שרשור
דמדומים

izmeral1

New member
טוב דידוש כמה שאת טובה. חבל על../images/Emo46.gif הדמעות

כולם אוהבים אותך פה גם אני. פשוט לא רוצים לראות שאת עצובה. זה כמו השיר את עצובה כולנו. טאני באמת עכשיו רוצה שתגדלי קצת. ממה את חוששת שבן זורק את ליהי. לא לפחד הוא מתאים לה. רק היא עוברת ליד הציצים שלו רועדים. ואם הוא רק נוגיע בה קצת הלב שלו עושהגורוגרו. כמו תרנגול. משוטט לו אחרי השמלה שלה. אז היא בכל לא יודעת אם הוא הגבר שלה. כי כולם רואים שהיא מתענגת על כולם. הכוונה. בכולם רואה גברים ובו צעצועוני.שלה. בוא בוא לך לך. והאבת היא לא מושכת והוא גם. אז כדי לה לחבק. או ללכת למכלת לקנות בן אחר. הבת של השמנת. ואני ראוה בה שמנת חבימה חמוצה. רק היא נותנת את החיוך. ממש אני פוחדת שלא יעוף לי המסך הקטן שליחחחחחחחחחחחחחח פחחחחחחחחחח. הריר ורוק. אצל בן וליהי. בלי ה-א ליהיא כזו לא באמת נתנת לי לצחוק. דרך אגב קרן החידה שעושה בא כרצונה. מנעה ממנה
את איתן
ועכשיו את גב.
לא שהיה יצא משהו אבל עשתה זאת מה דעתך. לילה טוב מתוקה
לכי עם הלב שלך לבחורות טובות ממנה. או אני אחשוב שאת קרובה?

merilue

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוי איזמרל,את בסדר,את מצחיקה אותי מאוד-רוממת את רוחי,איזמרל,תבורכי
"רק היא עוברת לידו הציצים שלו רועדים"--גדול!!

adiyon2

New member
אנחנו יודעים

חשבתי נגמר הרומן עם קרן. הן מחכות שדנה תלך לישון ואז יתחיל סשן דיבורים ותיכנונים למחר.

adiyon2

New member
נכון מאוד

כמו כל גברי הוילה, ברגע שיסיימו את תפקידן, ההפקה תזרוק אותן. נראה לי שזה סיפור חייה של קרן - השתמש וזרוק

ela501

New member
דווקא נראה לי שקרן תצליח בערוץ 10

יש לה יכולת וורבלית מדהימה

adiyon2

New member
שיהיה לה בהצלחה

אלה, שום דבר מהדברים שנאמרים כאן אינו מכוון לדמות בחיים האמיתיים. אני שופטת את הדמויות בהתאם למה שנראה על המסך. מה שקרן תעשה כשהריאליטי יגמר ואיזה אישיות היא תביא, ממש לא מעניין אותי.

sunflower11

New member
יכול להיות שיתנו

לה תוכנית. כמו לביצ'יות אחרות: איילה, דנה, נופר. השאלה כמה ירצו לצפות.

דקל69

New member
עושות את הבנים אולי, משתמשות בגופן ומספקות

את שיקולי ההפקה בכדי ליצור באז סביבן. עכשיו ברור לי למה ההפקה מקדמת ודוחפת אותן, הן עונות על דרישותיהן, כפי שהביאו גברים שובוינסטיים כך כנראה גם ההפקה. דרישות לדור הבא - מופקרות, עלובות, חסרות עכבה ובושות ונלעגות.

didush100

New member
הן לא עושות שום דבר רע

אתם ממש מגזימים ומוציאים דברים מהקשרם

didush100

New member
הם עושים הכל בכוונה כדי להפציץ את הפורום

בשטויות. ברור לכולם שזה לא נכון

adiyon2

New member
זהו דנה יצאה, מתחילים לרכל

ליהיא וקרן בתנוחה מוכרת במקלחת ומרכלות. שוב ליהיא מספרת על הגבורה בה עמדה מול אתי. לו ידעה כמה קרן טחנה רכילויות עליה עם ענבר. קרן לא מרכלת עאלק.

goodpink

New member
גב מתעלם מחן מאז שחזר מהדייט. מסכנה חן נראה

אם הוא יספר לה מה קרה בדייט ואם זה יהיה בהתאם למה שישדרו. מאז שהוא חזר מהדייט הוא "מתעלם" מחן. השיחה שהיתה בחצר שגם חן בחוץ וקרן משמאלו הוא לא ישר מבט לחן שישבה ממולו בזמן שסיפר דברים םוהיא הגיבה על מה שסיפר לא הסתכל אלה בכלל גם העובדה שניכנס לוילה משולב יידים עם קרן כשהוא יודע שחן יכלה לראות את זה ולהיפגע מזה קרן כזו צפויה הצלם הראה אותה מחכה באמבטיה חיכתה לגב שיבוא כדי להיכנס לחדר שלו או חיבוק או משהו היא כזו מעייפת...תלותית אם זו הבחירה שלו אכזבה גדולה ביותר גב...עם כל מה שראה ...אבל הוא יצטרך להתמודד עם זה כי עם כל העריכה שיתנו לקרן וזמן מסך היא עדין לא הכי יפה ולא מעורר סימפטיה כך שלא משנה מה הפקה תעשה להצביע לה לא יצליחו לשכנע הרבה אנשים שרואים מעבר למניפולציות של ההפקה... אין שם מישהי שמגיע לה את המיליון אבל דניאל ואיתן הם הרע במיעוטו וגם אורטל או חן

קרן שוכחת שני דברים חשובים בשיחה הצבועה שלה

עם ליהי אחד שליהי רצתה את גב בהתחלה וקרן עודדה אותה ומתחת לגבה גנבה לה אותו למרות שגב לא התעניין בליהי זו לא חברה! דבר שני היא מתעלמת באלגנטיות מכך שביום המשימה של ההורים היא הציעה לדניאל את המקום שלה ולא לליהי זו חברות צבועה!

adiyon2

New member
היא גם שוכחת איך טחנה אותה ברכילויות

שוכחת הרבה דברים. בושה וכלימה, בחורה מגעילה.

למעלה