשביל לקבל את חסותו של בן ולהיות מחוסנת מפני ההדחות בעקבותצ זה שהיא מועמדת בקביעות. אחרי שהתבטאה שהיא נגעלת מימנו, שהיא לא מסוגלת לראות אותו, שחסר לה אש, שהוא לא הסגנון שלה רגע לפני רשימת המועמדים להדחה היא גילתה שהיא מאוהבת בו ומהודאה שהיא מתביישת שיצפו בה מתנשקת ונפתחת אינטימית בשידור היא ביצעה סקס בשביל שישודר מול כל המדינה ויביא לה קולות. מה ההבדל בינה לבין אחת שעומדת בצומת? אחת גובה את התשלום במזומן וליהיא ע"י השארות בוילה. ליהיא מציגה את עצמה כזולה ומעניקה חסדים עבור תמורה אף אחד לא מציג אותה כך מלבד היא עצמה. לא אורטל, לא ענבר, לא ענת ולא אף אחת אחרת עשתה זאת בתוכנית. שליהיא תשמור על עצמה וכבודה ואז לא יכנו אותה כך. מכנים אותה כפי שהיא מתנהגת בדיוק.

דקל69

New member
ואת תמשיכי לשמוע, את רואה את הזוגיות

כאמינה וכיחסים בריאים ואמיתיים ואני רואה כנחמה וניצול הדדי שמלווה בגועל מצידה של ליהיא ובעצם אין לה עמוד שדרה אפילו בשביל להודות בגועל, היא משלימה עם הגזרות בחייה: כמו להדבק לבן בהוראת קרן, להרפטת מגב בגלל שקרן מעוניינת ואף להגרר אחרי השולטים בשיחות ריכולים ונידוי כאשר היא צריכה לספק את רצונם. ליהיא היא בחורה שחיה בשביל לרצות ולהשביע רצון. אני שמחה שאמא שלה גאה בה על כך שאין בה כלום והיא אוויר. את גם כאשר הם יפרדו שהתוכנית תגמר הרי תכתבי בן וליהיא מאושרים ועומדים להתחתן, לא מבינה איך התעלמת מכל הדיבורים בהקודמים של ליהא לגבי בן והחוסר המשיכה שלה אליו והריצה לגב תוך כדי התוודות על קשר, כימיה ומשיכה אליו. הרי אם הוא רק היה מראה לה סימן קטן היא היתה עטה עליו בכל הכוח ובן לא היה נספר מצידה. וליהיא מתנהגת בדיוק כמו הזונות בצומת, גם הם לא צריכות משיכה, סיפוק ותענוג בכדי לממש עצמן עם גבר, סה"כ את האינטרסים שלהם והתועלת.

KEEK

Member
דקל, חבל על המאמץ ../images/Emo201.gif

שיהיה לך לילה טוב

דקל69

New member
שום מאמץ, זכותי לכתוב את הדברים שנאמרו

ביניהם גם אם דידוש טוענת שזה בהומור ומתוך אהבה. לדעתי להודות שסצנת המקלחת נוצרה בשביל למנוע מליהי מועמדות להדחה זה דוחה בשביל דידוש זאת אהבה. מוזר שליהיא ובן מתעסקים רוב הזמן בהדחות ומי שווה ונחשבת יותר בבית מאשר בעצמם. ליהיא תמורת עוד מילה של בטחון לגבי מעמדה בבית מעניקה עוד נשיקה. לילה נפלא ושינה קסומה, נטולת בן הדוחה
נראה לי שהוא אפילו גרוע מליהיא, עלאק מאוהב.

adiyon2

New member
היא הופכת לסלב וחשובת שתוכל למצוא קמפיינים

ולהיות דוגמנית. סה"כ יש לה גוף יפה. היא בטוחה שככל שתישאר יותר בוילה תרוויח יותר. היא רק לא יודעת שאין לה את מה שצריך בשביל להצליח.

לונדרון

New member
אני לא רואה אותה משתלבת בקמפיינים

רציניים, מתוקף העובדה שהיא בת 25 ועברה את הגיל בשביל "קריירה" בדוגמנות.

למעלה