שרשור
דמדומים

didush100

New member
הוא דווקא מנגן ושר יפה וליהיא מותק ואחלה

בנאדם. יש להם חיבור מעולה ואני בטוחה שזה ימשיך בחוץ.

רגע רק רגע

Active member
בן אדיוט!

ליהי לא תועמד להדחה השבוע ולא "בזכות" המקלחת, אלא בזכות החדשות. הן לא צברו קהל מסמסים רחב דיו כדי שיגן עליהן מפני ההדחה. ברגע שיודחו מספיק בנות חדשות <בשיטה הנוכחית מספיקות שתי הדחות>, ליהי תמצא עצמה שוב מועמדת. גם אם ליהי הייתה עושה מפגן סאדו-מאזו בעירום מלא באמצע המקלחת... היא הייתה מועמדת אלמלא החדשות. ככה זה שאת בחורה משעממת וגרורה קולקטיבית של הוילה.

didush100

New member
דקל הם צחקו על זה

למה את מעוותת את מה שהיה? הם דיברו על זה בהקשר של אתי וליהיא אמרה שהיא לא מבינה לראות בלגאן וטררם והם צחקו על זה שהם בטח לא מעניינים אף אחד.

דקל69

New member
לא דידוש, אל תעוותי את היוצרות. השיחה אודות

אתי התרחשה בסיטואציה קודם לכן שבה הם ישבו בחצר וליהיא התלוננה בפני בן על עלילות אתי, אותה שיחה בה הציעה שהבנים יאכלו לבד מהבנות. השיחה הזאת התרחשה הרבה אחרי (בערך שעה) ובה דובר על המועמדים להדחה הקרובה. אתי לא הוזכרה בשיחה, זאת היתה שיחה של תהיה לגביי אם סצנת המקלחת תפסה אצל הקהל ותגרום לליהיא להיות מוסרת מרשימת ההדחה. זאת היתה שיחה רצינית, חסרת מודעות לכמה היא מפלילה אותם, והפעם לא רק את ליהיא אלא גם את בן ששותף להצגה. כאילו הם זוג באמת אך המהלכים שהם עושים היא בשביל להציל את ליהיא מרשימת המודחות כולל הבהרה שאוי ואבוי אם המהלך הזה לא תפס וליהיא ציינה שתנסה דברים אחרים ונוספים בוילה אם תהיה מועמדת. תפתחי. את האוזניים, העיניים ומצידי גם את האף, את פשוט חיה בסרט וחבל לי עלייך. עלאק ישארו ביחד, רק לצורך השקות ופתיחות למען היותם סלאב, ברגע שהמצלמות לא יתעניין בהם יותר הזוגיות תעלם כלא היתה.

didush100

New member
מי שמעוותת את המציאות זו את

אני ראיתי את כל השיחה במחשב ולא בטלוויזיה כי היא לא צולמה בטלוויזיה. ליהיא ובן ישבו במטבח וליהיא סיפרה לו על השיחה עם אתי ועל כל האכזבה שלה ממנה. אח"כ עברו לחצר ובן וליהיא המשיכו לדבר במטבח ואני המשכתי לראות אותם. בן מרגיש לא טוב וליהיא הכינה לו שוקו חם ותוך כדי הם דיברו על הקשר בניהם ועל מה שקורה בחוץ לדעתם.כאן המצלמה חזרה לצלם וליהיא אמרה אני לא מבינה מה הם אוהבים לראות בלגאנים וטררם? ובן אמר לה בצחוק אם הפעם תעמדי נדע שזה לא עובד ונצטרך לעשות משהו אחר אז ליהיא צחקה ואמרה לו מה אזיקים? בן צחק וליהיא אמרה אם אני לא יעמוד נצטרך לעשות מלא דברים ושניהם צחקו וגיחכו. זאת היתה שיחה קלילה לחלוטין בהמשך לשיחה עם אתי כי הם לא מבינים מה הקהל רואה בחוץ. זה הכל!!!

דקל69

New member
הם דיברו על סצנת המקלחת וקיוו שזה יגיע לקהל

מבלי להתייחס לכל מה שציינת רק עצם הדברים מעיד שהכל מתקיים עבור הקהל ובכדי לחזק את מעמדם. כל מה שהם התעסקו היה ההדחה הקרובה, זאת לא פעם ראשונה, רוב הדיבורים שלהם זה סביב זה. ליהיא כבר זמן מה מוטרדת מעצם ההעמדות שלה להדחה, הפעם היא מקווה שעצם זה שהיא עם בן באופן מוחלט ולא מזגזת יותר ולא מפקפקת בקשר יבהיר לקהל את אמינותה ויגרום לה להיות לא מודחת - זה השיקול שלהם בלבד, מה רואים בחוץ ואיך הם נתפסים אצל המסמסים. זה גם הבהיר שכל הנשיקות, הפגנות האהבה ובעיקר הסקס נועדו לשדר אמינות ואמפתיה אצל הקהל.

didush100

New member
איך את יודעת על מה דיברו?

זה לא שודר בטלוויזיה אלא במחשב. את לוקחת משפט אחד משיחה שלמה ומפרשת אותו לפי דעותייך הפרטיות. העובדות שהבאת לא נכונות ונועדו רק ללכלך על בן וליהיא. זה לא יפה ולא יאה.

דקל69

New member
זאת היתה שיחה של מספר דקות ובה בלי להיות

מודעים הם בעצם העבירו את הסיפור על מה ולמה בנוי הקשר שלהם. מצידי שיתחתנו ויעשו אלף ילדים ויחיו עד 120, כל הדיבורים שלהם בוילה על האנשים וההדחות מעידים על כך שהם מחפשים את תמיכת הקהל ולתפוס אצל הקהל. שכחת כבר שבן תהה בקול למה ליהיא מועמדת ואם הסיפור שלהם לא משפיע על הקהל, שכחת את ההתרסוקיות של ליהיא כל פעם שהיא מועמדת, שכחת על השיחה בין קרן וליהיא איך משדרים אמינות: לכי אליו, תנשקי אותו, תראי בו ענין, תראי איך דניאל מתנהגלת עם איתן" לא יודעת איך את רואה את הדברים.

didush100

New member
לא נכון

זאת היתה שיחה ארוכה שלא צולמה בטלוויזיה אלא במחשב והעבירו רק לשניה בדיוק כנשאמר המשפט על האמבטיה בצחוק. הם צחקו אחד עם השניה ואחד על השניה כי הם לא מבינים מה הקהל אוהב ולמה אנשים מסוימים נשארים בבית

רותי167

Well-known member
דידוש,את צודקת!כך בדיוק היה ,גם אני ראיתי

במחשב. אתם מעוותים ומשחיזים כל אמירה של ליהי על מנת להשפיל ולהראות אותה באור שלילי. ליהי בחורה טובה ומאוד כנה ברגשותיה.

adiyon2

New member
מעוותים כל אמירה של ליהיא?!

כמה אמירות היו לליהיא בתוכנית? הרוב אצלה מעשים. מעשים שאם הייתי רואה את הבת שלי עושה, הייתי מבינה שנכשלתי בחינוך שלה.ואני לא מדברת על קיום יחסי מין שהם דבר טבעי, נורמלי וכייפי במערכת זוגית, אני מדברת על יחסים כמעט כפויים שהסיבה להיותם אינה תקינה. אם הייתי אמא שלה, הייתי פונה להפקה ומכריחה אותם להוציא אותה מהתוכנית הזאת ומשם ישר לטיפול פסיכולוגי שיתקן את המעוות אצל ליהיא. היא אשה אבודה שצריכה טיפול בדחיפות.

didush100

New member
אני ראיתי את כל השיחה במחשב

זה לא צולם בטלוויזיה ואני אומרת לך שמוציאים כאן דברים מהקשרם. השיחה היתה קלילה וזורמת והכל נאמר בהומור. אנשים כאן עושים הכל בכוונה כדי להוציא את ליהיא וקרן רע.

merilue

Well-known member
את רק מחזקת יותר את הדברים שנאמרו פה בפורום

הם באמת דיברו בהמשך לשיחה על אתי ליהי אמרה :"מה יראו?את הטררם,הבלגנים עם אלה?"(לא נקבה בשמות) שוב,את מחזקת את הדברים יותר,הם דיברו על העריכה,מה יראו בפרק הבא,ואת מה יעניין את הקהל בחוץ-ואז פיתחו,והרחיבו את כל מה שעשו לאחרונה זו שיחה של שני נאהבים,שמכירים פחות מחודשיים??תאמרי לי מישהי שוכבת עם אהוב ליבה,ומדברת על מה ירצה את הקהל בחוץ???? את שמעת פעם את איתן ודניאל מדברים שטויות כאלה??על הדחה,טריקים לקהל,תנוחות,עריכה?? את צודקת בדבר אחד,אכן הייתה שיחה קלילה וזורמת,כי קל להם לנהל שיחות כאלה מזוויעות על האמצעים להישאר בתכנית פעם 1 ששכבו,הרגע היה אמור להיות קסום,פרטי,מביך בצורה נעימה ומרגשת,ושני הLOVE BIRDS מדברים על זה כאילו זוהי סצנה מאיזה סרט רומנטי טראשי,זול

דקל69

New member
מעבר לזה היא אמרה שאם סצנת המקלחת מספיקה

בכדי לא לעמוד להדחה היא תשאר עם זה (כלומר עם המקלחות) ובמידה וזה לא מספיק היא תעבור לדברים קשים יותר ובן האדיוט הסכים איתה ואמר לה "הכל כשר". זאת נראית שיחת אוהבים, מאוהבים, זוג שנמשך אחד לשני? בקטע הספציפי הם בהחלט התוודו ביניהם שכל האינטימיות והקשר המיני נוצר בכדי לרצות את הקהל ולגרום לו להאמין שהזוגיות כשרה ואמיתית. חוץ מזה שליהיא משתמשת בבן כהגנה מפני אתי והדברים שהיא עלולה להשמיע ובונה סביב אתי חוסר אמון (ובצדק) ואף הבטחה לעמידה לצידה במידה ואתי תחליט לצאת עליה וללכלך אותה. אותי זה לא מצחיק להשתמש במין בשביל הקהל, בשביל קולות ובשביל לא לעמוד להדחה. שני הדוחים האלה ראויים אחד לשני, כמה מחליא וחולה צריך להיות אדם בכדי לשכנע את הקהל שזיון במקלחת שווה לאהבה אמיתית ולקשר נכון? מעבר לזה הם באמת מתאימים ושניהם מונעים מאותו אינטרס. מה זאת אומרת בדיור הכל כשר? ממש מצחיק, בדיחת השנה, אם זה כך גם המסאג' הפגנות האהבה, מילות החיבה וההתאהבות הפתאומית היא כלי לריצוי ואהדת הקהל מבחינתי.

למעלה